Wordle Center | [با ثبت نتایج به صورت روزانه]

vaajoor.com 69 5/6
🟥🟥🟩🟨🟥
🟥🟥🟥🟥🟨
🟥🟥🟨🟥🟥
🟥🟩🟩🟩🟥
🟩🟩🟩🟩🟩
#واجور

Wordle 272 5/6

🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨🟨⬜
⬜⬜🟩⬜⬜
🟨⬜⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Daily Dordle #0053 6&5/7
🟨⬜⬜⬜🟨 🟨⬜🟨⬜⬜
⬜🟨🟨⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟨⬜ 🟩🟨⬜⬜🟨
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜🟩⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜🟨 🟩🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬛⬛⬛⬛⬛
zaratustra.itch.io/dordle

Daily Quordle #53
5️⃣8️⃣
7️⃣9️⃣
quordle.com
🟩⬜🟨⬜⬜ ⬜⬜⬜🟨🟩
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜⬜🟨⬜⬜
⬜🟩⬜⬜🟨 ⬜🟩⬜⬜⬜
⬜🟨⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬜🟩⬜⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ ⬜🟩🟩🟩🟩
⬛⬛⬛⬛⬛ ⬜🟨⬜⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩

⬜⬜🟨🟨⬜ 🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟨⬜ ⬜🟩🟨⬜⬜
⬜⬜⬜⬜🟨 🟨⬜⬜⬜⬜
⬜🟨⬜🟨⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨🟩⬜ 🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨⬜⬜ ⬜⬜⬜🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬜⬜⬜⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩⬜⬜🟨⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩

Daily Octordle #53
5️⃣9️⃣
6️⃣8️⃣
🔟7️⃣
🕚🕛
octordle.com
⬜⬜⬜🟩🟩 ⬜⬜🟨🟨⬜
⬜⬜⬜⬜🟨 ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨🟨⬜ ⬜🟨⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜🟨⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬜⬜⬜🟨⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ ⬜🟨🟨⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ ⬜⬜⬜🟩🟩
⬛⬛⬛⬛⬛ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩

⬜⬜🟩⬜⬜ 🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨⬜⬜ 🟨⬜⬜⬜⬜
🟩🟩⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟨⬜🟩⬜ 🟩⬜⬜⬜🟩
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬜⬜⬜⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ ⬜🟩⬜⬜⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩

⬜⬜⬜🟨⬜ 🟨🟨🟨⬜⬜
⬜🟨🟩⬜⬜ ⬜⬜⬜🟨⬜
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜🟨⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜🟨⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟨⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜🟩 ⬜🟨🟨⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜ 🟩🟩🟩🟩🟩
⬜⬜⬜⬜⬜ ⬛⬛⬛⬛⬛
⬜🟩🟨⬜⬜ ⬛⬛⬛⬛⬛
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬛⬛⬛⬛⬛

⬜⬜🟨⬜⬜ 🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨⬜⬜ ⬜🟨🟨🟨⬜
⬜🟨🟨⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
🟨🟨⬜⬜⬜ 🟨⬜⬜⬜⬜
⬜🟩⬜⬜⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟨🟨⬜🟨 ⬜⬜⬜⬜🟩
⬜⬜⬜🟨🟩 🟩🟨⬜⬜⬜
🟨⬜⬜⬜⬜ 🟨🟨⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟨🟩 ⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨⬜⬜ 🟨⬜⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩 ⬜⬜🟨🟨⬜
⬛⬛⬛⬛⬛ 🟩🟩🟩🟩🟩

هزار تایی این بازی یعنی Kilordle رو پیدا کردم و با وجود یک سوتی توی 107 حدس تونستم 1000 کلمه رو خیلی سریع و Sir Sonic پسند حدس بزنم :D
امروز Dordle رو هم رفتم که 2 تایی بود. B-)

View attachment 249175
آقا چطوری اینقدر کلمه حدس میزنی. یه کلمه حدس میزنم باید به مغزم استراحت بدم :| :D

آقا چطوری اینقدر کلمه حدس میزنی. یه کلمه حدس میزنم باید به مغزم استراحت بدم :| :D

امروز بخاطر تعداد زیاد Wordle ها و مخصوصا اضافه شدن اون نسخه هزار تایی یعنی Kilordle نزدیک به یک ساعت فکر کردم و از کت و کول افتادم تا تموم شد. :D

ولی روش یا استراتژی جالبی باید بکار گرفته بشه. یعنی توی 4 کلمه اولی که وارد میکنید سعی کنید حداقل 19 تا حرف متفاوت رو وارد کنید تا کار آسون بشه.

توصیه "همه چیز رو به چالش بکش" کاربر @challengeeverything رو آویزه گوشم کردم :D

این kilordle چطور با یه حدس یهو 30-40 تا کلمه ازش کم می شه؟ :| تکراری داره توش یعنی؟ اگه داره که خب الکیه اسمش پس :-w
یا نکنه همه حرفا رو تو حدس های متفاوت سبز کنی به عنوان درست در نظر می گیره و می ره کنار کلمه؟:-?

این kilordle چطور با یه حدس یهو 30-40 تا کلمه ازش کم می شه؟ :| تکراری داره توش یعنی؟ اگه داره که خب الکیه اسمش پس :-w
یا نکنه همه حرفا رو تو حدس های متفاوت سبز کنی به عنوان درست در نظر می گیره و می ره کنار کلمه؟:-?

اسمش الکی نیست. اگه دقت کرده باشی توی 10 حدس اولی که میزنی خبری از اون ریزش های شدید تعداد کلمات باقی مانده نیست.

فرض کن کلمه ای که توجه تو رو جلب کرده photo هست و بخاطر حدس های قبلی برای کلمات قبلی ، چهار حرف آخرش یعنی hoto درومده (سبز شده).
و حالا اگه photo رو تایپ کنی و تایید رو بزنی ، بقیه کلمه هایی که با حرف p شروع میشن و فقط همون یک حرفشون مونده و بقیه حرف هاشون بخاطر حدس های قبلی سبز شدن بطور خودکار از لیست حذف میشن.

در واقع بازیش واقعا 1000 کلمه رو داره اما تنها ایرادش اینه که تعداد محدودیت 1005 حدس خیلی زیاد بوده و بهتر بود نهایتا 120 حدس اجازه میداد بزنی.

چرا 11 و 12 ساعت شد جای عدد :))

اینم دلیلش اینه که 11 و 12 نمادهای "واپسین لحظات و احساس دلهره و هیجان" هستن و حدس های 11 و 12 هم در اون بازی هم یجورایی آخرین و حساس ترین حدس ها هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or