MMDMO کاربر سایت Mar 1, 2022 #91 Wordle 255 6/6 خیلی سخت بود واسه امروز -------------------------------- vaajoor.com 52 4/6 #واجور
XsmokeX کاربر سایت Mar 1, 2022 #93 vaajoor.com 52 5/6 #واجور این واجور خاک بر سر که دیگه فارسیه چرا نتیجه ش وارون جانبی می شه اینجا ...
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Mar 1, 2022 #94 عکس بفرستید خو دو کیلوبایت خرج کنید مسیرشم برعکس نمیشه روزهای جلوترم نرید، سید بدبخت گناه داره Reactions: XsmokeX and Z-fan
KingMOE کاربر سایت Mar 1, 2022 #96 Wordle 255 5/6 vaajoor.com 52 3/6 #واجور حس وقتی که همشون سبز میشن خیلی خوبه
m.a.t Loyal Member Mar 1, 2022 #99 نوشته شده توسط Z-fan: Hmmmm, Interesting البته موقع پست دادنم، پست شما نخورده بود ندیدم پس من از این به بعد فقط بعد پست های اعلام نتیجه، مال همه رو ثبت می کنم که خودم گیج نشم این جوری بیشتر... بررسی بیشتر نشون داد به VPN ربط نداره. به خاطر MS Reward یه Timezone spoof روی مرورگر دارم. ظاهرا مال اونه. Reactions: Z-fan
نوشته شده توسط Z-fan: Hmmmm, Interesting البته موقع پست دادنم، پست شما نخورده بود ندیدم پس من از این به بعد فقط بعد پست های اعلام نتیجه، مال همه رو ثبت می کنم که خودم گیج نشم این جوری بیشتر... بررسی بیشتر نشون داد به VPN ربط نداره. به خاطر MS Reward یه Timezone spoof روی مرورگر دارم. ظاهرا مال اونه.
m.a.t Loyal Member Mar 1, 2022 #100 لعنتی، ۱۰ هزار تا کلمه فارسی هست که حروف اول، دوم و چهارمشون اینه. Reactions: ShahryR, Arima Kishou and Z-fan