World of tanks

• Thread starter Thread starter Kent
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه بازی مجانی MMOARPG هست که از اسمش پیداست مربوط به تانکهاست در این بازی
با تانکهای جنگ جهانی دوم مبارزه میکنید تانهکا در سه دسته امریکایی آلمانی و روسی
هستن که هرکدوم به پنج دسته تقسیم میشن و در هر دسته تعداد زیادی تانک وجود داره که
به مرور زمان و بازی کردن میتونید اونها رو بدست بیارید
این بازی با ADSL 128k مخابرات یا هر شرکت دیگه ای قابل بازی کردنه
میتونید این بازی رو از

http://www.worldoftanks.com/
دریافت کنید

• Like
Reactions: MORT3ZA
سلام.
منم امروز بازی رو دانلود کردم تو بازی با یوزره:Vampyre7293 هستم.(اینقدر یوزر زدم نشد که آخر این رو انتخاب کردم :( )
همونطور که دوستمون گفتن سرعت بازی کند هست چون همه تانکن!و یه بدی که داره اگه تو یه مچ تانکت بترکه باید تا آخر مچ رو صبر کنی تا بازی تموم شه بعد بری تو یه بازی جدید!
ولی در کل امکانات زیادی برای تانکها داره و فکر کنم به حجمش بی ارزه.

esc رو بزنید بیایید بیرون
کندی بخاطر ضعیف بودن تانکهاتونه بعدا و با پیشرفت در بازی تانکهایی با سرعت بالا در اختیارتون قرار میگیره
الان که تازه شروع کردید چنتا نکته بهتون بگم سراغ تانکهای مدیوم نرو که وقت تلف کردنه من تانک Patton رو هم دارم که بهترین تانک مدیوم امریکا میشه
برید سراغ تانکهای سنگین یا heavy
مدلهای روسی کلا بدنه بهتری دارن بهتره که از همین الان برید با اونها بازی کنید :d

یه بدی که داره اگه تو یه مچ تانکت بترکه باید تا آخر مچ رو صبر کنی تا بازی تموم شه بعد بری تو یه بازی جدید!
اگه چند تا تانک داشته باشی که این مشکل رو نخواهی داشت! چون وقتی که ترکیدی، Exit Battle رو بزن و با یه تانک دیگه برو تو بازی.

چنتا نکته بهتون بگم سراغ تانکهای مدیوم نرو که وقت تلف کردنه من تانک Patton رو هم دارم که بهترین تانک مدیوم امریکا میشه
شاید منم آخرش به همین نتیجه برسم، اما فعلاً که با استایل تانک‌های Medium بیشتر حال می‌کنم! البته فعلاً خیلی عقب‌تر از Patton هستم و تازه دارم کم‌کم می‌رسم به T20.

این بازی کلا خیلی‌ مشهور هست،تعجب می‌کنم چرا کسی‌ اینو اینجا نمیشناسه.:-/

البته من خودم خیلی‌ وقت بازی نکردم، هنوز open betaهست یا فوللش اومده؟

c رو بزنید بیایید بیرون

کندی بخاطر ضعیف بودن تانکهاتونه بعدا و با پیشرفت در بازی تانکهایی با سرعت بالا در اختیارتون قرار میگیره
الان که تازه شروع کردید چنتا نکته بهتون بگم سراغ تانکهای مدیوم نرو که وقت تلف کردنه من تانک Patton رو هم دارم که بهترین تانک مدیوم امریکا میشه
مدلهای روسی کلا بدنه بهتری دارن بهتره که از همین الان برید با اونها بازی کنی
من الان اون تانک مدیوم که برا آمریکا هست رو بر داشتم ولول آپشم کردم ولی خوب اگه میگی ارزشی نداره میرم heavy روسی رو برمیدارم.

این بازی کلا خیلی‌ مشهور هست،تعجب می‌کنم چرا کسی‌ اینو اینجا نمیشناسه.

البته من خودم خیلی‌ وقت بازی نکردم، هنوز open betaهست یا فوللش اومده؟

آره بازی الان فولش اومده و خیلی هم معروف هست.تو xfire هم ردش 15 هست.

من ثبت نام کردم بازی رو هم دان کردم و نصب کردم اما الان وقتی بازی رو ران میکنم همینطور یه صفحه سیاه میاد که وسطش آرم خود بازیه و داره لود میشه اما چیزی نمیاره فقط بالاش چند تا لینک هست مثل فروم و اینا که اونا هم ثابنه
یه مشکل دیگه اینکه با این که ثبت نام کردم توی خود سایت وقتی لوگین میکنم میزنه یوزر و پستون اشتباهه

من ثبت نام کردم بازی رو هم دان کردم و نصب کردم اما الان وقتی بازی رو ران میکنم همینطور یه صفحه سیاه میاد که وسطش آرم خود بازیه و داره لود میشه اما چیزی نمیاره فقط بالاش چند تا لینک هست مثل فروم و اینا که اونا هم ثابنه
یه مشکل دیگه اینکه با این که ثبت نام کردم توی خود سایت وقتی لوگین میکنم میزنه یوزر و پستون اشتباهه

اون پایین یه دکمه قرمز هست نوشته Play اون رو میزنید ؟ در ضمن اون نواری که پشت این دکمه هست رو ببینید شاید داره اپدیت میکنه

فکر میکنم وقتی رجیستر میکنید براتون ایمل میاد و باید با اون اکانت رو اکتیو کنید برید تو اینباکستون یا جانک ایمل شاید اونجاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or