Wii U نوزده برابر قوی‌تر از PS3

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
73448577376527914577.png

ZombiU

یکی از سخنگویان و اعضای رسمی نینتندو در طی یوروگیمر اکسپو امسال اظهار داشته است که کنسول جدید Wii U، نوزده (19) برابر قوی‌تر از PS3 می‌باشد.

ادعای بزرگی که با چیزهایی که از این کنسول می‌دانیم مطابقت ندارد. بیشتر خبرها و شایعات پخش شده تاکنون به 2 تا 4 برابر قوی‌تر بودن نسبت به کنسول‌های نسل حاضر اشاره داشته است.

Source

آخرین ویرایش:
اقایون اصلا منبع معتبری هست برای رمش که سایت نینتندو هست برید می بینید زده 2 گیگ اون شایعه هم به کل غلط هستش نزدیکه به عرضه ی کنسول داریم می شیم اطلاعات کامل رو می دن بیرون ولی هر چی باشه ها از این نسل قوی تر هست اثباتی هم داره حرفم

اقا ول کنید از کی تاحالا از رو مشخصان نظر میدند؟ای وای..یه مثال میزنم :
مثلا پردازنده گوشی ایفون 5 دو هسته ای هست درحالی که اس3 4 هسته ای هست اما تو تست ها ایفون پنج قویتر بوده...این هم که میگه یه گیگ باید دید چه نوع رم با چه باسی و.... هست
خواهشا با دلیل حرف بزنید اون منبع هایی که میذارید یدونه بنچ مارک نذاشتند اونها که خدا نیستند هرچی میگند رو به راحتی قبول میکنید در ضمن کنسول wii u قویتره از ps3 و x360 هست ولی نه 19 برابر

اقا ول کنید از کی تاحالا از رو مشخصان نظر میدند؟ای وای..یه مثال میزنم :
مثلا پردازنده گوشی ایفون 5 دو هسته ای هست درحالی که اس3 4 هسته ای هست اما تو تست ها ایفون پنج قویتر بوده...این هم که میگه یه گیگ باید دید چه نوع رم با چه باسی و.... هست
خواهشا با دلیل حرف بزنید اون منبع هایی که میذارید یدونه بنچ مارک نذاشتند اونها که خدا نیستند هرچی میگند رو به راحتی قبول میکنید در ضمن کنسول wii u قویتره از ps3 و x360 هست ولی نه 19 برابر
افرین بالاخره یکی حرف درست زدید احتمالا هم یارو که این حرف رو زده مست بوده:d

این یارو جنسی که مصرف کرده خیلی اصل بوده! ! ! واقعا میترکونه میبره فضا
hrbtg3ej37smwziae4o.jpg

خیلی باحال بود

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 PM ارسال شده بود ----------

من نی دونم چرا پستم پاک شد.ولی از حرف های این یارو میشه فهمید که xbox360 گرافیگ (سخت افزار) نداره و ps3 رو مثال زده.حال اگه بازی uncharted3 روی wii u اجرا شه که بعید می دونم.اگه اگه دوباره می گم اگه اجرا شد. بعد از 30 ثانیه چنان منفجر شه قطعاتش رو باید توی فضا جمع کرد.

به جای تحلیل های خنده دار و حرف های الکی برید منابعی که دوستان گذاشتن یا سایت ها گذاشتن رو بخونید ببینید چی میگن.

19برابر رو احتمالش خیلی کمه ولی 6 7 برابر قوی بودنش نسبت به کنسول های فعلی تقریباً حتمیه

حتی Cpu رو هم که میگن ضعیف تره با اطلاعاتی که تو سایتا هست کاملاً خلافش هست Cpu دستگاه ظاهراً هر هستش دارای 4 ترد هست ولی Cpu ایکس باکس

هر هستش دارای 2 ترد بود.راجب Gpu هم که با فاصله ی بسیار زیاد از نسل فعلی جلوتره.حالا باید دید سازنده ها چطور باهاش کنار میان

ظاهراً دوستان فراموش کردن که توی هر کنسولی یک بخش از حافظه مربوط به سیستم عامل هست. این مسئله در مورد 360 و 3 هم صادق هست اما درصد حافظه مربوط به سیستم عامل برای اونها کمترهست. حالا سئوال مهمتر اینکه چرا سیستم عامل وی یو اینقدر حجیم هست. علت این هست که شما وسط بازی راحت می تونین برید وبگردی کنین با دوستاتون چت تصویری کنین (البته نه اینجا :d) بعد دوباره برگردید بدون هیچ وقفه ای به بازی ادامه بدین. بنابراین در صورت لزوم نینتندو می تونه اجازه استفاده از بخش بیشتری از رم رو به بازیسازها بده. به همین سادگی به همین خوشمزگی :d:d

اگه حتی 4 برابر هم باشه گرافیک بازی هاش در حد فیلم می شه ...به قول دوستان مغز فرمان نمی ده موندم چی بگم.
من که واسه پلی 4 یا اکس باکس بعدی صبر می کنم.

اگه حتی 4 برابر هم باشه گرافیک بازی هاش در حد فیلم می شه ...به قول دوستان مغز فرمان نمی ده موندم چی بگم.
من که واسه پلی 4 یا اکس باکس بعدی صبر می کنم.
فیلم اخه فیلم هیچ وقت بازی ها و یا انیمیشن ها به فیلم نمی رسن هیچ وقت غیر ممکن هستش

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------

خالي بندي تا چه حد ؟ :|

من جاي اين سخن گو بودم مي گفتم نصف Ps3 هم قدرت نداره (واقعيت هم همينه)
که نصف:|
باز بیاین ثابت کنید قوی تر هستش وقتی بازی های این نسل رو بهتر از 360 وps3 اجرا می کنه یعنی ضعیف تر ps3 نمی تونه me3 رو اجرا کنه با فریم ریت ثابت بعد wii u میاد با 60 فریم اجراش می کنه این یعنی نصف دیگه ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or