PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
حوصله بازی های سوپر هیرویی منهای بتمن رو خیلی وقته ندارم، ولی اینسومنیاک "بازی" های خوب و به شدت فان و جذابی میسازه همیشه، ایشونم باید بیاد بازیش کنم ببینم چی به چیه، ترجیح من این بود که به جای این سوپر هیرویی ها رزیستنس بسازند...

🟡 جزئیات جدیدی از Marvel’s Wolverine منتشر شد:

این اثر با رویکردی کاملاً اورجینال نسبت به شخصیت ولورین ساخته می‌شود و صداپیشگی او برعهده Liam McIntyre خواهد بود.

داستان بازی به دنبال ماجراجویی لوگان در کشف رازهای گذشته تاریکش است.

مبارزات این عنوان با سرعت بالا، روان و مملو از حملات سریع طراحی شده و شخصیت‌های مشهور مارول همچون Mystique و Omega Red در آن حضور دارند.

یکی از گروه‌های دشمن اصلی بازی Reavers خواهد بود.

از نظر محیطی، بازیکنان می‌توانند در سرزمین جزیره‌ای Madripoor، طبیعت یخ‌زده کانادا و خیابان‌های باریک توکیو به کاوش بپردازند.

همچنین این اثر دارای امکانات دسترسی گسترده برای تمامی بازیکنان خواهد بود.

📆اطلاعات بیشتر درباره بازی در بهار ۲۰۲۶ منتشر می‌شود.

IMG_6214.jpeg

نمایش محشر بود رفت برای Pre-Order نسخه Deluxe به محض لانچ داخل استور :x عرضه گیم هم رفت برای پاییز سال بعد و با انتشار اطلاعات بیشتر برای بهار ;;)
اینکه Mystique رو هم نشون دادن احتمال میره کارکترهای خیلی مهم دیگه از دنیای X-Men رو هم بتونیم داخل گیم ببینیم، و حتی بعید نیست با این سرعت و اعتماد به نفسی که Insomniac داره یونیورس Marvel خودش رو جلو میبره، بتونیم شاهد حضور Deadpool هم باشیم! :دی (با درنظرگیری فهم بسیار دقیق و بینظیر اینسومنیاک از humor کارکتر Spider-Man در عین عدم ایجاد لودگی، و حفظ انسجام و فراز و نشیب های روایت داستانی طی 3 گیم قبلی).
با توجه به داستانی که دسامبر 2 سال پیش برای این استودیو و لیک شدن تعداد زیادی از پروژه‌هاشون اتفاق افتاد، بعد هر 2 تا نمایش دیشب واقعا میشه گفت تو کارشون استادن و بدون حواشی میتونن روی اون چیزی که میخوان متمرکز بشن و ازش شاهکار دربیارن :x اون هم از یه کارکتر کاملا جدید و با اتمسفر روایی/theme و نیاز به storytelling کاملا متفاوت نسبت به تایتل های اخیرشون. کاری که Rocksteady با اون عظمت/جاه‌طلبی/خلاقیت متاسفانه نهایتا موفق به انجامش نشد و درگیر بسیاری از حواشی های بی ربط به خود ساخت گیم شد. at this point، صراحتا میشه گفت سونی با Insomniac انحصار این ژانر رو از دست WB درآورده و حتی موفق به ساخت یونیورس اختصاصی خودش از کارکترهای Marvel شده، درست برعکس WB Games که به طرز عجیبی تمام تلاش ـش رو با هدف نابودی میراث به اون ارزشمندی انجام داد.
در صورت حفظ ادامه این روند، اصلا بعید نیست خیلی زودتر از چیزی که فکرش رو میکنیم یه تایتل Avengers/X-Men شاهکار از Insomniac بتونیم ببینیم. :-bd

و چه قدر Art Style/نحوه طراحی کاور گیم هم متفاوت و زیباست :x مشخصا Insomniac با این Art و استفاده از کارکترهای اوریجینال نظیر Sentinel و Omega Red، طرفدارهای کمیک های X-Men رو مخاطب قرار داده که بینظیره.

".I'd like to say I'm not a violent man, but trouble just has a way of finding me... But I'd be lying. Doesn't matter where I go... how far I run... death's always waiting, just not for me"
" .Cuz I ain't no hero. I'm Wolverine' "

:دی !!! THAT'S SOME PEAK WRITING OVER THERE ngl​

Wolverine Cover.png

تریلر رو دیدم حس خوبی ازش گرفتم. واقعاً فکر نمیکردم انقدر سازنده خوب بتونه در بیاره کارو... ترکیبی از مبارزات اسپایدی با عنصر خشونت

فقط امیدوارم روند بازی تکراری نباشه...

من با این عشق کردم هنوزم میرم گیم پلیشو بعضی وقتا می بینم کیف میکنم
:-t
بله منم واقعاً این رو دوست داشتم، فکر کنم اکتی ناشرش بود.

تریلر رو دیدم حس خوبی ازش گرفتم. واقعاً فکر نمیکردم انقدر سازنده خوب بتونه در بیاره کارو... ترکیبی از مبارزات اسپایدی با عنصر خشونت

فقط امیدوارم روند بازی تکراری نباشه...

بله منم واقعاً این رو دوست داشتم، فکر کنم اکتی ناشرش بود.
من بازی های ابرقهرمانی دوست ندارم و سمتش نمی روم

اونجرز چند سال پیش رفتم و توبه کردم

اما با مرد عنکبوتی ریبوت شده توسط اینسامنیاک که برای PC اومد و پشت بندش مایلز مورالس و مرد عنکبوتی ۲ به این استدیو ایمان آوردم و فنش شدم

آخرین ویرایش:
عجب نمایش خفنی داشت! بازیگری که صداپیشه ولورین رو بر عهده گرفته خوراک نمایش اون حس خشمیه که لوگان همیشه درگیرشه و بعد اون لیکها که کلی به سازندش ضربه زد امیدوارم موفقیتی که لیاقتشونه رو دریافت کنن. مخصوصا که بعد SP2 بشدت باتجربه شدن و تونستن یه متا ۹۰ توی ژانر ابرقهرمانی بعد مدتها ترتیب بدن. الانم که دستشون بازه و میتونن خون و خونریزی و خشونت دیوانه وار رو بپاشونن توی تصویر! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or