World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
فروش محدود و استثنایی پچ جدید The Wrath of the Leech King (WOTLK) i

- تعداد محدود است، اولویت با دوستانی است که زودتر اقدام نمایند...
- زمان تحویل: 0day، یک روز مانده به تاریخ رسمی ریلیز بازی در اروپا (یعنی سریعترین زمان ممکن برای تحویل)
- قیمت: با توجه به اینکه هنوز قیمت رسمی محصول درنیامده، قیمت آن مشخص نیست.
- نحوه خرید: واریز قسمتی از هزینه به عنوان بیعانه (15 تومان) تا زمان تحویل.

ما ضمانت بهترین قیمت و سریعترین زمان تحویل را به شما می کنیم...

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید: 0913.115.1721 - رضا بابایی

با احترام و سپاس.

پ.ن: با عذرخواهی از مدیر محترم سایت؛ با توجه به مدت زمان سپری شده از عضویت، امکان ایجاد تاپیک در بخش بازارچه را نداشتم... پیشاپیش عذرخواهی میکنم...

سلام
ديدم كسي نيست پست بده بعد پست قبليم حوسلم سر رفت...:-"
اين عكس رو همين الان گرفتم نگاه كنيد( بدون شرح):
30wmu5j.jpg
من كه كفم بريد...

چیز جالبیه من یه بار تو سرور خودمون دیدم :cheesygri یه full green دستش بود فکر کنم خریده بود،یه green بره Senwell این Bow رو بگیره :cheesygri:-"

عكسهاي از Wotlk

سلام
ممكن اين عكسها يه مقدار قديمي باشه ولي افرادي مثل من تازه اينهارو ميبينن.

wrath-of-the-lich-king-loading-screens
Login screen

Kalimdor loading screen

Eastern Kingdoms loading screen

Death Knight starting zone loading screen

Outland loading screen

Northrend loading screen

اگر عمري بود عكس كلاس death knight رو روي race هاي مختلف ميزارم

عجب bow خریییییییییی !!! این رو kil'jeadan میده فکر کنم ..

پسر arena season 4 هم که داره :cheesygri

من فک میکردم hunter تو arena اصلا نمیتونه خوب باشه .. ولی این بابا arena season 4 رو هم گرفته ...

سلام.من بالاخره به لول 40 رسیدم.حالا یه Mount گرفتم به قیمت 8G.مشکلم اینجاست که اگه بخوام Riding یاد بگیرم باید 85G بدم.خیلی زوره:((.راه دیگه ای نیست.؟حالا اگه این 85G رو بدم حله؟.چون با یه هانتره lvl60 به توافق هایی رسیدیم.

سلام.من بالاخره به لول 40 رسیدم.حالا یه Mount گرفتم به قیمت 8G.مشکلم اینجاست که اگه بخوام Riding یاد بگیرم باید 85G بدم.خیلی زوره:((.راه دیگه ای نیست.؟حالا اگه این 85G رو بدم حله؟.چون با یه هانتره lvl60 به توافق هایی رسیدیم.

دوست عزیز سرور شما Blizz انقدر نگران Gold هستی ؟

عجب bow خریییییییییی !!! این رو kil'jeadan میده فکر کنم ..

پسر arena season 4 هم که داره :cheesygri

من فک میکردم hunter تو arena اصلا نمیتونه خوب باشه .. ولی این بابا arena season 4 رو هم گرفته ...

آره Kill Jadan میده ولی ما که سرور Free هستیم از Elder Twins می افته فکر کنم

امروز دسته یه green دیگه دیدم :cheesygri:cheesygri:cheesygri

عكسهايي از Wotlk

شرمنده كه عكسها درست قرار نگرفتند .علتش استفاده از مرورگر Opera هست.:(
مپ هاي جديد:
Northrend

Howling Fjord

Borean Tundra

The Dragonblight

Zul'Drak

Petهاي عجيب و جالب :

Stormwind Harbor قسمت اضافه شده به SW:

(واقعا نياز به ناوگان كشتيراني در SW حس ميشد;) )

85G ?!!

از 2.4.3 به این ور، از lvl30 میتونید mount داشته باشید و Riding Skill هم 35G بیشتر نیست.

Mounts at 30?! Yes, it's true: Apprentice Riding and mounts are now available at level 30. Training costs 35 gold.

85G ?!!

از 2.4.3 به این ور، از lvl30 میتونید mount داشته باشید و Riding Skill هم 35G بیشتر نیست.

Mounts at 30?! Yes, it's true: Apprentice Riding and mounts are now available at level 30. Training costs 35 gold.
سلام.من تو یه سرور Free بازی میکنم که از Version .2.4.3.8606 استفاده میکنه.حداقل ور÷ن بازیه من اینه.راستش من هم با توجه به ذهنیتی که داشتم فکر میکرم که لول 40 میخواد.ولی با کمال تعجب دیدم که توی لول 30 هم میشه استفاده کرد.ولی Train همون 85G هست.البته من از یه lvl60 پرسیدم.بیچاره از Outland پاشد اومد پایتخت Night Elf ها.:blushing:پیش من.به من 15G داد تا بتونم یه Mount بخرم.و من هم خریدم.ولی Riding......ولی من فکر میکنم که باید به من یه چیزی مثل ماموریت بده برای Mount.چون اینی که الان دارم Riding75 میخوام.ولی اگه Train بشم مهارتم کمتر از اینه.درسته؟بعد اون جوری چه طوری میتونم riding ام رو بالا ببرم.
راستی بعضی از دشمن ها لولشون ؟؟ هست.یعنی از 70 بالاتر؟

سلام.من تو یه سرور Free بازی میکنم که از Version .2.4.3.8606 استفاده میکنه.حداقل ور÷ن بازیه من اینه.راستش من هم با توجه به ذهنیتی که داشتم فکر میکرم که لول 40 میخواد.ولی با کمال تعجب دیدم که توی لول 30 هم میشه استفاده کرد.ولی Train همون 85G هست.البته من از یه lvl60 پرسیدم.بیچاره از Outland پاشد اومد پایتخت Night Elf ها.:blushing:پیش من.به من 15G داد تا بتونم یه Mount بخرم.و من هم خریدم.ولی Riding......ولی من فکر میکنم که باید به من یه چیزی مثل ماموریت بده برای Mount.چون اینی که الان دارم Riding75 میخوام.ولی اگه Train بشم مهارتم کمتر از اینه.درسته؟بعد اون جوری چه طوری میتونم riding ام رو بالا ببرم.
راستی بعضی از دشمن ها لولشون ؟؟ هست.یعنی از 70 بالاتر؟

اگر هنوز 70 نشده باشی و ؟؟ ببینی یعنی حداقل 10 لول ازتون بالاتره.
Raid Boss ها لول شون 73 ـه و وقتی که 70 شدی، شما به جای عدد لول شون، یک اسکلت یا Skull میبینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or