Wolfenstein: The New Order به سال 2014 تاخییر خورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20130626_wolfenstein_the_new_order.jpg

معاون رئیس کمپانی Bethesda آقای Pete Hines اعلام کردند که بازی Wolfenstein: The New Order به سال 2014 تاخییر خورد.
صحبت های ایشان در Polygon :
کار کردن بر روی بازی های نسل فعلی و نسل بعد تاثیرات خود را دارد.شما دارید برای دو تا چیز کاملا متفاوت بازی می سازید.نسل بعد در حال پیشرفت است.مهمترین نکته این است که می خواهیم این بازی را از هر نظر بی نقض باشد و روی آن بیشتر کار خواهیم کرد.نه تنها این بازی سعی دارد یک شوتر باشد، بلکه عناصر مختلف به همراه داستان سرایی و مخفی کاری بی نظیری خواهد داشت.ما یک شوتر خالی نمیسازیم، اگر یک شوتر خوب بسازیم، تمام 16 ساعت خوب خواهد بود. مدتی است که MachineGames بر روی بازی کار میکند و شما نمی خواهید زحمت هایتان را به خاطر دو ماه دور بریزید.این بهترین عنوان ساخته شده از Wolfenstein خواهد بود و ما آن را نخواهیم برید.
Wolfenstein: the New Order برای PC, PS3, PS4, Xbox 360 منتشر خواهد شد.
VG247

نمایش گیم پلی بازی رو توی E3 ندیدی؟:d یه 10 دقیقه ای گیم پلی بازی رو نشون دادن.
Wolf2009 اگه انجینش قدیمی بود ولی خدای گیم پلی بود، اتمسفرش هم خیلی خیلی نزدیک تر بود به RTCW . خدایی من دلیل امتیازات پایینی که به بازی دادن رو متوجه نشدم اصلا، از همه لحاظ بازیه خیلی خوبی بو اگه یکی دو تا مورد رو توش لحاظ میکردن مطمئنن خیلی امتیازات بهتری میگرفت ضمن اینکه بیشترین لطمه رو از بخش مولتی پلیر ضغیفش خورد نه از بخش داستانی. ولی این یکی اصلا فاجعه بوده واسه ی من، خدایی اگه بهم نمیگفتن این wolfenstein هست من فکر میکردم نسخه ی جدید کیلزون هستش:d
.

صبر عزیزم :دی

10 دقیقه ؟:دی منظورت همون گفتگوی سازندگان نیست بعضا از گیم پلی نشون مدیه ؟:دی شاید من ندیدم ؟:دی نمیدونم رو چی نظر میدی اتفاقا بازی خوب به نظر میاد :دی اتمسفر بازی هم سنگین و عالیه بنظرم :دی

حدودا 7 8 دقیقه ای میشد:d. نه یه نمایش کامل بود. تازه با وجود اینکه تعامل با محیط و تخریب پذیری بازی به نظر خوب میاد ولی به شدت لود تکسچر توی ویدئو موج میزد، طوری که وقتی بازیکن سرش رو اطراف میگردوند کاملا به طور محسوس لود تکسچر رو توش میدیدی که واقعا امیدوارم حالا که بازی تاخیر خورده این مشکلات تکنیکیش حداقل حل بشه، از لحاظ گیم پلی هم قبلا گفتم سیستم شوتینگ بازی خیلی خوبه ولی حداقل توی این یکی دو تا نمایش من چیز خاصی از گیم پلی ندیدم که منو مبهوت کنه البته خب این نظرم قطغی نیست باید نمایش های بیشتری ازش ببینم، بزرگترین مشکل من با بازی نابود شدن فرم و ساختار Wolfenstein هست، اصلا بازی رو برداشتن شبیه بازی های Sci-fi ساختن، البته این سری بازی همیشه عناصر تخیلی داشته ولی کاملا متعادل و برخاسته از جو و زمان جنگ جهانی. قسمت های ترسناک و فوق بشریش هم که مثل اینکه دیگه به کل حذف کردن اینه که من میگم اصلا منتظر این نسخه نیستم، از دید من این نسخه یه سقوط کامل برای این فرنچایز محسوب میشه.

حدودا 7 8 دقیقه ای میشد:d. نه یه نمایش کامل بود. تازه با وجود اینکه تعامل با محیط و تخریب پذیری بازی به نظر خوب میاد ولی به شدت لود تکسچر توی ویدئو موج میزد، طوری که وقتی بازیکن سرش رو اطراف میگردوند کاملا به طور محسوس لود تکسچر رو توش میدیدی که واقعا امیدوارم حالا که بازی تاخیر خورده این مشکلات تکنیکیش حداقل حل بشه، از لحاظ گیم پلی هم قبلا گفتم سیستم شوتینگ بازی خیلی خوبه ولی حداقل توی این یکی دو تا نمایش من چیز خاصی از گیم پلی ندیدم که منو مبهوت کنه البته خب این نظرم قطغی نیست باید نمایش های بیشتری ازش ببینم، بزرگترین مشکل من با بازی نابود شدن فرم و ساختار Wolfenstein هست، اصلا بازی رو برداشتن شبیه بازی های Sci-fi ساختن، البته این سری بازی همیشه عناصر تخیلی داشته ولی کاملا متعادل و برخاسته از جو و زمان جنگ جهانی. قسمت های ترسناک و فوق بشریش هم که مثل اینکه دیگه به کل حذف کردن اینه که من میگم اصلا منتظر این نسخه نیستم، از دید من این نسخه یه سقوط کامل برای این فرنچایز محسوب میشه.
به شدت تایید میشه !
تو این دوره زمونه حفظ اصالت فرنچایز کار هر شرکتی نیست ! واقعا خیلی کم میبینیم یه بازی وامدار نسخه قبلیه خودش باشه!

دلت رو خوش نکن همین گندی که الان میبینی رو قرار تجربه کنی اما با یک سال تاخیر شک داری مراجعه کن به سرنوشت قبل و بعد از انتشار rage.

دلت رو خوش نکن همین گندی که الان میبینی رو قرار تجربه کنی اما با یک سال تاخیر شک داری مراجعه کن به سرنوشت قبل و بعد از انتشار rage.
Rage بازی خیلی خوبی بود اما مشکلش این بود که خیلی هایپ شده بود و انتظارات خیلی ازش بالا بود

حدودا 7 8 دقیقه ای میشد:d. نه یه نمایش کامل بود. تازه با وجود اینکه تعامل با محیط و تخریب پذیری بازی به نظر خوب میاد ولی به شدت لود تکسچر توی ویدئو موج میزد، طوری که وقتی بازیکن سرش رو اطراف میگردوند کاملا به طور محسوس لود تکسچر رو توش میدیدی که واقعا امیدوارم حالا که بازی تاخیر خورده این مشکلات تکنیکیش حداقل حل بشه، از لحاظ گیم پلی هم قبلا گفتم سیستم شوتینگ بازی خیلی خوبه ولی حداقل توی این یکی دو تا نمایش من چیز خاصی از گیم پلی ندیدم که منو مبهوت کنه البته خب این نظرم قطغی نیست باید نمایش های بیشتری ازش ببینم، بزرگترین مشکل من با بازی نابود شدن فرم و ساختار Wolfenstein هست، اصلا بازی رو برداشتن شبیه بازی های Sci-fi ساختن، البته این سری بازی همیشه عناصر تخیلی داشته ولی کاملا متعادل و برخاسته از جو و زمان جنگ جهانی. قسمت های ترسناک و فوق بشریش هم که مثل اینکه دیگه به کل حذف کردن اینه که من میگم اصلا منتظر این نسخه نیستم، از دید من این نسخه یه سقوط کامل برای این فرنچایز محسوب میشه.[/QUOTE

آقا توروخدا دیگه بحث RAGE رو باز نکن تو این تاپیک:d، از دید من RAGE یه بازیه فوق العاده بود که البته 2 تا نقص بزرگ داشت که یکیش فقط روی pc بود، اولین مشکل ضعف داستان و گارگردانی صحنه ها و خط دریافت ماموریت ها بود و دومیش همین مشکل لود تکسچر روی نسخه ی pc بازی بود که البته با یه پچ برای من به کل رفع شد. در باقیه موارد اگه نگیم بهترین ولی جزو بهترین های این نسل بود، مثلا سیستم مبارزات و combat بازی و علی الخصوص AI و انیمیشنش توی این نسل بهترین بود از دید من. خواهشا بحث تاپیک رو منحرف نکنید اگه ممکنه;).

مشکلتون با rage از کجا سرچشمه گرفته نمیدونم ! کنسولها که مشکلی نداشتن ! روی pc هم load تکسچر بود که با اپدیتی که دادن بیرون یکم بهتر شد ! شخص کارمک هم عذر خواهی کرد ! دیگه مشکل چیه؟

حالا تاخیز بخوره یا نخوره هیچ فرقی نمی کنه نه می تونن اون موتور منسوخ شده را عوض کنن نه گیم پلی را همینی که نشان دادن را می دن بیرون مبارک طرفدارانش باشه بعد از این همه سال چی دادن بیرون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or