World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
خوب عزیز ببین اگر شرکته ایرانی بود این کار رو می کردم.(وی البته شما خیلی با هوش هستید که به این نتیجه رسیدی) و دلیل نمیشه شما که رفتی بلیز به ما که قد شما نشدیم مدال بدی ممنونم نگر دار برای خود

جناب وکیل مرد با عرض سلام من به وکیل نیاز دارم وکیلم میشی البته با اون سر بزرگت حتم دارم وکیل خوبی هستی شما
خوب دوستان دیگه که در رابطه با سوال من اطلاعاتی دارند لطف کنن در اختیار من قرار بدن ممنون
با تشکر

ببین پسرخوب
World of Warcraft یک بازی MMO ـه که بیش از 10.000.000 نسخه فروش داشته و همین الان بیش از 6.500.000 نفر دارن توی این بازی چرخ می زنن و برای این چرخ زدن، ماهانه پول پرداخت می کنن ... خود بازی تحت یک نظارت 24/7 ـه (یعنی 24 ساعت در 7 روز هفته) و شما اونجا می تونی با کوچکترین مشکل که باهش بر خورد می کنی سریعاً اون رو با GM در میون بزاری (مثلاً اگه یکی بهت فحش بده یه Ticket می زنی به GM و اسم فرد رو با ساعتی که بهت توهین کرده رو گزارش می کنی، اون فرد 3 روز بن میشه) ... کوچکترین خلافی توی این دنیا صورت بگیره Blizzard بدون هیچ رحم و بخششی اکانت رو Ban می کنه ...
حالا چه رسد به اینکه بخوای اونجا از Cheat و امثالهم استفاده کنی ...
حالا می رسیم به بحث شما در Private Server و یا Hacked Server
فکر نکنم کشتن illidan stormrage با یک Hit اصلاً چیز لذت بخشی باشه ... یک Guild ماهها کار می کنه ... میره Karazhan و Gruul's Lair و Mgtheridon's Lair تا تیمش رو Gear up کنه به T4 ... به این حد که رسید میرن سراغ SSC و TK: eye تا همه به T5 برسن ... MH رو Clear می کنن تا همه به حد Hood و Glove ـه T6 برسن، در همین بین بارها ZA رو برای انواع Misc هاش Fram می کنن (کما اینکه Misc ها توی اون Raid ها هم drop میشه) ... حالا شروع می کنن به BT رفتن و اینقدر اون رو تکرار می کنن تا Gear شون به حد لازم برسه و حالا می رن سراغ illidan تا آخرین Part ـه Gear شون رو از اون بگیرن ...
می دونی
لذت رو اونها می برن که ماهها کار کردن تا تونستن illidan رو بزنن ... نه شما که دوست داری با یه hit بندازیش زمین :)

بهر حال شاید اسم این تاپیک +شبیه سازهای سرور رو هم یدک می کشه، ولی معناش این نیست که شما بیای سوال بی ربط بپرسی، بعد کاربرها که میان و بهت می گن آقا جون اینطوری نیست ... هرچی دلت بخوای بگی و بری

وقتی یک چیزی رو نمیدونید نگین حرف مفت هم نزنید من خودم دیدم یکی استفاده می کرد گفت از یک شرکت خریدم حالا من اومدم اینجا پرسیدم ببینم بلدید دیدم بابا همه از من noob ر هستید البته به جز بعضی از دوستان بیشتر قابل توجه دو پست بالا

بخاطر همین پست (و پست قبلیت) می تونستم، بدلیل توهین به کاربران 2 هفته دسترسیت رو محدود کنم، ولی بدلیل اینکه بار اولیه که من اینطور رفتار رو ازت می بینم، یه یک تذکر (ولی نه عادی) در همین پست خودم بسنده می کنم ... امیدوارم در آینده رفتار معقول تری رو از شما ببینم

خوش باشی

بله اقا davood دروست می گیه همچین چیزی هست که بچه های wowemuhacker همچین چیزو دروست کردن که روی patch 2.4.3 هست که توش gm powerرو دارید!!! :-"
اما بدلیل همین فقط تو سرور هایی می تونید donwload کنید که برای reg باید پول بدید

ببخشید .........

همه من رو ببخشید البته به جز دوستانی که مقصر بودن
و اگر نگاه کنید من کسی نبودم که اول شروع کردم اقا جواب سوالی رو که نمی دونید چرا سعی می کنید با مسخره کردن و مدال دادن رد کنید
واقعا که
از شما هم متشکرم که من رو دو هفته به استراحت نفرستادید ولی من خودم تو پرایوتم t3 بودم رفتم bt ا یک گیلد خف همه تیر 6 ها رو گرفتم (3 ) بی تی رو بعد با همون گیلد رفتم hyjal 2 تا دیگه رو گرفتم همیتن بعد از ظهر هم رفتم باهاشون سان ول 3 تا دیگه گرفتم و فول شدم
برا همین می خواستم حالا اگر کسی بلد هست من رو بی نصیب نکنه ممنون

سلام دوباره به همه دوستان دیگه واقعا" از skull خسته شدم دارم maggy یکی دیگه lvl up می کنم ... سرور جالبیه کسی از دوستان اونجا هست ؟ در ضمن اگه کسی از دوستان شرکت خوبی برای wireless می شناسه لطف کنه به من معرفی کنه !!! مخابرات باحال ما زحمت کشیده خطهای تلفن منطقه مارو PCM کرده ( یعنی میزان lag, noise, dely, ... ) رو 3-4 برابر زیاد کرده علاوه بر این که max سرعت dial up من 31 هستش adsl هم نمی تونم بگیرم روی این خطوط جالب که از N سال پیش در کشورهای دیگه منسوخ شده ... )))):و از اونجا که ما قصد داریم از نظر فن آوری های ارتباطاتی در جهان حتما" حرف آخر ! رو بزنیم خوب زیاد تعجبی نداره ...فقط امیدوارم خطوط دوستان به این مرض PCM مبتلا نشود آمین !!!پس احتمالا" تنها راه من wireless هست اگه دوستان wireless خوبی سراغ دارند که زیاد هم گرون نیست لطف کنن من PCM رو راهنمایی کنن ممنون میشم d: ( غیر از datak چون modem ندارن فعلا" ) !!GL HF /kiss

لطفا اگه کسی نسخه 4.4.3 برنامه WowEmuHacker (یا نظیر اون)گیرش اومد دریغ نکنه از ما.من که از بس گشتم همش جلو چشام HACK میره این ور و اون ور:cheesygri.راستی این برنامه Gm Power Hack که جدیدان اومده و مخصوص blizz واقان کار میکونه؟من اینقد گشتم شانسی رفتم تو یه سایت خارجی.دیدم انم نداره(wowemuhacker).اومدم پایین دیدم زده gm power hack منم که از خدام بود و گرفتم.لینک شو تو desktop سیو کردم خودشم گرفتم.به حرکی میگفتم کف میکرد.ولی حیف رو privaite کار نمیکنه. الانم که میرم تو سایتش میبینم بسته شده.
اینو داشته باشین(command های gm هاست.تو گوگل که پره از ویدو اینا که رو 2.4.3 کار میکن 100%)
Banstick Commands
banchar: Bans character x with or without reason
unbanchar: Unbans character x
kick: Kicks player from server
paralyze: Roots/Paralyzes the target.
unparalyze: Unroots/Unparalyzes the target.

Chat Control [c]
allowwhispers: Allows whispers from player <s> while in gmon mode.
blockwhispers: Blocks whispers from player <s> while in gmon mode.

Battlegrounds Commands [e]
battleground: Main BG command table. Usage: .battleground <subcommand> <args>
setbgscore: <Teamid> <Score> - Sets battleground score. 2 Arguments.
startbg: Starts current battleground match.
pausebg: Pauses current battleground match.
bginfo: Displays information about current battleground.
battleground: Shows BG Menu
setworldstate: <var> <val> - Var can be in hex. WS Value.
playsound: <val>. Val can be in hex.
setbfstatus: .setbfstatus – Not Yet Implemented.
leave: Leaves the current battleground.

GM Ticket Commands [g]
gmTicket: Main GM ticket system command table. Usage: .gmTicket <subcommand> <args>
get: Gets GM Ticket
getId: Gets GM Ticket by ID
delId: Deletes GM Ticket by ID

Invincibility Command [j]
invincible: .invincible - Toggles INVINCIBILITY (mobs won't attack you)

Invisibility Command
invisible: .invisible - Toggles INVINCIBILITY and INVISIBILITY (mobs won't attack you and nobody can see you, but they can see your chat messages)

Guild Commands [l]
createguild: No description entered.

Modify commands [m]
modify: Main stat-modification command table. Usage: .modify <subcommand> <args>
hp: Health Points/HP
mana: Mana Points/MP
rage: Rage Points
energy: Energy Points
armor: Armor
holy: Holy Resistance
fire: Fire Resistance
nature: Nature Resistance
frost: Frost Resistance
shadow: Shadow Resistance
arcane: Arcane Resistance
damage: Unit Damage Min/Max
scale: Size/Scale
gold: Gold/Money/Copper
speed: Movement Speed
nativedisplayid: Native Display ID
displayid: Display ID
flags: Unit Flags:
faction: Faction Template
dynamicflags: Dynamic Flags
talentpoints: Talent Points
loyalty: Loyalty
spirit: Spirit
boundingraidus: Bounding Radius
combatreach: Combat Reach
emotestate: NPC Emote State

More Modify Commands [m]
createaccount: .createaccount - Creates account. Format should be .createaccount username password email
playerinfo: .playerinfo - Displays informations about the selected character (account...)
mount: Mounts into modelid x.
dismount: Dismounts.
start: Teleport's you to a starting location
levelup: Go up a level .
additem: Get any item (add by item ID) .
removeitem: Removes item %u count %u.
learn: Learns spell
unlearn: Unlearns spell
learnskill: .learnskill <skillid> (optional) <value> <maxvalue> - Learns skill id skillid.
advanceskill: advanceskill <skillid> <amount, optional, default = 1> - Advances skill line x times..
removeskill: .removeskill <skillid> - Removes skill
increaseweaponskill: .increaseweaponskill <count> - Increase eqipped weapon skill x times (defaults to 1).
removeauras: Removes all auras from target
setmotd: Sets MOTD
additemset: Adds item set to inv.
gotrig: Warps to areatrigger <id>
createinstance: Creates instance on map <map>
goinstance: Joins instance <instance> <x> <y> <z> <optional mapid>
exitinstance: Exits current instance, return to entry point.
dbreload: Reloads some of the database tables
spawnspiritguide: Spawns a spirit guide (params: 1 = horde, 0 = alliance)
advanceallskills: Advances all skills <x> points.
unlockmovement: Unlocks movement for player.
modperiod: Changes period of current transporter.
npcfollow: Sets npc to follow you
follow: Sets npc to not follow anything
formationlink1: Sets formation master.
formationlink2: Sets formation slave with distance and angle
formationclear: Removes formation from creature
playall: Plays a sound to the entire server.
addipban: Bans an ip address <address/mask> <duration, 0=perm>
banaccounts: Bans accounts <name> <duration, 0=perm>
renamechar: Renames character x to y.
forcerenamechar: Forces character x to rename his char next login
getstanding: Gets standing of faction %u.
setstanding: Sets standing of faction %u.

Fun Commands [m]
cheat: Main cheat command table. Usage: .cheat <subcommand> <args>
status: Shows active cheats.
taxi: Enables all taxi nodes.
cooldown: Enables no cooldown cheat.
casttime: Enables no cast time cheat.
power: Disables mana consumption etc.
god: Sets god mode, prevents you from taking damage.
fly: Sets fly mode
land: Unsets fly mode
explore: Reveals the unexplored parts of the map.
flyspeed: Modifies fly speed.
stack: Enables aura stacking cheat.
morph: Morphs into model id x.
demorph: Demorphs from morphed model.

Honor Modification Commands [m]
honor: Main honor system command table. Usage: .honor <subcommand> <args>
getpvprank: Gets PVP Rank
setpvprank: Sets PVP Rank
addpoints: Adds x amount of honor points/currency
addkills: Adds x amount of honor kills
globaldailyupdate: Daily honor field moves
singledailyupdate: Daily honor field moves for selected player only
pvpcredit: Sends PVP credit packet, with specified rank and points

Pet Commands [m]
pet: Main pet command table. Usage: .pet <subcommand> <args>
createpet: Creates a pet with <entry>.
renamepet: Renames a pet to <name>.
enablerename: Enables pet rename.
addspell: Teaches pet <spell>.
removespell: Removes pet spell <spell>.

NPC Commands [n]
npc: Main NPC command table. Usage: .npc <subcommand> <args>
vendoradditem: Adds to vendor
vendorremoveitem: Removes from vendor.
flags: Changes NPC flags
emote: emote - Sets emote state
run: No description entered.
addweapon: No description entered.
allowmove: No description entered.
addgrave: No description entered.
addspirit: No description entered.
faction: No description entered.
info: Displays NPC information
guid: Shows selected object guid
addAgent: .npc addAgent <agent> <procEvent> <procChance> <procCount> <spellId> <spellType> <spelltargetType> <spellCooldown> <floatMisc1> <Misc2>
delAgent: .npc delAgent <procEvent> <spellId>
listAgent: .npc listAgent
reset: resets npc health/dmg from temp table.
say: .npc say <text> - Makes selected mob say text <text>.
yell: .npc yell <Text> - Makes selected mob yell text <text>.
come: .npc come - Makes npc move to your position
return: .npc return - Returns ncp to spawnpoint.
spawn: .npc spawn - Spawns npc of entry <id>
spawnlink: .spawnlink sqlentry
resetreputation: .resetreputation - Resets reputation to start levels. (use on characters that were made before reputation fixes.)
resetlevel: .resetlevel - Resets all stats to level 1 of targeted player. DANGEROUS.
resetspells: .resetspells - Resets all spells to starting spells of targeted player. DANGEROUS.
resettalents: .resettalents - Resets all talents of targeted player to that of their current level. DANGEROUS.
resetskills: .resetskills - Resets all skills.

GameObject Commands [o]
gobject: Main gameobject command table. Usage: .gobject <subcommand> <args>
select: Selects the nearest GameObject to you
delete: Deletes selected GameObject
spawn: Spawns a GameObject by ID
info: Gives you informations about selected GO
activate: Activates/Opens the selected GO.
enable: Enables the selected GO for use.
scale: Sets scale of selected GO
animprogress: Sets anim progress
export: Exports the current GO selected
statelink: .statelink sqlentry, Links a GO state to a Npc

Information Commands [p]
gm: Shows active GM's
gps: Shows Position
info: Server info

Teleport (Recall)Commands [q]
recall: Main teleportation command table. Usage: .recall <subcommand> <args>
list: List recall locations
port: Port to recalled location
add: Add recall location
del: Remove a recall location
portplayer: recall ports player

Life and Death Commands [r]
kill: .kill - Kills selected unit.
revive: Revives you.: 0, 0, 0},
reviveplr: Revives player specified.

Save Commands
save: Save's your character
saveall: Save's all playing characters

GM Tag Commands [t]
fmoff: Sets GM tag off
gmon: Sets GM tag on

Universal Commands
Commands: Shows Commands
help: Shows help for command
announce: Sends Msg To All
wannounce: Sends Widescreen Msg To All

Extended Teleport Commands [v]
appear: Teleports to x's position.
summon: Summons x to your position

Waypoint Commands [w]
waypoint: waypointCommandTable
add: Add wp at current pos
show: Show wp's for creature
hide: Hide wp's for creature
delete: Delete selected wp
movehere: Move to this wp
flags: Wp flags
waittime: Wait time at this wp
emote: Emote at this wp
skin: Skin at this wp
change: Change at this wp
info: Show info for wp
movetype: Movement type at wp
generateNo description entered.Randomly generate wps
save: Save all waypoints
deleteall: Delete all waypoints

خدا وکیل اگه این باشه که دخل WOW اومده.ولی خود کسی که ساختتش میگه با ACC های TRIAL کار نمیکنه :evil:
هرکی خواستش بگه تا UPLOAD کنم بزارم واسش.

ما هم 30 روزمون تموم شد و 2 روز قلبش 60 شدم تا گیم کارد و از این جور چیز میزا بگیرم چند تا عکس از این 30 روز دفاع مقدس میزارم:cheesygri
اینجا یه روز رفتم org بعد جند سانیه دیدم همه سقوط کردند ما هم ss گرفتیم:cheesygri
eh1a1e.jpg

اینجا mag بسته بود ما هم رفتیم یه سر realm های دیکه که تو burning leagen دیدم riad زدند لول 1-10 میخوان برم SW :cheesygri
v809c.jpg

این هم یه ss زیبا از ZF :-"
24enxvn.jpg

سلام

سلام جناب azgalor ببخشید کسی تو پرایوت سرور بخواهد از این ها استفاده کنه باید چکار کنه
ببخشید همگی من میخواهم یک پلدین تانک شم و شدم 20k hp هم دارم ولی 500 تا دیفنس ریت بیشتر ندارم چه کار کنم بهتر شم یک تانک پلادین چه جوری باشه خلاصه توضیح کامل
راستی با 2تا پریست و شامن و 2 راف و 1 وار و یک هانتر رفته بودیم کیل (tk) ولی من مردم وقتی تانک می کردم تا پنجاه درصد هم زدیمش ولی مردم نمی دونم اشکال از کجا بود مهم تر از این اینکه اصلا تو فان سرور بازی می کردیم ها...................
بعد اقا چه جوری چند تا عکس بگذارم تو سایت توضیح کامل این قصمت رو تو پی ام بدید ممنون
راستی چند تا عکس از تانک هایی که باهاشون رید میرید بگذارید من یاد بگیرم

سلام جناب azgalor ببخشید کسی تو پرایوت سرور بخواهد از این ها استفاده کنه باید چکار کنه
ببخشید همگی من میخواهم یک پلدین تانک شم و شدم 20k hp هم دارم ولی 500 تا دیفنس ریت بیشتر ندارم چه کار کنم بهتر شم یک تانک پلادین چه جوری باشه خلاصه توضیح کامل
راستی با 2تا پریست و شامن و 2 راف و 1 وار و یک هانتر رفته بودیم کیل (tk) ولی من مردم وقتی تانک می کردم تا پنجاه درصد هم زدیمش ولی مردم نمی دونم اشکال از کجا بود مهم تر از این اینکه اصلا تو فان سرور بازی می کردیم ها...................
بعد اقا چه جوری چند تا عکس بگذارم تو سایت توضیح کامل این قصمت رو تو پی ام بدید ممنون
راستی چند تا عکس از تانک هایی که باهاشون رید میرید بگذارید من یاد بگیرم
شما ميتوني Gem ببندي درون Socket ها.روي ايتمهايي كه جاي سوكت داره(Shift+right click) رو بزن و gem ي كه Def ميده رو نصب كن.
يا يه enchanter پيدا كن و بهش بگو مجيكهاي Def دار رو بزنه روي ايتمات.
((من چون تابحال tank نبودم راهنمايي زيادي نمي تونم كنم))

دوست عزیز اگه تو پریوایت کار میکرد که من الان دهنه هرچی سرور بود رو تا حالا ... کرده بودم.من تنهام نه,همه این کارو میکردن.مثلان طرف 10 اکانت میسازه میره تو تا میتونه پلیرban میکنه یا اتم های هیروها و پاک میکنه یا هیرو فول ایتم میسازه.(یا میری سراق این کسایی که از سرور ایتم خریدن وایتم هاشو del میکنی بعد lvl1 میکنیش بعد هم banش میکنی:laughing:).ولی حیف که نمیشه :((

آخرین ویرایش:
راستی,اگه میشد gm ها رو بن کرد:cheesygri.مثلا بری ticket بزاری که یه مشکل اساسی دارم و بیا کارمو درست کن.اونم مییاد و میگه:؟what منم میگم w8 plz بعد برنامه رو باز میکنم میام تو بازی میزنم ...ban character و بعد تو system massege میزنم gm ... به علت بی احترامی به player ... بن شد:p.اینقدر کیییییییییییییییییییییف میده.

کاش میشد باهاش بزنیم GM رو بکشیم... چه حالی میداد وقتی لبه تیز تبرم رو روی فرق سر GM فرود می اوردم ...حال میداد...

گذشته از این شوخی ها ...

کمتر اسپم بدبد

سلام به همگي :
بلاخره بعد سختي هاي زياد 56 شدم . نمي خوام بگم alliansa اين جورين ولي من جون hord هستم اين جوري مي بينم . تو Stv بيشتر از همه جا بودش . تا مي مدي 2 تا moob بزني يه دفه يه گله allians مي ريختن سرت . :eek:
البته نا گفته نماند كه يه Quest سخت و طولاني رو با يه Allians كامل كردم كه خيلي حال داد.:-"
راستي ديروز رفته بودم battel gerand بعد 10 min وايساديم درب ها باز نمي شد !!!
اينم يه Demo كه 1priest vs 3Rouge !!!
http://www.wegame.com/watch/WoW_Priest_vs_3_Rogues/

مشکل وصل شدن به سرور

من patham 2.4.3 به شبکه ملی هم دسترسی دارم ولی وقتی میخواهم به سرور(هر سروری) وصل شوم میگه به سایت http://www.wow-europe.com/en/support برو من را راهنمایی کنید لطفا!
راستس چندتا سرور خوب رایگان هم معرفی کنید!
و اکثر بچه ها کجا بازی میکنند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or