آخرین ویرایش:
View attachment Marvel’s Wolverine - Story Trailer _ PS5 Games.mp4تریلر جدید
.
.
پ ن:احساس می کنم نسبت به نمایش دو ماه پیش خیلی بهتر شده گرافیک!!(سر اسپایدرمن هم نمایش دمویی که نشون دادن خیلی ضعیف تر از نسخه نهایی بود!)
تریلر جدید
.
.
پ ن:احساس می کنم نسبت به نمایش دو ماه پیش خیلی بهتر شده گرافیک!!(سر اسپایدرمن هم نمایش دمویی که نشون دادن خیلی ضعیف تر از نسخه نهایی بود!)
چندبار اگه بیاد و چک نکنی دیگه نمیاد تا دوباره بیای و سر بزنی.نوتیف این تاپیک برای من نمیاد چرا![]()
واقعا پیشرفتش محسوسه تو گرافیک. حتی تا حدی گیم پلی و ست پیس هایی که نشون دادن جذاب تر از چیزیه که تو اون تریلر قبلی دیدیم. ولی طراحی کاراکتراشون افتضاحه به نظرم. ( زن و مرد)تریلر جدید
.
.
الان دلیل انتخاب Kraven به عنوان دشمن اصلی در SP2 برام بیشتر مشخص شد. به خاطر فشرده بودن زمان تولید بازی هاشون میبینم که خیلی از Assetهای SP2 در دیزاین دشمنای Wolverine استفاده شده. از نوع لباس و ماشین های نظامی تا مدل رفتار انمی ها. مثل Sequelهای دیگه این نسل سونی خیلی بازی کم ریسکی نسبت به بازی های قبلی خود استودیو هست و تغییرات کمی داره. احتمالا دست دو به صورت فیزیکی بعد کاهش قیمت 60درصدی برم سراغش.تریلر جدید
.
.