Wolfenstein - PC

img_6247_wolfenstein2_aaa_450x360.jpg

Wolfenstein

ناشر:ACTIVISION
سبک:FPS
تاریخ انتشار:August 2009

جنگ جهانی؟؟؟؟

سری بازی هایی که درباره ی جنگ جهانی ساخته شده است بسیار زیاد است.
یکی از این عناوین Wolfenstein.این سری از سال های بسیار دور تا به امروز همیشه جز بازی های پرطرفدار به حساب میامدند.
نسخه جدید این بازی باز هم شما رو به دوران جنگ جهانی و قلعه ی ولفنشتاین میبرد.
شما شاهد اتفاقات عجیبی در این قلعه خواهید شد آزمایشات شکنجه ها و اختراعات عجیب را خواهید دید.
طبق گفته سازندگان در این نسخه از بازی هیتلر وجود نخواهد داشت.
تم بازی به صورت دلهره هست و کمی ترسناک با این حال جز بازی های عالی FPS میباشد.
.....Wolfenstein will come back

آخرین ویرایش:
نظر من بعد از اتمام بازی:

1.هیچ انتظاری نداشته باشید که RTCW ببینید، این بازی در حد خاک پای RTCW هم نیست، فقط و فقط با یک بازی معمولی سر و کار دارید

2.گرافیک که واقعا ضایست، اینقدر فانتزیه که حاله آدم از هر چی گرافیک فانتزیه بهم می خوره، در واقع مشکل اصلی گرافیک به شیدر بسیار شدید و بی اندازه بر می گرده که باعث میشه زیر نور خورشید چشماتون اذیت بشن، رنگ بندی بسیار کارتونی و افتضاحه(مخصوصا موقع استفاده از Veil) و بافت ها کیفیت خوبی ندارن

3.گیم پلی در مقایسه با قبل هیچ هیجانی نداره، بازی بسیار سادست و همچنین گیم پلی شباهت زیادی به MOH:AB داره(چیزی که در اولین لحظه بازی به ذهنم رسید) همچنین هوش مصنوعی واقعا در حد زبالست(دو متری یک سرباز نازی وایسادی نمیفهمه کسی کنارشه!!!)، سیستم خرید آپگریدهای مختلف برای سلاح ها از مهمترین نقاط قوت گیم پلی هست و حتما ازش لذت میبرید. در ضمن مبارزه با غولها واقعا بی مزس، چون اینقدر غولها طراحی بچه گانه ای دارند که انگار داری سام مصمم بازی میکنی

4.صداگذاری ها خوب هستن ولی موزیک ها در حین انجام ماموریت جالب نیستن و اصلا حس انجام یک ولفنشتاین رو به آدم نمیدن

در کل بازی بدی نیست واسه سرگرم شدن خوبه، طرفداران قدیمی بدون داشتن هیچ زمینه ای از RTCW در ذهنشون این بازی رو امتحان کنن و کسانی که شماره قبلی رو بازی نکردنه به عنوان یک بازی سرگرم کننده می تونن سراغ Wolfenstein برن

نظر من بعد از اتمام بازی:

1.هیچ انتظاری نداشته باشید که RTCW ببینید، این بازی در حد خاک پای RTCW هم نیست، فقط و فقط با یک بازی معمولی سر و کار دارید

2.گرافیک که واقعا ضایست، اینقدر فانتزیه که حاله آدم از هر چی گرافیک فانتزیه بهم می خوره، در واقع مشکل اصلی گرافیک به شیدر بسیار شدید و بی اندازه بر می گرده که باعث میشه زیر نور خورشید چشماتون اذیت بشن، رنگ بندی بسیار کارتونی و افتضاحه(مخصوصا موقع استفاده از Veil) و بافت ها کیفیت خوبی ندارن

3.گیم پلی در مقایسه با قبل هیچ هیجانی نداره، بازی بسیار سادست و همچنین گیم پلی شباهت زیادی به MOH:AB داره(چیزی که در اولین لحظه بازی به ذهنم رسید) همچنین هوش مصنوعی واقعا در حد زبالست(دو متری یک سرباز نازی وایسادی نمیفهمه کسی کنارشه!!!)، سیستم خرید آپگریدهای مختلف برای سلاح ها از مهمترین نقاط قوت گیم پلی هست و حتما ازش لذت میبرید. در ضمن مبارزه با غولها واقعا بی مزس، چون اینقدر غولها طراحی بچه گانه ای دارند که انگار داری سام مصمم بازی میکنی

4.صداگذاری ها خوب هستن ولی موزیک ها در حین انجام ماموریت جالب نیستن و اصلا حس انجام یک ولفنشتاین رو به آدم نمیدن

در کل بازی بدی نیست واسه سرگرم شدن خوبه، طرفداران قدیمی بدون داشتن هیچ زمینه ای از RTCW در ذهنشون این بازی رو امتحان کنن و کسانی که شماره قبلی رو بازی نکردنه به عنوان یک بازی سرگرم کننده می تونن سراغ Wolfenstein برن
خوش به حالتون كه مي تونيد بازيهاي نسل جديد رو بازي كنيد و حتي به بعضياشون بگين به درد نخور . مثل MOH:AB . :(
همين به درد نخورا هم براي ما كه نديديميشون خدان:(
ما كه با سيستم در پيتمون خيلي هنر كنيم چارتا اسپلينتر و pop و از اينا بازي كنيم :(

3.گیم پلی در مقایسه با قبل هیچ هیجانی نداره، بازی بسیار سادست و همچنین گیم پلی شباهت زیادی به MOH:AB داره(چیزی که در اولین لحظه بازی به ذهنم رسید)
اصلا این بازی رو با اون بازی مقایسه نکن!MOH:AB درسته یه مشکلاتی داشت ولی یه موش می ارزید به صدتا بازی آشغال مثل این بازی.کیفیتی که اون بازی و مراحل متنوعش داشت این بازی بویی ازش نبره.یه راه رفتن درست و حسابی توی بازی درست نکردن افکت موشن بلور و بقیه بکنار.MOH:AB اصلا گیرم هیچی نداشت ولی انیمیشن و موشن بلورش خدا بود.

بازی اصلا اونجور که دوستان تعریف میکنن بد نیس

حتی اون کسایی که امتیازهای سایتها و مجلات براشون مهمه این بازی میانگین متیازاتش 7.5 بوده که نسبتا امتیاز خوبیه
اونوقت اینا یه جوری از بازی بد میگن که انگار با یه بازی اشغال طرف هستیم!

اصلا این بازی رو با اون بازی مقایسه نکن!MOH:AB درسته یه مشکلاتی داشت ولی یه موش می ارزید به صدتا بازی آشغال مثل این بازی.کیفیتی که اون بازی و مراحل متنوعش داشت این بازی بویی ازش نبره.یه راه رفتن درست و حسابی توی بازی درست نکردن افکت موشن بلور و بقیه بکنار.MOH:AB اصلا گیرم هیچی نداشت ولی انیمیشن و موشن بلورش خدا بود.
دوست عزیز من از نظر گیم پلی مقایسه کردم و گفتم روند بازی(نحوه حرکت، مبارزه ها، هوش مصنوعی افراد دشمن و خودی، طراحی و نحوه استفاده از سلاح ها و...) شبیه MOH:AB هست. دوما من که به ساحت مقدس MOH:AB توهین نکردم، این برای همه واضحه که موشن بلار مدال بسیار بهتر و حرفه ای تر از این بازیه.

بازی اصلا اونجور که دوستان تعریف میکنن بد نیس

حتی اون کسایی که امتیازهای سایتها و مجلات براشون مهمه این بازی میانگین متیازاتش 7.5 بوده که نسبتا امتیاز خوبیه
اونوقت اینا یه جوری از بازی بد میگن که انگار با یه بازی اشغال طرف هستیم!
دوست عزیز شما اگر ساعت های عمرت رو تو سوراخ سمبه های RTCW سپری کرده باشی بعد با کلی امید و انتظار بری این بازی رو بخری و بازی کنی قطعا واژه "آشغال" رو به این بازی اطلاق میدی، ولی اگر شماره قبلی رو بازی نکرده باشی این بازی برات یک بازی خوب و سرگرم کنندس و ازش لذت می بری، ولی من در آخر نقدم گفتم همه برن این بازی رو بازی کنن چون هم بازی خوبیه و هم تو این تابستون قحط بازی زده! بهتر از هیچیه ولی در هر حال در مقایسه با قبل بعد از یک دور اتمام به طور کلی قابل چشم پوشیه(تنها دلیل شروع مجدد دیدن آپگریدهاییه که در دور اول نتونستید بخرید که بسیار جالبن و منم به همین خاطر دوباره بازیو دارم میرم!)

دوست عزیز من از نظر گیم پلی مقایسه کردم و گفتم روند بازی(نحوه حرکت، مبارزه ها، هوش مصنوعی افراد دشمن و خودی، طراحی و نحوه استفاده از سلاح ها و...) شبیه MOH:AB هست. دوما من که به ساحت مقدس MOH:AB توهین نکردم، این برای همه واضحه که موشن بلار مدال بسیار بهتر و حرفه ای تر از این بازیه.

دوست عزیز شما اگر ساعت های عمرت رو تو سوراخ سمبه های RTCW سپری کرده باشی بعد با کلی امید و انتظار بری این بازی رو بخری و بازی کنی قطعا واژه "آشغال" رو به این بازی اطلاق میدی، ولی اگر شماره قبلی رو بازی نکرده باشی این بازی برات یک بازی خوب و سرگرم کنندس و ازش لذت می بری، ولی من در آخر نقدم گفتم همه برن این بازی رو بازی کنن چون هم بازی خوبیه و هم تو این تابستون قحط بازی زده! بهتر از هیچیه ولی در هر حال در مقایسه با قبل بعد از یک دور اتمام به طور کلی قابل چشم پوشیه(تنها دلیل شروع مجدد دیدن آپگریدهاییه که در دور اول نتونستید بخرید که بسیار جالبن و منم به همین خاطر دوباره بازیو دارم میرم!)

نه من از اون ادما نیستم که 4-5 سال باشه فقط بازی میکنم یا اینکه شماره قبل رو بازی نکرده باشم
من کلا واسه بقیه دوستان میگم چون با این حرفای شما و این دوستمون qqq هر کی ببینه اصلا طرف این بازی هم نمیره
میدونم این بازی قابل مقایسه با RTCW نیست اما واسه کسانی که میخوان این مدت تابستون سرگرم شن بازی خیلی خوبی هست:biggrin1:

من کلا واسه بقیه دوستان میگم چون با این حرفای شما و این دوستمون qqq هر کی ببینه اصلا طرف این بازی هم نمیره
میدونم این بازی قابل مقایسه با RTCW نیست اما واسه کسانی که میخوان این مدت تابستون سرگرم شن بازی خیلی خوبی هست
همون بهتر که نره;)
چون اینقدر بازی های متنوع دیگه هست برای رفتن که الان من نمی دونم از کجا شروع کنم.البته کسایی که فقط اکشن بازی می کنن با مشکل بی بازیی طرف هستن ولی من اینقدر بازی ماجرایی و پلتفرمر و ریز و میز دارم که این بازی در مقابل اونها پودر میشه میره هوا نمومنش The Secret Of Monkey Island که منو داره زوق مرگ میکنه:biggrin1:

این بازی خیلی پیچ و تاب خورد تا به اینی رسید که الان شاهدشیم ، و همونطور که میدونید بازیایی که اینقدر دست به دست ، نظرات مختلف درشون اعمال میشه ، چیز خوبی از آب در نمیان. ولی باز هم المانهایی قابل توجه در این بازی وجود داره ، مثل هوش مصنوعی خوب.

بیخیال شید دوستان, بنظر من از اول هم معلوم بود بازی چندان جالب از اب در نمیاد.
تو این نسل انقدر گند زدن به ip های بزرگ, که این روال کاملا طبیعی شده.و هر چند وقت یکبار ادامه یک بازی بزرگ و اصیل تایید میشه و اخرش هم یک چیز مزخرف میسازن تا فروش کنه .. و گند بزنن به خاطرات خوش ما با اون بازی(مثال:max payne 3 :sick:)

مثل هوش مصنوعی خوب.
شما مطمئنا تعریفت از هوش مصنوعی اشتباهه چون هر قسمت دیگه از بازی رو می گفتی قابل تامل بود ولی هوش مصنوعی رو تمام بچه ها قبول دارن که افتضاحه!

کسی مشکل من رو نداره؟ چند روزیه گرفتم و گذاشتم کنار!!
مشکم همینه که قبلا گفتم. وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه رنکهاش به هم میریزه و خطهای رنگی میاد و بازی هیچیش معلوم نیست ولی صداهایی میاد که معلومه تو منوی اصلیه و وقتی دکمه می زنی می ره تو بازی ولی صفحه چیزی معلوم نیست.
کارت گرافیکم ATI HD 4670 512 ست که جدیدتری درایورش هم نصبه. رم هم 2 گیگ. ویندوز هم XP 32 bit SP2

کسی مشکل من رو نداره؟ چند روزیه گرفتم و گذاشتم کنار!!
مشکم همینه که قبلا گفتم. وقتی بازی رو اجرا می کنم صفحه رنکهاش به هم میریزه و خطهای رنگی میاد و بازی هیچیش معلوم نیست ولی صداهایی میاد که معلومه تو منوی اصلیه و وقتی دکمه می زنی می ره تو بازی ولی صفحه چیزی معلوم نیست.
کارت گرافیکم ATI HD 4670 512 ست که جدیدتری درایورش هم نصبه. رم هم 2 گیگ. ویندوز هم XP 32 bit SP2
اگه همه چیت درسته شاید باید نقل مکان کنی بری سرویس 3!
زیاد خودت رو اذیت نکن چیزی رو از دست نمی دی;)

من کرک razor که داخل سی دی بازی بود ریختم حالت مولتی پلیر بالا میاد ولی تو حالت تک نفره صفحه مشکی میشه هیچی نمیاره
core 2 due 6400
ram 2 gig
vga 250 gts
...
os win 7 build 7600

مثل هوش مصنوعی خوب.
شما مطمئنی این بازی رو بازی کردیه؟!!!!! واقعا جای تعجب داره که شما به هوش مصنوعی داغون این بازی میگی خوب!!!!!!! بارها برام پیش اومده که رفتم جفت یه سرباز نازی یا دومتری یک سرباز نازی وایسادم و اون هیچ عکس العملی از خودش نشون نداده!!! تازه یک جا چند تا از اون جونورا پیش هم دیگه ایستاده بودن و من حتی رفتم جلوشون تو صورتشون وایسادم ببینم کاری میکنن ولی هیچ کاری انجام ندادن و منم همینجور مونده بودم نگاشون میکردم گفتم شاید یه تکونی بخورن ولی انگار نه انگار(در تصویر پایین همین مشکل رو میبینید:
picture.php

در ضمن یادم رفته بود بگم بازی مشکل بسیار احمقانه نداشتن AA رو هم داره

آخرین ویرایش:
منم بازی رو امروز تموم کردم
از این بدتر نمیشد
فقط زورکی رفتمش که از غافله عقب نباشم
هوش مصنوعی بسیار ضعیف نارنجک مینداختن طرف من خودشون میومدن پیشش میمردن من هرچی نزدیک میشدم به اینها به جای اینکه برن یه جای دیگه قایم بشن همونجا میموندن میزدن نکته جالب دیگه اینه که بالای یه قسمتی مثلا یه دستگاهی میرفتی اینها نمیدیدنتون هرچی هم میزدیشون فقط دنبالت میگشتن که از شاهکار های بازی بود
میزدی تو کلاه سرشون جای تیر تو کلاهشون اینقدر ضایع میموند که حد نداره
بازی سردرد آور و به شدت طولانی و تکراری
در کل 6.5 فکر کنم خوب باشه برای این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or