World of tanks

• Thread starter Thread starter Kent
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه بازی مجانی MMOARPG هست که از اسمش پیداست مربوط به تانکهاست در این بازی
با تانکهای جنگ جهانی دوم مبارزه میکنید تانهکا در سه دسته امریکایی آلمانی و روسی
هستن که هرکدوم به پنج دسته تقسیم میشن و در هر دسته تعداد زیادی تانک وجود داره که
به مرور زمان و بازی کردن میتونید اونها رو بدست بیارید
این بازی با ADSL 128k مخابرات یا هر شرکت دیگه ای قابل بازی کردنه
میتونید این بازی رو از

http://www.worldoftanks.com/
دریافت کنید

• Like
Reactions: MORT3ZA
یه زحمت بدی به خودت رو لینک کلیک کنی بخش screen shot هم داره...
http://www.worldoftanks.com/screenshots.html
شما میشه این لحنت طلب کارانت رو کنار بزاری؟ اینجا جای گریه کردن نیست:d
برای این که پست اول کامل بشه گفتم قبلا عکس های این بازی رو دیده بودم
این جوری که ایشون معرفی کردن و شما میخواید باید تو هر تاپیک معرفی بازی یک لینک بزارن بگن همه چی اینجا هست برید ببینید..

• Like
Reactions: Sorrows
پیشنهاد می‌کنم کسایی که از ایران می‌خوان وارد بازی بشن، بازی رو از این سایت بگیرن: www.worldoftanks.eu تا روی سـِـرور اروپا بازی کنن (چون پینگمون با اروپا بهتره تا با آمریکا)
اگه کسی می‌خواد روی سرور اروپا بازی کنه، آی‌دی رو هم باید توی همون سایت eu. باز کنه.

فرقی نداره دوست عزیز من با سرور امریکا بازی میکنم هیچ مشکلی ندارم
دوست عزیز که عکس خواسته بودید والله جایی برای اپلود عکس نداریم ولی برای دیدن
تمام تانکهای این بازی برید به این لینک
http://www.wotdb.info/
روی هر تانکی که برید دو تا عدد میاد بالایی میزان پولی هست که باید برای خریدش بدید
پایینی میزان مهارت شماست که در هر بازی در کنار پول به شما داده میشه و هر وقت میزانش
به اندازه باز کردن یکی از تانکها برسه میتونید برید با تانک بهتری بازی رو ادامه بدید کلا من خیلی
از این بازی خوشم اومده کاملا یک بازی تیمیه حجمش هم فکر میکنم 3 گیگ اینها باشه
به هرحال به نظر من که بازی کردنش می ارزه

توضیح تاپیک خوب خیلی کمه !! حتی حجم دانلودم ننوشته :دی
در این بازی
با تانکهای جنگ جهانی دوم مبارزه میکنید تانهکا در سه دسته امریکایی آلمانی و روسی
هستن که هرکدوم به پنج دسته تقسیم میشن و در هر دسته تعداد زیادی تانک وجود داره که
به مرور زمان و بازی کردن میتونید اونها رو بدست بیارید
یه توضیح بیشترم بدین خوب! چجوری mmorpg میشه این؟؟

چرا همه چی نوشته شده دوست عزیز والله من هم رفتم ویدئو ها و اسکرین شاتهای بازی رو نگاه کردم من بازی رو فقط معرفی کردم
کسی دوست داشت بره استفاده کنه نداشت هم که خب نداشته
بازی mmoarpg یعنی اینکه 30 تانک در دو گروه 15 نفری در بازی شرکت میکنن 15 تا تیم شما 15 تیم دشمن شما
و در یک محیط بزرگ که گفته شده از روی شهرهای یا محلهایی که درگیری در اون زمان صورت گرفته درست شده
حالا شما میتونید با توجه به لینکها برید و ببینید بازی چطوریه
دوست عزیزی که 3 گیگ رو میخواستن بخرن
بازی مجانی ِ و شما اگه در تهیه 3 گیگ ترافیک مشکل دارید اصلا انلاین بازی کردن به درد شما فکر نکنم بخوره

چجوری mmorpg میشه این؟؟
MMORPG رو فراموش کن. این بازی RPG نیست. (همون MMOG بگی بهتره مثلاً)

بذار خیلی ساده به صورت دورِ همی بگم بازیش چه جوریه.

همه کسایی که بازی رو می‌گیرن، به یه سرور کانکت می‌شن. اونجا اول توی محیط گاراژ یه تانک واسه خودت انتخاب می‌کنی (می‌خری) و گزینه Battle رو می‌زنی. سیستم همون لحظه تو به اضافه 29 نفر دیگه رو (که اونها هم همون لحظه گزینه Battle رو زدن)، با هم می‌ندازه توی یه Map تا یه دست 15v15 بزنین. تعداد بازیکن اونقدر زیاد هست که شما هر موقع Battle بزنین، همون لحظه 30 نفر جور می‌شین و وارد بازی می‌شین. انتخاب این 30 نفر هم توسط سیستم جوری انجام می‌شه که قدرت دو تا تیم تقریباً مساوی باشه.
هر تیم یه Base داره و هدف توی بازی، گرفتن Base ِ تیم مقابل یا ترکوندن همه‌ تانکهای تیم مقابله. هر دست هم 15 دقیقه Timelimit داره.
بعد از اینکه یه دست زدین، سیستم شما رو بر می‌گردونه به گاراژ و با توجه به کارهایی که توی اون دست کردین، به شما پول و Experience می‌ده. با اینا می‌تونین تانک‌ها رو آپگرید کنین یا تانک جدید بخرین. بنابراین، سیستم بازی اینجوریه که شما اول با یه تانک خیلی ضعیف شروع می‌کنین و مرتب بازی می‌کنین تا تانک‌های بهتر بخرین و قدرتتون بیشتر بشه. (مثل تمام MMO های دیگه)

می‌شه به صورت تیمی هم با دوستاتون برید توی یه Battle.

خلاصه، بازی فقط PvP هست و اصلاً PvE نداره. کلاً هم این گیم واسه آرامش و اینا خوبه. باید با حوصله بازی کرد و چون سرعت بازی کند هست زیاد به آدم فشار نمیاره. همین که سرعت بازی کم هست و تانک‌ها موجودات کندی هستن، باعث می‌شه اونجوری مثل گیم‌های FPS احتیاجی به پینگِ خیلی خوب نباشه. با همون پینگ 250 اینا هم می‌شه بازی کرد و لذت برد.

اکثر تانک‌ها، تانک‌های جنگ جهانی دوم هستن. تنوع تانک‌ها هم خیلی زیاده و توی چند کلاس طبقه‌بندی می‌شن و سبک گیم‌پلی هر کلاس متفاوت هست. دیگه این چیزا رو خودتون کشف کنین :دی

• Like
Reactions: MORT3ZA
چرا همه چی نوشته شده دوست عزیز والله من هم رفتم ویدئو ها و اسکرین شاتهای بازی رو نگاه کردم من بازی رو فقط معرفی کردم
کسی دوست داشت بره استفاده کنه نداشت هم که خب نداشته
بازی mmoarpg یعنی اینکه 30 تانک در دو گروه 15 نفری در بازی شرکت میکنن 15 تا تیم شما 15 تیم دشمن شما
و در یک محیط بزرگ که گفته شده از روی شهرهای یا محلهایی که درگیری در اون زمان صورت گرفته درست شده
حالا شما میتونید با توجه به لینکها برید و ببینید بازی چطوریه
دوست عزیزی که 3 گیگ رو میخواستن بخرن
بازی مجانی ِ و شما اگه در تهیه 3 گیگ ترافیک مشکل دارید اصلا انلاین بازی کردن به درد شما فکر نکنم بخوره
دوست خوبم بازی های آنلاین الان خیلی زیاده ولی دوستانی که اینجا تاپیک میزنن و معرفی میکنن حتما اول خودشون تست کردن و میتونن به سوالات دوستان جواب بدن یک حداقل توضیحی رو هم میدن
شما بهتر بود اول خودتون تست میکردین بعد تاپیکشو میزدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or