Wii U نوزده برابر قوی‌تر از PS3

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
73448577376527914577.png

ZombiU

یکی از سخنگویان و اعضای رسمی نینتندو در طی یوروگیمر اکسپو امسال اظهار داشته است که کنسول جدید Wii U، نوزده (19) برابر قوی‌تر از PS3 می‌باشد.

ادعای بزرگی که با چیزهایی که از این کنسول می‌دانیم مطابقت ندارد. بیشتر خبرها و شایعات پخش شده تاکنون به 2 تا 4 برابر قوی‌تر بودن نسبت به کنسول‌های نسل حاضر اشاره داشته است.

Source

آخرین ویرایش:
کنسول Wii U خیلی گرافیک اش بالا باشه از Ps 2 هم پایین تره :))
حداکثر قدرت و توانایی Wii U در حد بازی های Ps 2 خواهد بود =))
باز تاپیکو کشیدن بالا:|
آقا شما مجبور نیستی اطلاعات نداری بیای مسخره کنی
این موضوع رو ببنیدید خواهشاً:|

Wii U یقینا" از PS3 و X360 قوی تره چون از مشخصات سخت افزاریی که خیلی وقت پیش ازش معرفی کردن معلوم بود ... همینطور Zombie U ... اما عدد 19 با عقل جور درنمیاد چون اینجوری یه Super Computer میشه ! :d بنظر من 2برابر قوی تر درسته

10 تا Ps3 مي شه يه ابر كامپيوتر فضايي !

19 تا Ps3 مي شه ... !

چه جوري مي تونه Wii U برابر با 19 تا Ps3 باشه ؟!؟!

اگه اينجوره من همين جا رسما اعلام مي كنم كه بهترين ابر كامپيوتر سال 2013 همين wii u هستش !

اصلا با عقل جور در نمياد !

(همين 2 برابر هم با عقل جور در نمياد !)

10 تا Ps3 مي شه يه ابر كامپيوتر فضايي !

19 تا Ps3 مي شه ... !

چه جوري مي تونه Wii U برابر با 19 تا Ps3 باشه ؟!؟!
داداش الاکی خون خودت رو کثیف نکن گفتم هنوز کنسول عرضه نشده مگن 19 برابر یک مشت دروغ میگن که کنسول هفته اول باین مردم بخرن بعد ببینن چی خریدن با اون بزنن توسرشون{ارزو بر جوانان عیب نیست}

اگه اينجوره من همين جا رسما اعلام مي كنم كه بهترين ابر كامپيوتر سال 2013 همين wii u هستش !

اصلا با عقل جور در نمياد !

(همين 2 برابر هم با عقل جور در نمياد !)
داداش الاکی خون خودت رو کثیف نکن گفتم هنوز کنسول عرضه نشده مگن 19 برابر یک مشت دروغ میگن که کنسول هفته اول باین مردم بخرن بعد ببینن چی خریدن با اون بزنن توسرشون{ارزو بر جوانان عیب نیست}

چرا جور درنمیاد ؟ شما تعصب رو کنار بذار ببین Zombie U از لحاظ تکنیک های گرافیکی چیه ! ( من خودم هم فن PS3 هستم )

تکنیک های گرافیکیش چیه؟!!:-w
از لحاظ گرافیک که یه نسل عقبه گیم پلی هم که تکراری هست.(من خودم فن هیچ کنسولی نیستم!)

دوستان چرا بیخودی سر این چیزا بحث می کنید:d
خود مدیر نینتندو اومد گفت ما صرفا محصولاتمون رو برای سرگرمی میسازیم نه برای گرافیک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or