Wolfenstein: The New Order-Xbox 360

دانلود ویدیو گیم پلی بازی روی 360 به مدت 54 دقیقه پارت اول 250 مگابایت پیکو ارور میده اخرش سه بار امتحان کردم نشد لینک بالا هم عوض شد میدیا فایر شد اینم روی رود فایل اپ کردم مشکلی بود بگید دوبار اپ کنم
رودفایل

آخرین ویرایش:
خوب کسی این بازی رو تست نکرده یه تحلیلی چیزی ارزش داره نداره مولتی داره نداره
سازنده بازی اعلام کرد که مولتی پلیر نداره و تمام کردن بخش سینگل هم 15 تا 20 ساعت زمان میبره. تحلیل رو میزارک کسی بازی کرده بیاد بگه بازیش چطوره(فقط اسپویل نکنید چیزی رو):d

سازنده بازی اعلام کرد که مولتی پلیر نداره و تمام کردن بخش سینگل هم 15 تا 20 ساعت زمان میبره. تحلیل رو میزارک کسی بازی کرده بیاد بگه بازیش چطوره(فقط اسپویل نکنید چیزی رو):d

من رو ps3 تست کردم بازی خوبیه اگه به سبک های قدیمی و تخیلی علاقه دارین میتونه راضیتون کنه. محیط های بازی نسبتا بزرگ هست اما بزرگترین مشکلی که هست کیفیت بد بافت ها و دیر لود شدن تکسچر ها و اجسام هست. نور پردازی و سایه های بازی هم خوبه به نظرم ولی جای کار بیشتر داشت. کلا بازی چون cross gen هست این مشکلات رو کنسول های قدیمی عادیه ولی میتونستن بیشتر کار کنن. داخل فضا های کوچیک گرافیک و جزییات خیلی خوب طراحی شده اما تو محیط های بزرگ کمی تو ذوق میزنه. تو این مدت که بازی کردم از محیط زیر آب خیلی خوشم اومد و همچنین ربات های غول آسا! همچنین نبرد های بازی واقعا زیبا از کار در اومده. نحوه مبارزه ها و اصابت تیر به بدن دشمنان هم واقعا عالی از کار در اومده. وقتی از نارنجک استفاده میکنین میتونین تکه های گوشت بدن سرباز های نازی رو که تو هوا پخش میشه و روی زمین و دیوار میپاشه رو به راحتی تماشا کنین! من که خوشم اومد. در کل میارزه یک بار تمومش کنین. تا قبل از واچ داگز میتونه سرتون رو گرم کنه!

این تجربه 20 دقیقه بازی کردن بود:d

آخرین ویرایش:
داستان این 4 دیسک چیه ؟ یعنی دیسک یک رو باید بازی کرد بعد ادامش میشه دیسک دو و بعد که تموم شد دیسک سه و ...
یا اینکه مثلا یه دیسک برای گرافیک بهتره و یه دیسک مولتی و ...

کسی امتحان کرده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or