Wii U Bootrom dumped به صحنه هک wiiu خوش امدید

ortegoli

کاربر سایت

دیروز تصویری در سایت wiiuhax منتشر شد که حاکی از این بود پروژه ای به نام Wii U Bootrom dumped بر روی کنسول اجرا شده . این طور که پیداست این یک آسیب پذیری در کنسول wiiu هستش که تست شده و کار میکنه

یکی از هش های کنسول هایی که با این پروژه بیرون اومده به شرح زیره

PHP:
sha-256 (B3DEDC6CA2C411F54F1BFEAC07D6F57DBB06D3CB7AB9A331CF5A7CBF2A50AF69)
sha1 (3D331B3165F9638C6CD6221702B2F736F7FCF931)
MD5 (388726887621220A888E9F22E6DB1788)
حجم این hash حدودا 16,384 Bytes هست

جالب تز از این موضوع اینه که ان ها ادعا کردند که این اسیب پذیری اینقدر فجیحه که نینتندو نمیتونه با اپدیت جلوشو بگیره و باید برای حل این آسیب پذیری برد کنسول رو تغییر بده
اینطور که معلومه این خبر حقیقت داره و خیلی از سایت های معتبر من جمله ps3 hax و nintendolife هم درج کردند حتی افراد معتبری چون marcan هم بر روی اون کار کردند

منابع
1#

2#

3#

تا اونجا که میدونم خود کنسول wii mode داره که میشه بازیهای وی رو باهاش بازی کرد.
و فکر کنم اون قسمت هم هک شده یعنی بازیهای وی رو میشه کپی بازی کرد ؟؟

تا اونجا که میدونم خود کنسول wii mode داره که میشه بازیهای وی رو باهاش بازی کرد.
و فکر کنم اون قسمت هم هک شده یعنی بازیهای وی رو میشه کپی بازی کرد ؟؟

قسمت wii کنسول قبلا هک شده بود و بازیا wii و gamecube میشه راحت بازی کرد حتی قابلیتی داره که از گیم پد میشه بعنوان نمایشگر بازیا wii بهره برد

الان رو قسمت wii u دارن کار میکنن و این خبر مرتبط با قسمت wii u کنسول هست

همچین گفتید کنسول هک شده که من خیال کردم همین فردا می تونم ماریو ها رو از رو هارد اجرا کنم !
شماهام دلتون خوشه ها ! از اینجور هک شدنا که قبلا هم یادمه گفتند هک شده ! ما که چشممون آب نمی خوره به این زودی ها بشه رو این کنسول کپی بازی کرد.

آقا این هک معتبر معتبره فرطی که نمیشه بازی اجرا کرد بالاخره نوشتن برنامه های Home Brew و usb loader طول میکشه
کمی تحمل کنید اونم جور میشه

آقا این هک معتبر معتبره فرطی که نمیشه بازی اجرا کرد بالاخره نوشتن برنامه های Home Brew و usb loader طول میکشه
کمی تحمل کنید اونم جور میشه
من که حرف شما رو قبول دارم فرض کنید این کنسول هک کامل بشه!! فروشش عین چی میره بالا و بازی هاش هم راحت گیر میاد من که عاشق چنین هکرهایی هستم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or