World of Warcraft دیگر نمی تواند انقلابی باشد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130823_world_of_warcraft1.jpg

تعدا کاربران World of Warcraft در حال کاهش است و یکی از دلایل به گفته طراح ارشد بازی آقای Tom Chilton این است که Blizzard دیگر نمی تواند برای نوآوری تلاش کند.
وبسایت PCGamesN از این ایشان سوال کردند که چرا تعداد کاربران World of Warcraft به مرور از 12 میلیون به 7میلیون نفر کاهش یافته است؟ آقای Chilton پاسخ های متفاوتی داشتند و گفته اند:
یکی از دلایل این است که دیگر World of Warcraft پیر شده است ما فقط می توانیم آن را تکمیل کنیم و بدون خیانت به هواداران اصلی نمی توانیم در بازی انقلابی ایجاد کنیم. ما برای اینکه مخاطبین را همیشه نگاه داریم، محدودیت در تغییر گیم پلی داریم. اگر قابلیت نقشه سازی و اکسپنشن به Call of Duty اضافه کنید چه خواهد شد؟ چه می شد اگر Call of Duty: Ghosts زمانی که می آمد، به اینکه بازی های قبلی را نیز تکمیل می کردید وابسته بود. می توانید تصور کنید که بازارپسندی بازی پایین خواهد آمد. ما هنگام عرضه محتویات جدید برای درگیر کردن گیمرهای بیشتر، بایستی بهتر عمل کنیم.
در مقاله کامل این مصاحبه، آقای Chilton پیشنهاد اضافه کردن microtransaction را بررسی می کند و حتی می گویند شاید این بازی روزی F2P و رایگان شود.
VG247

همین دیروز بود به یه بنده خدایی میگفتم که دوران wow تموم شده
خدایی غیر از داستان چیز جدیدی برای ارایه نداره این بازی
گیم پلی بازی هم که با هر پچ داره آسون تر میشه الان هم که این سیستم تلنت مسخره دیگه حرفی واسه گفتن نداره (الان یه سری میان و میگن فلان دانجن رو فلان گیلد چند ماه توش مونده بود و هزار بار مردن تا تونستن برن)
یه بازی هرچقدر خوب باشه بعد از یه مدت تکراری میشه
کم شدن پلیر هم اصلا ربطی به بازیکن حرفه ای و آماتور نداره بالاخره این هم یه بازی ه و نمیشه که کل زندگی صرف یه بازی کرد
یه پیشنهاد هم به دوستان میکنم که این بازی ببوسید بذارید کنار که یه وقت به خودتون میاید که دیر شده و زندگیتون به فنا رفته

gargarak
هههه. اولا گفتم alt دوما کلا تو cata سر هم ۳ ماه هم باهاش بازی نکردم که میگی وضت فلانه؟
چیه؟ تو کازاک hc میزنی فکر می کنین خبریه؟ به یکی اینارو بگو ندونه چه خبره.
برا بار چندم میگم مغلطه نکنی ، گفتی ۱ ماه فیری بازی کردی رفتی که اصلا از این خبرا نیست. بحث رو به حاشیه نکشون، هنوزم نگاه به علت های گیلد لیدری که تو ایران icc hc رو اول زدن میفهمم که wow چقدر با روز های اوجش فاصله گرفته که gm اش اینه
"سیستم باف هاش سیستم تلنتش سیستم train"=))
موفق باشی .
ویرایش: راستی من یک اثباتی برا حرفم دارم که کارکتر خودمه شما چی ؟ اصلا حالا که این طور شد منم gm پاراگون ام=))
جدی با این سطح از اطلاعات که خودت دو تا دلیل برا بهتر بودن پاندا نداری و از این و اون نقل قول میکنی بعد هم نیست رو هوا لینک ارموری بدی

آخرین ویرایش:
همین دیروز بود به یه بنده خدایی میگفتم که دوران wow تموم شده
خدایی غیر از داستان چیز جدیدی برای ارایه نداره این بازی
گیم پلی بازی هم که با هر پچ داره آسون تر میشه الان هم که این سیستم تلنت مسخره دیگه حرفی واسه گفتن نداره (الان یه سری میان و میگن فلان دانجن رو فلان گیلد چند ماه توش مونده بود و هزار بار مردن تا تونستن برن)
یه بازی هرچقدر خوب باشه بعد از یه مدت تکراری میشه
کم شدن پلیر هم اصلا ربطی به بازیکن حرفه ای و آماتور نداره بالاخره این هم یه بازی ه و نمیشه که کل زندگی صرف یه بازی کرد
یه پیشنهاد هم به دوستان میکنم که این بازی ببوسید بذارید کنار که یه وقت به خودتون میاید که دیر شده و زندگیتون به فنا رفته

این تعریف شما واسه بازی mmo مثل wow درست نیست این بازی داره هر چند ماه اپدیت میشه و content جدید میاد واسش gta که نیست
بنده خودم الان از بازی خسته شدم ولی ۳فته دیگه داره پچ میاد و دوباره میشه مثل روز اول
پیشنهادتون واسه کسانی که جنبه ندارن کاملا درسته

تو بحث شرکت نمیکنم . اما اونایی که میگن بازی رو از اول بسازه یا بیخیالش شه و تمومش کنه به فکر اونایی هم هستن که چند سال وقت گزاشتن و هیرو اپ کردن واسه هیچی ؟

gargarak
هههه. اولا گفتم alt دوما کلا تو cata سر هم ۳ ماه هم باهاش بازی نکردم که میگی وضت فلانه؟
برا بار چندم میگم مغلطه نکنی ، گفتی ۱ ماه فیری بازی کردی رفتی که اصلا از این خبرا نیست. بحث رو به حاشیه نکشون، هنوزم نگاه به علت های گیلد لیدری که تو ایران icc hc رو اول زدن میفهمم که wow چقدر با روز های اوجش فاصله گرفته که gm اش اینه
موفق باشی .

در سطح من نیستی متاسفانه
reported

- - -ویرایش - - -

gargarak
موفق باشی .
ویرایش: راستی من یک اثباتی برا حرفم دارم که کارکتر خودمه شما چی ؟ اصلا حالا که این طور شد منم gm پاراگون ام=))
جدی با این سطح از اطلاعات که خودت دو تا دلیل برا بهتر بودن پاندا نداری و از این و اون نقل قول میکنی بعد هم نیست رو هوا لینک ارموری بدی

این ts گیلد ورامین
149.255.39.125
بیا بشون بگو حسین گولدان کیه
دلیل برا بهتر بودن ؟ سواد خوندن نظرات method‌رو که نداری ! بیا Ts تا با کل ریلم کازاک دلیل برات بیارم

آخرین ویرایش:
این تعریف شما واسه بازی mmo مثل wow درست نیست این بازی داره هر چند ماه اپدیت میشه و content جدید میاد واسش gta که نیست
بنده خودم الان از بازی خسته شدم ولی ۳فته دیگه داره پچ میاد و دوباره میشه مثل روز اول
پیشنهادتون واسه کسانی که جنبه ندارن کاملا درسته
یه جور میگی تعریفم درست نیست که انگار اولین باره اسم wow به گوشم می خوره
درسته هیچ وقت wow حرفه ای دنبال نکردم (چون ارزشش نداره) و مثلا خیلی از ایرانی ها ادعا حرفه ای بودن ندارم ولی کاملا از زیر و بمش خبر دارم
یه نگاه به مدت زمانی که بازی تو پک های wotlk یا tbc مونده بود بنداز و مقایسه کن با این پک هایی که این چند وقته دادن خودت متوجه میشه که خیلی با روز های اوج بازی فاصله هستش

یه جور میگی تعریفم درست نیست که انگار اولین باره اسم wow به گوشم می خوره
درسته هیچ وقت wow حرفه ای دنبال نکردم (چون ارزشش نداره) و مثلا خیلی از ایرانی ها ادعا حرفه ای بودن ندارم ولی کاملا از زیر و بمش خبر دارم
یه نگاه به مدت زمانی که بازی تو پک های wotlk یا tbc مونده بود بنداز و مقایسه کن با این پک هایی که این چند وقته دادن خودت متوجه میشه که خیلی با روز های اوج بازی فاصله هستش

نظرات کسی که حرفه ای wow‌رو دنبال نکرده و درباره چه چیزی نظر میده
خدا بکش منو lol

تو بحث شرکت نمیکنم . اما اونایی که میگن بازی رو از اول بسازه یا بیخیالش شه و تمومش کنه به فکر اونایی هم هستن که چند سال وقت گزاشتن و هیرو اپ کردن واسه هیچی ؟

انتظار داری برات مدال بفرستن
از اول هم معلومه که بازی میکنی واسه هیچی
نظرات کسی که حرفه ای wow‌رو دنبال نکرده و درباره چه چیزی نظر میده
خدا بکش منو lol
از طرز صحبت کردنت با abtinhitodie میشد فهمید که ایده ات درمورد دیگران چه ای !!!!
یه سری خودشون خدای بازی میدنن و برتر از همه
نظر دادن در مورد یه بازی چه ربطی داره به حرفه ای بودن و نبودن. واقعا که !!!!
اینجا یه فورم که هر کسی آزاده نظرش مطرح کنه و به کسی ربطی نداره

با یه wow بازی کردن شدن علامه دهر rpg. رنک اسپل نمی دونن چی هست اینجا حرف اینو اونو ... می کنن.
د عزیز من اگه سر در میاوردی با دلیل نه اینکه فقط بگی "سیستم باف هاش سیستم تلنتش سیستم ترن"=))
به بچه ۵ ساله هم tact باس بگی ، فیلمشم نگاه کنه دیگه ۴ تا کلید زدن که کاری نداره؟ افتخار هم میکنی که اونم کجا "کازاک":)) raid hc میری؟
مهم فهمشه که گویا شما هم عین ۹۰% پلیر های باقی مونده تو بازی فقط دنبال gear ای و اون طرف قضیه هیچی.
گفتم که موفق باشی ، کشش هم نده برا خودت خوب نیست، gm هستی مثلا!!
خدا شفات بده
مستحقتراش تو صفن

آخرین ویرایش:
با یه wow بازی کردن شدن علامه دهر rpg. رنک اسپل نمی دونن چی هست اینجا حرف اینو اونو ... می کنن.
د عزیز من اگه سر در میاوردی با دلیل نه اینکه فقط بگی "سیستم باف هاش سیستم تلنتش سیستم ترن"=))
به بچه ۵ ساله هم tact باس بگی ، فیلمشم نگاه کنه دیگه ۴ تا کلید زدن که کاری نداره؟ افتخار هم میکنی که اونم کجا "کازاک":)) raid hc میری؟
مهم فهمشه که گویا شما هم عین ۹۰% پلیر های باقی مونده تو بازی فقط دنبال gear ای و اون طرف قضیه هیچی.
گفتم که موفق باشی ، کشش هم نده برا خودت خوب نیست، gm هستی مثلا!!

خدا شفات بده

خیلی جالبه... بعضی از این تاپیک های اخبار مکانیه واسه شاد شدن، نه آپدیت شدن! :d
WoW مرده؟ R U ****in kidin me ؟ بخاطره یه اکسپنشن؟!!! برید یه سر به سایتای فریه این بازی بزنید ببینید چه خبره!
شاید واسه ما ایرانیا پلی دادن WoW:MoP فقط بخاطر داستان قویش زیاد ارزش نداشته باشه اما کماکان زندگی جریان داره و WoW هم قربانی میگیره :d
@ Gargarak تنها چیزی که تو WOTLK خنده دار بود، شکسته شدن فراست مورن بود! :d اولا: مطمئنی الان این سیستم تلنت رو میتونی بهش بگی تلنت؟! بیشتر شبیه لول آپ سبک Moba هست تا اون تلنت زمان WOTLK! اون موقع یه آیتم میگرفتیم تو WOTLK باید 60 ساعت میرفتیم رو Dummy تلنت عوض میکردیم تا ببینیم با کدوم حالت بهتر میتونیم DPS کنیم! این یعنی هاردکور! Stat هم دقیقا ربط داره به تلنت، واسه همین که Stat تخیلی شده الان اینا اومدن تر زدن تو سیستم تلنت و سادش کردن. ثانیا: جسارت نباشه، ولی الان کژوالتر شده نسبت به قبلاً؛ یادمه تو تاپیک همین بازی طرف اوومد گفت: خوبه که MOP ، محیط بازی شاد شده از اون محیط سیاهش اوومد بیرون! در صورتی که اکثر وارکرفت بازا (نه فقط WoW بازا) عاشق اون اتمسفر Dark بازی هستن! ثالثا: اینکه شما الان 137K میتونی Dps کنی، بعبارتی بیشتر از LK این خنده دار نیست؟ البته درسته، گریه داره نه خنده!
پ.ن: گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه پیف پیف...
آره Tom Chilton هم دستش به گوشت نمیرسه =)) =)) =))

خیلی جالبه... بعضی از این تاپیک های اخبار مکانیه واسه شاد شدن، نه آپدیت شدن! :d
WoW مرده؟ R U ****in kidin me ؟ بخاطره یه اکسپنشن؟!!! برید یه سر به سایتای فریه این بازی بزنید ببینید چه خبره!
شاید واسه ما ایرانیا پلی دادن WoW:MoP فقط بخاطر داستان قویش زیاد ارزش نداشته باشه اما کماکان زندگی جریان داره و WoW هم قربانی میگیره :d
@ Gargarak تنها چیزی که تو WOTLK خنده دار بود، شکسته شدن فراست مورن بود! :d اولا: مطمئنی الان این سیستم تلنت رو میتونی بهش بگی تلنت؟! بیشتر شبیه لول آپ سبک Moba هست تا اون تلنت زمان WOTLK! اون موقع یه آیتم میگرفتیم تو WOTLK باید 60 ساعت میرفتیم رو Dummy تلنت عوض میکردیم تا ببینیم با کدوم حالت بهتر میتونیم DPS کنیم! این یعنی هاردکور! Stat هم دقیقا ربط داره به تلنت، واسه همین که Stat تخیلی شده الان اینا اومدن تر زدن تو سیستم تلنت و سادش کردن. ثانیا: جسارت نباشه، ولی الان کژوالتر شده نسبت به قبلاً؛ یادمه تو تاپیک همین بازی طرف اوومد گفت: خوبه که MOP ، محیط بازی شاد شده از اون محیط سیاهش اوومد بیرون! در صورتی که اکثر وارکرفت بازا (نه فقط WoW بازا) عاشق اون اتمسفر Dark بازی هستن! ثالثا: اینکه شما الان 137K میتونی Dps کنی، بعبارتی بیشتر از LK این خنده دار نیست؟ البته درسته، گریه داره نه خنده!

آره Tom Chilton هم دستش به گوشت نمیرسه =)) =)) =))

الان حرف خنده دار کی داره میزنه؟ کسی از کژوال شدن WoW حرف میزنه که پروگرس HC داشته، شما که هنوز با اینهمه ادعا فکر میکنی Shadowmourne از Halion HC دراپ میشه که اصلا نباید در این ارتباط نظر بدی که. سیستم تلنت ساده تر شده برا اینکه بلنس کردن و اوپتیمایز کردن اسپک ها راحت تر بشه و تلنت آپشن های بدون مصرف از بازی کنار گذاشته بشن. تلنت سیستم زمان WotLK رو من شخصا ترجیح میدادم چون انتخاب بیشتری توش بود ولی از اونطرف بلنس کردن PVP و PVE خیلی سخت بود باعث می شد یکسری کلاس ها به مراتب OP تر از بقیه باشن. شما MoP بازی کردی؟ میدونی که شاده؟ الان هر زونی که میریم همه دارن میرقصن الان؟ شاد یعنی چی؟ شمام میتونی بیا الان 137k DPS بده مارو شاد کن. همون LFR که میری متوسط دی پی اس ملت 60-70k هم نیست چه برسه به 120-130k. خیلی راحت که آدم تو باغ نباشه بعد از سر شکم صحبت کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or