Windows 10 به شما اجازه می دهد که بازی های XONE را روی PC و تبلت اجرا کنید

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
jpg

مایکروسافت اعلام کرد که ویندوز بعدی اش به شما اجازه خواهد داد تا بازی های Xbox One را روی PC و تبلت های دارای Windows 10 از طریق اینترنت اجرا کنید.

Phil Spencer رئیس بخش Xbox این موضوع رو طی کنفرانس Windows 10 با استریم Forza Horizon 2 روی یک لپتاپ اعلام کرد.

گیمپلی از طریق Wi-fi محلی شما به دستگاه هایی که دارای Windows 10 هستند استریم (اجرا از طریق wi-fi) خواهد شد و با کنترلر Xbox One قابل بازی هست.

همچنین در طی مراسم اعلام شد نسخه PC از بازی Fable Legends در دست ساخت هست که همزمان با نسخه XONE عرضه شده و قابلیت Cross-Platform (امکان بازی بین دو پلتفورم PC و XONE) خواهد داشت.

=====
Windows 10 will let you stream Xbox One games to PC, tablets • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
اتفاقا من توی یک سایتی در این مورد خوندم ، و مثل اینک میشه ! البته دقیق نمیدونم ، شایدم خبرش رو من بد متوجه شدم !

اگه اینطور بشه، میشه شریکی ایکس‌باکس خریدb-)
سیم‌کشی بین چندتا خونه توو یه آپارتمان به خرید یه ایکس‌باکس می‌ارزه:d
البته بعیده.

ولی اگر هم نشه، حداقل استفادش واسه اونایی که ایکس‌باکس ندارن اینه که اگه همسایه‌ای، چیزی که ایکس‌باکس داره، اینا هم میتونن استفاده کنن در زمان‌های جدا:d

PSNOW از این خیلی پیشرفته تره و از روی اینترنت استریم میشه, این از روی خود مودم تصاویر فرستاده میشه و حتی فکر کنم input دسته هم خود کنسوله

PSNOW از این خیلی پیشرفته تره و از روی اینترنت استریم میشه, این از روی خود مودم تصاویر فرستاده میشه و حتی فکر کنم input دسته هم خود کنسوله

PSNOW سیستم Cloud Gaming اه از بیخ با این فرق داره

حالا باز Remote Play رو بگی یک چیزی

آخرین ویرایش:
كنترلر بايد تو رنج ايكس باكس وان باشه ! مزيتى كه اين تكنولوژى داره اتفاقا به اينه كه نيازى به اينترنت و سرعت درست حسابى نداره و كافى كنسول و ديوايس ويندوز 10 به يه مودم وصل باشن ، در واقع همون كارى كه DLNA ميكنه ! حالا ميتونيم به غير از نمايشگرى كه با HDMI به كنسول وصل كرديم ، تصوير رو از ديوايس ويندوز 10 هم بگيريم !

البته همه بازیها رو نمیشه استریم کرد، مثلا عناوین کینکت رو. یه قابلیت جالبی هم که امروز گفتن اینه که میتونید بازی های PC رو روی X1 استریم کنید (البته این هنوز قظعی نیست و گفتن اگر در آینده همه چی خوب پیش بره این ویژگی هم قابل استفاده میشه)

[LTR]
"Our intent is somebody could be watching television on the Xbox One — and I say watching television running any Windows application," he said. "So the Xbox One's capable of running one Xbox game and multiple Windows applications at the same time. Our goal as a team is to enable that you would be able to do both.

"Now, we haven't perfectly landed that yet."

Spencer said while he didn't discuss that on stage he wants to be transparent and let people know that the goal is "to enable a scenario where if my kids are watching TV, and I want to go up and play Forza ... I can just go do that and they wouldn't even know what's happened. It just loads in the background, obviously I wouldn't shut down the console like I did in my demo, so that's our intent.

"We just haven't landed the scenario. It does take us the horsepower for the Xbox to obviously play the game but to obviously play the stream."

He added that he's almost certain they'll be able to "land that scenario."
[/LTR]

Here***39;s what else might be in store for Xbox One to PC game streaming | Polygon

هدف بلند مدت مایکروسافت از سیستم استریم بازیها این هست که دو یا چند کاربر بطور همزمان بتونن از قابلیتهای XB1 استفاده کنن. به این صورت که کسی که میخواد بازی کنه بدون مختل کردن کار افرادی که میخوان به تماشای TV بپردازن یا از appهای XB1 استفاده کنن بتونه بازیش رو انجام بده. یعنی بطور همزمان و روی دو نمایشگر متفاوت بتونن از XB1 برای اجرای همزمان یک بازی و یک app استفاده کنن.

با این CPU های فاجعه بار ، خیلی بلند پروازیه این کارا ، حالا چه روی PS4 باشه چه X1 فرقی نداره

برای اجرای appها از همون 2-1.5 Core رزرو شده روی CPU و چند درصد رزرو شده روی GPU و co-processorهای موجود در کنسول استفاده میشه. این چیزی هست که مایکروسافت میخواد بهش برسه و شاید دقیقاً همینی که گفتن نشه ولی XB1 رو از ابتدا با همین ایده ساختن. همین الانش هم XB1 اجازه تماشای TV و بازی کردن بطور همزمان رو میده (روی یک اسکرین). تنها چیزی که مطرح هست اینه که co-processorهایی که داخل کنسول قرار دادن چقدر توانایی دارن و چقدر میتونن به کمک اونها به این هدف نزدیک بشن.

آخرین ویرایش:
Here***39;s what else might be in store for Xbox One to PC game streaming | Polygon

هدف بلند مدت مایکروسافت از سیستم استریم بازیها این هست که دو یا چند کاربر بطور همزمان بتونن از قابلیتهای XB1 استفاده کنن. به این صورت که کسی که میخواد بازی کنه بدون مختل کردن کار افرادی که میخوان به تماشای TV بپردازن یا از appهای XB1 استفاده کنن بتونه بازیش رو انجام بده. یعنی بطور همزمان و روی دو نمایشگر متفاوت بتونن از XB1 برای اجرای همزمان یک بازی و یک app استفاده کنن.

با این CPU های فاجعه بار ، خیلی بلند پروازیه این کارا ، حالا چه روی PS4 باشه چه X1 فرقی نداره

CPU ایکس باکس قویتر از PS4 هستش و دلیلشم فکر میکنم همون تمرکز بیشتر روی سرگرمیهای غیر از بازی کردنه
زمانی که DX12 بیاد خب مسلماََ مقداری از فشار کاری دستگاه هنگام اجرای بازی کمتر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or