Sep 10, 2021 نوشته ها: 303 به روز می شود... - توسعه توسط اینسامنیاک گیمز - برایان هورتون (creative director) - کامرون کریستین (game director) - دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer 4K/1080p/UTUBE آخرین ویرایش: Feb 18, 2022 Reactions: u.s.a, delta05, Thundersky و 47 کاربر دیگر بیشتر...
به روز می شود... - توسعه توسط اینسامنیاک گیمز - برایان هورتون (creative director) - کامرون کریستین (game director) - دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer 4K/1080p/UTUBE
SaDrA-HhH Loyal Member شنبه at 2:39 PM #301 نوشته شده توسط Cloud Strife: غیر از Insomniac به نظر من SM2 از تریلرهاش بهتر بود امیدوارم ولورینم همین باشه بیشتر... من به نظرم حداقل ما تنوع محيطى خيلى خوبى تو بازى خواهيم داشت. Reactions: Thundersky, MyJinx and Cloud Strife
نوشته شده توسط Cloud Strife: غیر از Insomniac به نظر من SM2 از تریلرهاش بهتر بود امیدوارم ولورینم همین باشه بیشتر... من به نظرم حداقل ما تنوع محيطى خيلى خوبى تو بازى خواهيم داشت.
3DO کاربر سایت شنبه at 2:57 PM #302 واقعا تو این نمایش آخری به بازی امیدوار شدم خوب بود Reactions: ps34 and Thundersky
Little John کاربر سایت شنبه at 9:49 PM #303 ساندترکهای بازی FLAC marvel-s-wolverine-original-video-game-[F] Reactions: Khashayar91, irainianA, Thundersky و 6 کاربر دیگر
Khashayar91 کاربر سایت دیروز در 10:52 PM #304 حجم بازی Marvel's Wolverine حدود ۷۹.۳۶ گیگابایت است. پریلود بازی در تاریخ ۸ سپتامبر (۱۷ شهریور) شروع خواهد شد. Reactions: irainianA, .Amirone, AM!R و 4 کاربر دیگر
حجم بازی Marvel's Wolverine حدود ۷۹.۳۶ گیگابایت است. پریلود بازی در تاریخ ۸ سپتامبر (۱۷ شهریور) شروع خواهد شد.