PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
حالا هی بگید زیبا رویان تو بازی هستن
وقتی سونی ذره ای به خواسته خریدار اهمیت نمیده بیخیال ووک بازیش نمیشه بایدچیکار کرد ۷۰ دلار ناقابل رو براش پرداخت کرده ؟! شخصا نه
حتی اگه بازی خوبی هم باشه این دهن کجی به مخاطب و خریدن دوباره مخاطب یعنی اعلام بردگی خریدار که هر کاری کنی ما چاره‌ای نداریم. چرا داریم اگه متحد بشیم و نخریم سونی ممکنه از نفهمی دربیاد

حتی اگه بازی خوبی هم باشه این دهن کجی به مخاطب و خریدن دوباره مخاطب یعنی اعلام بردگی خریدار که هر کاری کنی ما چاره‌ای نداریم. چرا داریم اگه متحد بشیم و نخریم سونی ممکنه از نفهمی دربیاد
دقیقا حرفت حقه
من دیگه پولم رو حروم اینا نمیکنم
بمونن با همون کاراکترای مسخره زشتشون ادامه بدن
بازی میخریم لذت ببریم نه اینکه اعصابمون خورد شه اخرشم پولی بدیم که هیچ لذتی از بازیشون نبردیم
میتونستن یک وللورایین عالی درست کنن
اما نخواستن

يكيشونم ترنسه :D

من جدی کشف رمز کردم:دی ببین معرفی جردن چه شکلیه؟ دوربین از سفینه کات میخوره به انیمه و بعد با یه پن تو لفت میرسیم به جردن که موهاشو میزنه، برعکس دختر داخل انیمه که موهای بلندی داره... حالا منهای مسیج این پلان، کنار اون دختر یه پسر موفرفری سیاه پوستم هست که میتونه اشاره به دوتا شخصیت قابل بازی باشه:دی

من جدی کشف رمز کردم:دی ببین معرفی جردن چه شکلیه؟ دوربین از سفینه کات میخوره به انیمه و بعد با یه پن تو لفت میرسیم به جردن که موهاشو میزنه، برعکس دختر داخل انیمه که موهای بلندی داره... حالا منهای مسیج این پلان، کنار اون دختر یه پسر موفرفری سیاه پوستم هست که میتونه اشاره به دوتا شخصیت قابل بازی باشه:دی
images.jpg

دقیقا حرفت حقه
من دیگه پولم رو حروم اینا نمیکنم
بمونن با همون کاراکترای مسخره زشتشون ادامه بدن
بازی میخریم لذت ببریم نه اینکه اعصابمون خورد شه اخرشم پولی بدیم که هیچ لذتی از بازیشون نبردیم
میتونستن یک وللورایین عالی درست کنن
اما نخواستن
من که بازی ها رو برای گیم پلی و داستان و اتمسفر می روم

مثلا cronos the new Dawn تا آخر بازی یارو قابلمه رو سرش بود با یک صدا عجیب ته گلویی . باهاش حال کردم چون اتمسفر بازی خدا بود

چهره و اینا بیشتر تو کات سین رخ نمایان می کنه که میشه اسکیپ کرد حتی

View attachment 421103
این بنده خدا رو چند ماه پیش هم نشون داده بودن اون موقع اساتید توییتری مشکلی نداشتن باهاش
مشکل اینجاست این سیگما های ۱۲ ساله توییتری که دختر از نزدیک ندیدن اصلا گیمر نیستن و نه میخوان چیزی بازی کنن و نه هم از چیزی لذت ببرن :D چند وقت یه بار به این و اون گیر میدن که سیاهه کچله کوتاهه چاقه زاویه داره چپه! کاملا هریسه! بلک راکه! وووکه ووک! وقتی نمرات هم بیاد اگه خوب باشه میگن ووک بود نمره بالا دادن، اگه پایین بشه میگن خب ووک بود فلاپ شد :D چند وقت پیش هم سوزنشون گیر کرده بود به ادیسه که فلانه و ووک چپ سیاه و رنگین کمانه، قرار بود بزرگترین شکست نولان باشه، دیروز از مرز ۱ میلیارد دلار گذشت :D خودم فکر نمیکنم که ولورین نمرات آنچنان بالایی بگیره و براش هایپ نیستم هرچند از لحاظ بصری و گیم پلی ترتمیز و خوب بنظر میرسه و اینکه سمت جنریتیو AI و UE5 نرفتن خیلی باارزشه، نهایتش یه بازی مارولی سوپرهیرویی باکیفیت و هیجان انگیز مثل SM2 میشه. برای اونایی که از کاراکتر های ولورین خوششون نمیاد یه گزینه منطقی و متمدنانه به اسم نخریدن هست. ایران که نیست، رقیب نباشه مجبور باشید اینو بخرید :D نخرید که اینسامنیک ورشکسته بشه :D کلی بازی چینی UE5 و AI slop گونرپسند ریخته تو بازار از اون اکسپدیشن مکسپدیشن ها بگیرید تا ولانگ وگانگ وچانگ مودانگ ها، با dlss5 سیدنی سوئینی یا گات گرل های OF رو بذارید کاراکتر اصلی حالشو ببرید. چه کاریه به بازی های دیگه هیت بدید :D

مشکل اینجاست این سیگما های ۱۲ ساله توییتری که دختر از نزدیک ندیدن اصلا گیمر نیستن و نه میخوان چیزی بازی کنن و نه هم از چیزی لذت ببرن :D چند وقت یه بار به این و اون گیر میدن که سیاهه کچله کوتاهه چاقه زاویه داره چپه! کاملا هریسه! بلک راکه! وووکه ووک! وقتی نمرات هم بیاد اگه خوب باشه میگن ووک بود نمره بالا دادن، اگه پایین بشه میگن خب ووک بود فلاپ شد :D چند وقت پیش هم سوزنشون گیر کرده بود به ادیسه که فلانه و ووک چپ سیاه و رنگین کمانه، قرار بود بزرگترین شکست نولان باشه، دیروز از مرز ۱ میلیارد دلار گذشت :D خودم فکر نمیکنم که ولورین نمرات آنچنان بالایی بگیره و براش هایپ نیستم هرچند از لحاظ بصری و گیم پلی ترتمیز و خوب بنظر میرسه و اینکه سمت جنریتیو AI و UE5 نرفتن خیلی باارزشه، نهایتش یه بازی مارولی سوپرهیرویی باکیفیت و هیجان انگیز مثل SM2 میشه. برای اونایی که از کاراکتر های ولورین خوششون نمیاد یه گزینه منطقی و متمدنانه به اسم نخریدن هست. ایران که نیست، رقیب نباشه مجبور باشید اینو بخرید :D نخرید که اینسامنیک ورشکسته بشه :D کلی بازی چینی UE5 و AI slop گونرپسند ریخته تو بازار از اون اکسپدیشن مکسپدیشن ها بگیرید تا ولانگ وگانگ وچانگ مودانگ ها، با dlss5 سیدنی سوئینی یا گات گرل های OF رو بذارید کاراکتر اصلی حالشو ببرید. چه کاریه به بازی های دیگه هیت بدید :D
والا SM2 عالی بود و نمرات بالا گرفت . اگر در حد اون ظاهر بشه یعنی اینبار هم موفق عمل کردن

بماند که بعد هک سنگین ، خوب خودشون رو جمع و جور کردن

والا دختر های دور ما همه خوشگلن و از نزدیک هم تا دلت بخواد دیدیم و این زشت ها رو ما که ندیدیم. دیگه تو دنیای الان هر کی با یه روشی خوشگل شده به جز این موجودات مورد علاقه سونی که معلوم نیست چی هستن.

دقیقا همینو میگم من. هرچقدرم بحثو ببرید سمت خوشگلی و زشتی که بتونید برچسب سیمپ بازی و اینا بزنید این حقیقت تغییر نمیکنه که کلا کاراکتر دیزاین این بازی افتضاحه. البته اسپایدرمن 2 هم دست کمی ازش نداشت.

اصلا هیچ ربطی به زن بودن یا سیاه بودن یا زشت و زیبا بودن هم نداره این قضیه.

بازار n تا بازی داره با n تا کاراکتر خوشگل موشگل.برید اونا رو بازی کنید دیگه چرا الکی الم شنگه راه انداختید.بازی خودشه دوست داره اینجوری بسازه.پول بیت المال نیست که.اگه خریدار نداشته باشه اینم میره فقط بازی با کاراکتر خوشگل میسازه
به جایی رسیدید که به قیافه ولورینم گیر میدید که اینم چرا زشته

• Like
Reactions: Thundersky
به نظرم این قضیه‌ی زشتی و خوشگلی (Diversity, equity and inclusion) به زمان ساخت بازی مربوط میشه.
زمانی که شخصیت‌ها طراحی شدن و ساخت بازی شروع شد هنوز این چیزا ترند بود، الان دنیا عوض شده. اینا هم بعد از هک بازیشون عقب افتاد و اگر دو سال پیش منتشر میشد این حرفا کمتر بود.

به احتمال زیاد بازیهایی که از 2025 یا همین امسال تولیدشون شروع شده، این چیزا خیلی کمتر توشون خواهد بود.

هرچقدر میخواید به بازی بتوپید اوکی ولی دیگه طراحی جین گری با هیچ متر و معیاری زشت نیست! اتفاقا طراحیش خوشگله.
الان پیروان مکتب گونریسم ضد ووک چپ جهان و جان‌ فدایان چارلی کرک با یه اسکرین 360p داغون از بازی ثابت می‌کنن که اشتباه میکنی

Screenshot 2026-09-07 at 12.07.38.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or