Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
یه آپدیت 2.2 گیگابایتی اومده برای بازی جریانش چیه ؟

من این آپدیت 19 مگی رو دانلود کردم تغییر خاصی ندیدم ، حالا این یکی رو زدم رو دانلود ببینم چی میشه

یه آپدیت 2.2 گیگابایتی اومده برای بازی جریانش چیه ؟

من این آپدیت 19 مگی رو دانلود کردم تغییر خاصی ندیدم ، حالا این یکی رو زدم رو دانلود ببینم چی میشه

اون اپدیت 2 گیگی توسط reloaded کرک شده این اپدیت که من گذاشتم توسط fts کرک شده

اگه بازی تون مشکل خاصی نداره بدون هیچ گونه آپدیتی تمومش کنید ،
اون آپدین 19 مگی باعث شد تمام اپشن های گرافیکی روی value قفل بشه و بازی هنگ کرد . اصلا هیچ اپدیتی پیشنهاد نمیشه دوستان .

واقعا دلیل پافشاری بعضی از دوستان که اصرار دارن هر چیزی که حجمش از رلیزهای Scene کمتر باشه یا غیر از Scene باشه رو اشکال دار و مورد دار معرفی کنن، رو نمیفهمم!
چیزی که عوض داره گله نداره که! شما رلیز 2 گیگی ریلودد شامل فایلهای زاید (Steam Multi Lang) که تغییراتش هیچ گونه تفاوتی با ریلیز FTS نداره رو بگیرید!

سلام دوستان عزیز من نسخه ریلود بازی رودارم یک مشکل دارم 1 تا از فایل های تکسچر بازی رو ندارم فایل c08p1_2.pages توقسمت نصب بازی تو فولدر virtualtextures هست اگه از دوستان محبت کنند برام اپولود کنن بتونم بازیم اجرا کنم ممنون میشم اگه بهم کمک کنید.:(

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز من نسخه ریلود بازی رودارم یک مشکل دارم 1 تا از فایل های تکسچر بازی رو ندارم فایل c08p1_2.pages توقسمت نصب بازی تو فولدر virtualtextures هست اگه از دوستان محبت کنند برام اپولود کنن بتونم بازیم اجرا کنم ممنون میشم اگه بهم کمک کنید.:(

حجمش 2.25 گیگه @-)

نسخه ریلودد بازی رو نصب کردم مشکل خاصی ندارم تاپیک رو که نگاه کردم یک عده میگفتن یک چیزی هست max . . که باید روی 16 بزاری ولی من روی تنظیمات بازی رفتم اصلا همچین چیزی نیست

آپدیت 2 گیگی ریلودد رو بگیرم؟تاثیری داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or