خب من بازی رو تموم کردم. با چهار-پنج تا ساید کوئست باقی مونده، طبق ساعت شمار استیم، شد 17 ساعت. دو ساعتشم وقت تلف شده در نظر میگیریم که میشه 15 ساعت.
و اینکه بیشتر بازی رو هم تک نفره رفتم. با یکی از دوستان سعی کردیم کوآپ بازی کنیم اما با کلی دردسر و کنده شدن پوستمون به خاطر انواع و اقسام دیسکانکت شدن (
) بعد از دو سه تا میشن بیخیال شدیم.
در کل از بازی راضی بودم و واقعا یه سری نقدهای به شدت منفی که بیشتر توی یوتیوب هست واسم عجیبن. بازی به هیچ وجه بی ایراد نیست ولی واقعا به عنوان یه بازی 30-40 دلاری در حد 7.5-8 واقعا راضی کننده هست.
اول مشکلاتی که باهاش داشتم رو میگم:
اول اینکه Always Online بودن بازی به هیچ وجه قابل توجیه نیست واسه من. مخصوصا اینکه بازی انگار به چکپوینت اعتقادی نداره و با دیسکانکت شدن شوت میشین به اول مرحله. مسئله بعدی هم اینه که حتی در حالت تک نفره هم بازی رو نمیشه Pause کرد.
این موارد واسه من با اختلاف بزرگترین مشکلات بازی بودن.
در مورد مسئله بولت اسپانج بودن دشمنا، من چون بای دیفالت ماموریتهای جانبی هم میرم مشکل خاصی نداشتم و گان پلی بازی مثل نسخههای قبلی لذت بخش بود. ولی این سیستم Armor بازی در دراز مدت رو اعصاب میره.
مورد آخر هم ریسپان شدن به شدت سریع دشمناس. یعنی دو سه دقیقه از یه منطقه میری بیرون، وقتی برمیگردی اونجا دوباره پر نازی شده. خاطرات نه چندان جالب Far Cry 2 دوباره زنده شد.
اما در مورد نکات مثبت:
لول دیزاین بازی شاید جزو بهترینای نسخه باشه. بخشای بازتر بازی که انگار مستقیما از Dishonored اومدن بیرون.
گان پلی هم همون طور که گفتم همچنان فوقالعادهاس. این بار امکان شخصیسازی سلاحها هم وجود داره که یه سریاشون میتونن به طور کلی ساختار اون سلاح رو عوض کنن.
سیستم آپگرید بازی هم که یه سری بهش خرده میگیرن رو اتفاقا من بیشتر دوست دارم. حداقلش به نظرم بهتر از The New Order و The Old Blood هست که واسه آپگرید شدن باید تو انقدر ثانیه جونتو به 200 برسونی یا چه میدونم، موقع تکل رفتن فلان قدر دشمن رو بکشی.
داستان بازی هم، همونطور که خود سازندهها از قبل گفته بودن، نقش کمرنگتری داره توی این نسخه و همونقدری هم که وجود داره در حد نسخههای اصلی نیست. اما بازم اتفاقات جالبی توش میفته. فقط ای کاش یه ذره از بار cringe دوقلو ها کم میشد.
فقط دو تا چیز میمونه. اول مایکروترنزشکن که عین ریج 2 اصلا نمیدونم واسه چی وجود داره. 
اسکین اسلحهها که واقعا مفتن، واسه زره هم که اصلا خودمون رو نمیتونیم ببینیم. بازی هم که همینجوریش بالانس هست از نظر دادن پول. خلاصه که من واقعا گیج شدم که چرا اصلا اینا تو بازی هستن.
دوم هم هوش مصنوعی یارمون در حالت تک نفره هست که اتفاقا واسه من تقریبا خوب بود. بعضی وقتا مخفی کاری رو خراب میکنه و بعضی وقتا هم سر ریوایو کردن اذیت میکنه که هرچند این مورد به خاطر سیستم Shared Lives منو اونقدر اذیت نکرد. اما به طرز جالبی توی درگیریها از پس خودش برمیاد و کمک خوبی میکنه تو کشتن دشمنا. البته من روی درجه سختی نرمال بازی کردم. شاید رو درجات بالاتر اوضاع فرق کنه.
در نهایت هم به نظرم اگه این سری رو دوست دارین، یانگبلاد هم بازی کنید. ترجیحا هم به صورت کوآپ، البته اگه مشکلات من واستون ایجاد نشه. به اون نقدای بیش از حد منفی هم توجهی نکنید به نظرم.