Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
1- اگر همچین آدرسی در سیستمتون وجود نداره همچین پوشه هایی رو با این آدرس ایجاد کنید:

C:\Users\USERNAME\AppData\Local\MachineGames\Wolfenstein The New Order

بعد از ایجاد این آدرس، وقتی بازی رو اجرا کنید به صورت اتوماتیک یک فایل cache با حجم فکر میکنم 1 یا 2 گیگابایت در همون پوشه ی Wolfenstein The New Order ساخته میشه که از این به بعد به عنوان یک کش مفید برای مگاتکسچر به کار میره و شدیدا به افزایش سرعت لود تکسچرها در بازی کمک میکنه و مقدار Texture Pop-in ها رو به حداقل میرسونه، این مورد در RAGE هم به لود تکسچر ها شدیدا کمک میکرد و حتی توسط خود id Software هم توصیه شده بود. پس حتما امتحانش کنید!

من این روش رو توصیه می کنم، انجام دادم و به نظرم تاثیرگذار هست.

من رو pc بازی کردم با GForce Gtx 780 ti 3gb و هیچ مشکل Texture Loading نداشت و افت فریم هم نداشت.

من هم توی این بخش هیچ مشکلی ندیدم، اما توی Cut Scene ها گاهی اوقات Lag هایی دیده میشه.

دوستان بازی گیم پلی قابل قبول و نوستالژیکی داره و ارزش یکبار انجام دادن- البته در کنار پیگیری داستان بازی- رو داره. ای کاش طراحی کاراکترها هم دقیقتر انجام میشد.

بازی قشنگیه،گرافیک قابل قبولی هم داره
یک سوال داشتم شاید اینجا جاش نباشه
چطور می تونم این بازی به لیست Raptr اضافه کنم؟
تو Manuall اسم این بازی نیست،خود برنامه هم تشخیصش نمیده!

امروز نسخه 15 گیگ رفت توپاچم. دموی اول می آد بعد می پره بیرون. با اینکه چشمم آب نمی خوره ولی اگه راه حلی دارین یه حالی هم به ما بدین.

امروز نسخه 15 گیگ رفت توپاچم. دموی اول می آد بعد می پره بیرون. با اینکه چشمم آب نمی خوره ولی اگه راه حلی دارین یه حالی هم به ما بدین.

اگه می تونید crack رو جداگانه دانلود کنید و داخل پوشه اصلی بازی کپی کنید حتما فایل های steam.dll رو به انتی ویروس و windows defender معرفی کنید .
شاید درست شد .

FCCFE70640AD6774DE842B802C2917A7239E61A1

D567C581FDC81BD89F3C1FB348F9245D101CFB66

98DC6AA35A93E4A7220883E553E2F0068452A5C3

2695D23ABD90EBF4679175F43CF2A6BFC7EABF71

آخرین ویرایش:
ممنون ولی افاقه نکرد.

متاسفانه بازی شما ناقصه
ببرید پس بدید و نسخه کامل رو تهیه کنید
ی برنامه ای هست برای چک کردن محتوای بازی با سورس اصلی کاربر bachemosbat چند وقت پیش برای ی بازی گذاشته بود !
نمیدونم اصلا کمکی کنه به مشکل شما این برنامه یا نه
اما بهتره ازش بپرسید .

بنده حجم بازی رو که متوجه شدم کلا عطاش رو به لقاش بخشیدم!
هنوز داغ 23 گیگ thief رو دلمه!
میمونیم تا نسخه کم حجم بازی ریلیز شه
راستی فریم قفله تو بازی؟ 60ـه؟

بازیش عالیه .حرف نداره

43 گیگ هم ارزش دانلود نداره کلا نه فقط این حتی ویچر هم اگه اینطور باشه من دانلودش نمیکنم با دانلود 50 کیلوبایت .(اگه نت قوی داری که هیچی)

امروز رفتم بخرمش دیدم زده 30 هزار تومان !!!!!!!!!! برای بازی کپی !!!!!!!!!!ای بابا فقط هم همین مغازه دارش.

خلاصه با کلی حرف فروشنده قبول کرد بازی رو بریزه تو هارد اکسترنال ما 7 هزار تومان.:d(منم به همین قصد رفته بودما:-")

سه ساعته دارم بازی میکنم با لگ:d ولی بازم خوبه داریم کیف میکنیم.

(حیف موتور بازی یکم ناراحت میکنه ادم رو)

آخرین ویرایش:
میخواستم بزارم دانلود
دو روزه تموم میشد اما با این چنتا مشکلی که گفتید میزارم بلک باکس بیاد ممکنه تا اون موقع یک آپدیتی چیزی هم اضافه شد که وضعیتش بهتر بشه
باز واچ داگز بود یه چیزی اما برای این هیچ عجله ای نیست ;;)
اینطوری که خبر میرسه بلک باکس هم نتونسته فعلا بازی رو زیر 37 گیگ بیاره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or