Wolfenstein: The New Order به میراث این نام وفادار خواهد ماند.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

به نظر می رسد عنوان Wolfenstein: The New Order مسیری متفاوت از شماره های قبلی این نام پیش گرفته اما با توجه به گفته های کارگردان بازی Jens Matthies دلیلی برای نگرانی وجود ندارد و این عنوان کاملا به میراث این نام وفادار خواهد ماند و در همان راستای جهان و داستان بازیهای قبلی حرکت خواهد کرد و حتی می توان انتظار بازگشت تعدادی از کاراکترهای سری را داشت.
هرچند با توجه به این که تیم سازنده به جای تمرکز روی قسمتهای رمزآلود و جادویی بیشتر سمت تکنولوژی را گرفته اند نباید انتظار بازگشت Veil را داشت.
Wolfenstein: The New Order پاییز امسال برای PC و کنسولهای نسل حاضر و بعدی عرضه خواهد شد.

منبع

همین دیگه، متاسفانه فضای اسرار آمیز این سری بازیرو اصلا توی تصاویر منتشر شده ی این نسخه نمیبینم:(. کلا جو بازی اصلا شبیه نسخه های گذشته نبوده تا الان(البته گرافیک بازی انصافا عالیه با توجه به عکسا) در کل تا یه گیم پلی درست و حسابی که المان های نسخه های قبلو توش ببینم، نشون ندن کماکان از بازی قطع امید میکنم:d.

تو عکس که دیگه راز آلودیه بازیو نمیشه نشون داد.تیر و تفنگ نشون دادن که خب تو بازی هست.بزارید یه تریلر درست و حسابی از بازی بیاد ایشالا راز آلود هم خواهد بود. :d

بازی زیر نظر id Software و جان کارمک درست میشه. خیلی از بازی ها تا درستت بهشون نخوره نمیتونی منصفانه نظر بدی بزارین حداقل یه تریلر گیم پلی از بازی بیاد بعد

تو عکس که دیگه راز آلودیه بازیو نمیشه نشون داد.تیر و تفنگ نشون دادن که خب تو بازی هست.بزارید یه تریلر درست و حسابی از بازی بیاد ایشالا راز آلود هم خواهد بود. :d

والا بخدا من از خدامه که بازی یه Wolfenstein واقعی باشه ، نگرانیم هم بی مورد نیست همونطور که میبینید مثل اینکه سازندگان هم از بازخوردهای طرفدارا احساس رضایت نکردن که همچین مصاحبه ای کردن:) الان تصاویری که همین امشب بچه ها تو تاپیکای بازی گزاشتن رو برید ببینید، واقعا اسف باره، تنها چیزی که منو به بازی امیدوار نگه داشته گرافیک فوق العاده ی بازیه، وگرنه هرچی تصاویر بیشتری از بازی منتشر میشه همون کورسوی امیدمم داره از دست میره، میترسم وقتی تریلر گیم پلی بازیرو ببینم کلا از خیر خریدش بگزرم با این شرایط:(. با این حال منتظر نمایش بازی در E3 میمونم، واقعا امیدوارم همونطور که گفتن بازی دارای محتوایی شبیه به نسخه های قبل باشه.

من نمیخوام دفاع کن از این بازی و حال و هوا و جو و اتمسفرش ولی یه نکته ای رو باید خاطر نشان بفرمایم :دی
شوما به نظر بنده : نباید و نمیتونید انتظار داشته باشید که یه بازی بعد از چند سال برگرده ، سازنده اش عوض بشه و همون حال و هوای اولیه بازی رو داشته باشه معلومه که این چیزهاش تغییر میکنه ، بهتر از الآن با این چیزهاش کنار بیایم :-<
یه چی دیگه حداقل اجازه بدید یه تریلر 10 دیقه ای از گیم پلی بازی بیاد :دی

ولی سازنده غلط میکنه بازی رو بده بیرون کیفیت فوق العاده نداشته باشه :| :دی

پ.ن:البته هرکی هرچی میگه حق داره :دی

دوستان گرامی اولین تریلر گیم پلی بازی هم منتشر شد، با توجه به چیزی که من دیدم با یه بازی فوق العاده قدرتمند در سبک شوتر روبرو هستیم، از لحاظ گرافیک و شوتینگ من مشکلی که ندیدم هیچ باید بگم خیلی عالی تر از اون چیزی هم هست که فکر میکردم، ولی متاسفانه و صد حیف که بازی اصلا wolfenstein نیست، بیشتر یاد کیلزون و هیلو و... افتادم، اصلا و ابدا چیزی به اسم المان های wolf در بازی دیده نمیشه، نظر کلی من: یه عنوان قدرتمند در سبک شوتر( با توجه به تریلر و عکسا) و یه عنوان کاملا فوق نا امید کننده از لحاظ جو سری بازی های wolfenstein . راستی فکر میکنم مثل نسخه ی 2009 بازم از اون health pack های کلاسیک این سری یعنی همون غذاها ها و کمک های اولیه و... خبری نباشه و عمر پلیر به صورت regenerate شدن انجام میگیره:(. لینک دانلود:
http://bazicenter.dl.rapidpars.com/...stein_ The New Order NEW Gameplay Preview.mp4

آخرین ویرایش:
دوستان گرامی اولین تریلر گیم پلی بازی هم منتشر شد، با توجه به چیزی که من دیدم با یه بازی فوق العاده قدرتمند در سبک شوتر روبرو هستیم، از لحاظ گرافیک و شوتینگ من مشکلی که ندیدم هیچ باید بگم خیلی عالی تر از اون چیزی هم هست که فکر میکردم، ولی متاسفانه و صد حیف که بازی اصلا wolfenstein نیست، بیشتر یاد کیلزون و هیلو و... افتادم، اصلا و ابدا چیزی به اسم المان های wolf در بازی دیده نمیشه، نظر کلی من: یه عنوان قدرتمند در سبک شوتر( با توجه به تریلر و عکسا) و یه عنوان کاملا فوق نا امید کننده از لحاظ جو سری بازی های wolfenstein . لینک دانلود:
http://bazicenter.dl.rapidpars.com/...stein_ The New Order NEW Gameplay Preview.mp4
هیلو نیست خیلی خیلی شبیه کیلزونه :| :| :دی
ولی منتقده چقدر تعریف کرد از بازی :bighug: تا یه جایی از تریلر هم من خیلی باش حال نکردم ولی بازی گیم پلیش (شوترش) و انیمشن هاش ، تخریب پذیریش ، گرافیکش و خلاصه هر چیزی به غیر از اصالتش به شدت عالی بود 8-| :دی

این صحنه اش معرکه بود :دی
راستی فکر میکنم مثل نسخه ی 2009 بازم از اون health pack های کلاسیک این سری یعنی همون غذاها ها و کمک های اولیه و... خبری نباشه و عمر پلیر به صورت regenerate شدن انجام میگیره
yahoo_2.gif
این چیزی که ما دیدیم اینه ولی منتقده میگه Regenerateــش زیاد نیست و باید دنبال Health Pack باشیم :-/ 5:12 رو ببینید اون حدود میگه :دی

هیلو نیست خیلی خیلی شبیه کیلزونه :| :| :دی
ولی منتقده چقدر تعریف کرد از بازی :bighug: تا یه جایی از تریلر هم من خیلی باش حال نکردم ولی بازی گیم پلیش (شوترش) و انیمشن هاش ، تخریب پذیریش ، گرافیکش و خلاصه هر چیزی به غیر از اصالتش به شدت عالی بود 8-| :دی

این صحنه اش معرکه بود :دی

آره واقعا از لحاظ شوتر و گرافیک و تخریب انصافا عالی بود، فکر نمیکردم تا این حد خوب باشه، شوتینگ سلاح هاش که توی همین ویدئو هم به گوشت تنه آدم میچسبه:d خیلی عالی بود، ولی کاشکی بازی wolfenstein بود:d به نظر خودمم خیلی شبیه کیلزون شده بازی، کلا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت، اگه بخوام بازیرو همینطوری قبول کنم باید بگم فکر میکنم با یه عنوان خیلی عالی طرفیم ولی هیچ رقمه نمیتونم پا روی تمام خاطرات سری های قبلی بذارم، اصلا wolf نیست خدایی:(:(.

به نظر خودمم خیلی شبیه کیلزون شده بازی، کلا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت، اگه بخوام بازیرو همینطوری قبول کنم باید بگم فکر میکنم با یه عنوان خیلی عالی طرفیم ولی هیچ رقمه نمیتونم پا روی تمام خاطرات سری های قبلی بذارم، اصلا wolf نیست خدایی:(:(.
خب اینکه فقط ناراحتی داره :-<
من از همون روز اول که عکس هاش رو دادن و بازی رو معرفی کردن متوجه اش شدم ، تازه طرف میگفت یه شباهت هایی هم به Inglourious Basterds داره /:) (چیزی که نمیدونم چرا ولی من حدسش رو میزدم :-" )

اون تیکه جونش هم اونجایی که گفتم رو یه بار دیگه ببین ;) :دی

پ.ن: id Tech 5 تو حلق Todd Howard :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or