Wolfenstein: The New Order | PC

این بازی که دنباله ای بر نام محبوب Wolfenstein است توسط MachineGames ساخته و انتشار آن طبیعتا بر عهده ی Bethesda Softworks است.
داستان بازی در سال 1960 و پس از پیروزی نازیها در جنگ جهانی دوم اتفاق می افتد و شخصیت اصلی همان مامور دوست داشتنی B.J. Blazkowicz است و هدف وی طراحی ضد حمله ای غیر ممکن بر علیه نازیهاییست که اکنون بر جهان حکمفرمایی می کنند.
همچون عنوانهای گذشته در بازی شاهد super weaponها و تم های ماورایی خواهیم بود.

دانلود تریلر
HD
SD

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Bethesda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]MachineGame[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] عرضه شده
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Wolfenstein: The New Order
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]بازگشتی مدرن به گذشته[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من موندم چرا این نسخه های جدید هیچ بویی از نسخه Back to the castel of wolfenstein نبرده؟:|
یعنی چی؟
الان تریلر گیم پلی اینو نگاه میکنی زده رو دست Call of duty از بس اکشن خالصش کردن:|
اون نسخه آدم یکم استراتژی به خرج میداد و یکمم میترسیدی حالا این چی...:|
چون اون بازی سازندش ID Software بود.نسخه های بعدی سازندشون هی عوض میشدن و به خاطر همین اون جو خوف Return To The Castle Wolfenstein رو ندارن!

چون اون بازی سازندش ID Software بود.نسخه های بعدی سازندشون هی عوض میشدن و به خاطر همین اون جو خوف Return To The Castle Wolfenstein رو ندارن!
خوب بالاخره نباید یکم سبک اصلی سری رو نگه دارن؟؟؟ خداییش اون زمان وقتی اسم Return to the castel wolfenstein میومد همه خوف میکردن! میگفتن بهترین بازی شوتر! اما حالا دیگه زدن کلا سبک بازی رو عوض کردن! نسخه های بعد اون هم قشنگ بود ولی چون دیگه از اون حال و هوا خارج شده هیچ وقت مثل اون نسخه معروف نشد و نخواهدم شد!

خوب بالاخره نباید یکم سبک اصلی سری رو نگه دارن؟؟؟ خداییش اون زمان وقتی اسم Return to the castel wolfenstein میومد همه خوف میکردن! میگفتن بهترین بازی شوتر! اما حالا دیگه زدن کلا سبک بازی رو عوض کردن! نسخه های بعد اون هم قشنگ بود ولی چون دیگه از اون حال و هوا خارج شده هیچ وقت مثل اون نسخه معروف نشد و نخواهدم شد!
حرفت درسته اون بازی دیگه تکرار نمیشه!چون شاهکاری بود که فقط سازنده اصلیش میتونه دوباره یه چیزی مثل اون بسازه!

کلا اونایی که wolf3d رو بازی کردن میدونن که بازی توی نسخه ی RTCW دقیقا المان های اون بازی قدیمی رو به روز کرده بود حتی نوع health pack ها روند و مکانیزم بازی که هر مرحله تعداد زیادی در داشت و بیشتر راه ها به هم مرتبط بودن(چیزی که توی نسخه یwolf 3d پایه ی اصلی گیم پلی بازی بود) توی نسخه ی RTCW هم تا حد معقول و برای ارضای حس نوستالوژیک بازی با حفظ اعتدال و با ساخت روند گیم پلی نوین ترکیب شده بود. حتی نسخه ی 2009 هم از لحاظ تم بازی انصافا در حد نام عناوین wolf بود، من که دلیل نمرات متوسطش رو نفهمیدم چون بازی یه عنوان old school شوتر فوق العده بود که البته میتونست خیلی خیلی بهتر هم باشه. ولی هر چی که بود از نظر من از این چیزی که اینا به عنوان wolf ازش رونمایی کردن خیلی خیلی بهتر بود. در هر حال من که دیگه کلا از این ip و این عنوان قطع امید کردم، محاله دیگه یه wolfenstein اصیل ببینیم.

اونایی که فکر میکنن سطح گرافیکی خیلی خوبی داره بهشون پیشنهاد میکنم از رو عکسا نظر ندن
منم اول عکس هارو دیدم فکر کردم خبریه و ID tech 5 رو بروز کردن!
اما تقریبا هیچ فرقی با Rage نداره
ign یه video preview گذاشته و گیم پلی رو هم نشون میده
Wolfenstein: The New Order - Video Preview - IGN Video
واقعا انتظارم چیز دیگه ای بود!!!
جان کارمکم دیگه اون جان کارمک قدیم نیست...

اونایی که فکر میکنن سطح گرافیکی خیلی خوبی داره بهشون پیشنهاد میکنم از رو عکسا نظر ندن
منم اول عکس هارو دیدم فکر کردم خبریه و ID tech 5 رو بروز کردن!
اما تقریبا هیچ فرقی با Rage نداره
ign یه video preview گذاشته و گیم پلی رو هم نشون میده
Wolfenstein: The New Order - Video Preview - IGN Video
واقعا انتظارم چیز دیگه ای بود!!!
جان کارمکم دیگه اون جان کارمک قدیم نیست...
آره منم چیز خاصی توی تریلر گیم پلی ندیدم! گرافیک بازی اونقدرا هم شاخ نیست! البته معمولی رو به بالا هست ولی دیگه در اون حدی نیست که بشه بهش گفت بسیار عالی!
ولی گیم پلی خیلی تند و سریع بود خوشم اومد! بنظر بازی خیلی خوبی میاد! گرچه دیگه مثل قبل نمیشه ولی بازم خوبه! با اون صحنش که کاور رو سوراخ کرد و از توش یکی رو هد شات کرد خیلی خوشم اومد! خیلی جالب بود! تریلر گیم پلی رو حتما ببینید همه چیزو نشون میده

یادش به خیر نسخه اول بازی عجب چیزی بود.همه چیش یه طرف آهنگ های مراحل بازی یه طرف هنوزم تو ذهنم مونده.........................
از نظر من اون دیگه تکرار نشدنیه

[URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=73051215644189334336.jpg]
72069016386044626903_thumb.jpg
[/URL]

خدا کنه اون گنج ها و Treasure item ها رو هم گزاشته باشن توی این نسخه:d. توی نسخه ی 2009 خیلی خوب این مورد رو وارد گیم پلی بازی کرده بودن و برای سیستم آپگرید بازی تعبیه شده بود، اینجا هم خدا کنه باشه. ( توی شماره های قبل حالت دکوری و secret item و... بود فقط)

یه ویدئویی سایت گیم اسپات گزاشته که یه مقایسه ای کرده بین این نسخه و wolf3D و این که بازی چجوری یه شوتر old school به نظر میاد، بعضی چیزاش برای من که فوق العادست، اون رمز های بازی که با هل دادن دیوارها توی wolf3D بهشون دست پیدا میکردین اینجا هم ظاهرا مشابهش ساخته شده:)، سگ ها و chaingun و.... هم بهشون اشاره کرده که فوقالعاده خوشحال کنندست، ضمن اینکه ظاهرا health pak ها هم به بازی برگشتن و عمر regenerate و اینا ازش خبری نیست، در کل خیلی رضایت بخشه و به بازی امیدوار شدم:). لینک دانلود تریلر:
http://bazicenter_uchiha_madara.dl....%20Order%20is%20Keeping%20It%20Old-School.mp4

یه ویدئویی سایت گیم اسپات گزاشته که یه مقایسه ای کرده بین این نسخه و wolf3D و این که بازی چجوری یه شوتر old school به نظر میاد، بعضی چیزاش برای من که فوق العادست، اون رمز های بازی که با هل دادن دیوارها توی wolf3D بهشون دست پیدا میکردین اینجا هم ظاهرا مشابهش ساخته شده:)، سگ ها و chaingun و.... هم بهشون اشاره کرده که فوقالعاده خوشحال کنندست، ضمن اینکه ظاهرا health pak ها هم به بازی برگشتن و عمر regenerate و اینا ازش خبری نیست، در کل خیلی رضایت بخشه و به بازی امیدوار شدم:). لینک دانلود تریلر:
http://bazicenter_uchiha_madara.dl....%20Order%20is%20Keeping%20It%20Old-School.mp4

خیلی ویدئوی جالبی بود، واقعا بازی خوبی به نظر می رسه! دقیقا حس شوترهای 7-8 سال پیش رو داره بازی :دی

تریلر جدید از بازی:
http://s6.uplod.ir:182/d/2k2xkhwa4h...tein_-_Nowhere_to_Run_Gameplay_Trailer_HD.mp4

خیلی عالی به نظر میاد بازی، واقعا امیدوار کنندست، اخیرا Edge هم یه preview از بازی داشته که ظاهرا از داستان و شخصیت پردازی خیلی راضی بوده، کلا نگاهشون به بازی خیلی خوب بوده اینم لینکش:
MachineGames' Wolfenstein: The New Order is as surprising as it is bombastic | Features | Edge Online

بازی امیدوار کنندست، امیدوارم اتفاق خاصی نیفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or