PlayStation World of Final Fantasy

latest

World of Final Fantasy یکی از سورپرایزهای سونی و SE بود که متاسفانه رفت زیر سایه مگاتن های کنفرانس سونی و اساسا کسی نفهمید وجود خارجی داره! حالا در ادامه دربارش توضیحات مفصل میدم.

فقط اینکه بازی به صورت انحصاری برای PS4 و PSV میاد!

آخرین ویرایش:
کم کم داشتم تهجب میکردم که یعنی فقط من بودم که از بازی خوشم اومده.... :|
البته بستگی به بازی داره که دوباره باید تریلر رو ببینم :-" اینکه ما در نقش Tamer جماعتیم و مثل NnK میتونم جونورهای مختلفی داشته باشیم یا نه :-"
گیم پلیشم فک کنم کامل نوبتی بود :| اصبا برم دوباره تریلر رو ببینم :)) :-"

فقطمتکان جا این عکسی که سر در تاپیک گذاشتی ، لوگویی چیزی بزار! بدتر این نبود برا انتخاب؟ :-"

• Like
Reactions: Witch of Ashes
منم بیام علاقم رو نسبت به این بازی بیان کنم که فکر نکنین که کسی ازش خوشش نیومد :d

خیلی خوشم اومد از تریلرش باید بازی هیجان انگیزی باشه

کاراکترای FF به صورت Chibi :x

• Like
الان تریلر جدید بازی رو نگاه کردم . از این بازی خیلی خوشم اومده و حتی بیشتر از ff7 remake یا ff15 منتظر این بازی هستم . امیدوارم شاهد یک گیم پلی خیلی عمیق و یک داستان قابل قبول توی این بازی باشیم .
تنها ff هایی که بازی کردم ff13 و ff13-2 و ff10 بودن . پس حس نوستالژی باعث علاقم به این بازی نشده .

• Like
گفتم یه پست بزنم تا تاپیک بساد بالا شاید بحثی روش شد و اطلاعات بیشتری از یازی گرفتیم ... مثل کارکترهای قابل بازی ... اینکه پارتی مد داره یا نه و.. و ..و

من که به شدت منتظر بازیم ... و احتمالا با عرضه این بازی تو سال اینده ps4 رو هم بخرم اینو بازی کنم و بریم به پیشواز ۱۵ و گراویتی راش

• Like
تریلر Jump Festa عالی بود! :x عالی! :دی
تنوع خوبی رو نشون داد از بازی! با توجه به تریلر قبلی میترسیدم جک و جونوارای همراهمون ثابت باشن! ولی این نشون داد علاوه بر تنوع هرکدوم کارایی خاصی هم دارن!
به دست اوردنشون هم مثل پوکمون بود تقریبا :دی

فقط 2مورد!
1. شخصیت هاس اصلی تو حالت عادی طراحیشون به نظرم بس فاجعست! :-" FF که تا حالا نزدم ولی عکسایی که دیدم طراحی خاصی دارن کاراکترها! در کل انتظار بیشتری میرفت حتی اگر یه بازی جمع و جور تو سری باشه:دی
مورد بعدی اینه که امیدوارم اواخر بهار یا اوایل تابستون عرضه بشه که با خیال راحت بشینم پاش! :دی در هر حالتی غیر این به خاطر نداشتن تحمله کسایی که چپ و راست میگن بازی بچه گونه و مسخره بازی های از این دست،تا تابستون بعد باید صبر کنم:( ( که در این حالت فروکش کردن هایپ و اینا احتمالش زیاده! :| )

• Like
دوستان كسي نميدونه اين عنوان كراس باي هست ؟ بشه همزمان با خريد نسخه ps4 نسخه vita رو هم بازي كرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
چیزی نگفتن ولی معمولا اینجور بازی ها Cross-Buy نیستن...و این حرکت رو بیشتر روی Indieـها میرن!

• Like
خبر رو بزارم،شاید خدایی نکرده غیر از من یکی منتظر بازی بود:| :-"
World of Final Fantasy Is Kind Of Like Digimon With Cute Final Fantasy Characters - Siliconera

اصلا همون تیتر خبر،حجت رو برای من تمام کرد:دی
اما خوب...اطلاعات جدید واقعا جالب و جذاب میزنه! و همون بخشی که منتظرش بودم رو نشون دادن! دستشون هم درد نکنه :d
در کل عالیه! لون چندتا عکس اول که توی شهر هست هم جالبه! :x کلا این چیبی بودنشون جالبه دیگه :دی
اما حالت عادیشون رو هنوز باهاش کنار نیمدم! :| چیه خو این:| بعضیا ( [MENTION=4591]Cloud Strife[/MENTION] ) هم عکس سر در تاپیک رو عوض نمیکنند:| عکس بدتر و داغون تر پیدا نکرده گویا ماکان :|

در کل اینکه...به به! :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or