Wii U نوزده برابر قوی‌تر از PS3

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
73448577376527914577.png

ZombiU

یکی از سخنگویان و اعضای رسمی نینتندو در طی یوروگیمر اکسپو امسال اظهار داشته است که کنسول جدید Wii U، نوزده (19) برابر قوی‌تر از PS3 می‌باشد.

ادعای بزرگی که با چیزهایی که از این کنسول می‌دانیم مطابقت ندارد. بیشتر خبرها و شایعات پخش شده تاکنون به 2 تا 4 برابر قوی‌تر بودن نسبت به کنسول‌های نسل حاضر اشاره داشته است.

Source

آخرین ویرایش:
در نهایت من شکی ندارم که این کنسول در واقعا یه X360 ارتقا یافتس .:|
اگه یه نگاهی به مدل تجاریه نینتدو تو محصولات قبلیش بندازید این قضیه کاملا براتون روشن میشه . این شرکت تو نسل حاضر اومد بجای اینکه با PS3 و X360 رقابت کنه ، در واقع اومد همون کنسول های نسل قبل رو اتنخاب کرد و با ارتقا اونا وارد معرکه شد و در نهایت موفق شد:| . کنسول Wii در واقع همون Ps2 یا xbox ه با این تفاوت که سخت افزارش کمی بروز شده و امکانات جدید کنترلی بهش اضافه شده .
این مدل تجاری رو شما دقیقا توی 3DS هم میبینید ، اونا اومدن یه کنسولی طراحی کردن که از نظر قدرت پردازش یه چیزی تو مایه های PSP ه ، منتها با این تفاوت که سخت افزار 3DS نسبت به PSP ارتقا پیدا کرده ، اما تو چی ؟
* توی 3D Screen ، استفاده محدود از Shader ها و همین طور حجم بیشتر حافظه . و جالب اینجاس که تا اینجای کار با همین روش هم موفق بوده ، فروش 3DS در برابر Vita بسیار بالاتر بوده .:|

با یه نگاه به تاریخچه نینتندو بخوبی میتونید حدس بزنید که این شرکت هیچ وقت بصورت گسترده وارد جنگ تکنولوژی نمی شه . ( حداقل من این طوری فکر میکنم ) با توجه به قیمت 300 دلاریش این قضیه برام من یکی ثابت شدس که حداقل تو نسل بعدی هم وارد این جنگ نمی شه .
این لیستی که این پایین میبینید شایعه ی بسیار قوی ای که تو سایت Cnet در مورد قدرت نهایی Wii U در تاریخ 13 سپتامبر ماه قبل درج شده ( Cnet رو دیگه همه میشناسن ، یکی از بزرگترین سایتهای دنیای دیجیتاله )
[TABLE="width: 620"]
[TR]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"][/TH]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Wii U[/TH]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Wii[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]CPU[/TH]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]Three cores[/TD]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]Single core[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]GPU[/TH]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]AMD Radeon "GPU7"[/TD]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]AMD "Hollywood"[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Memory[/TH]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]1GB[/TD]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]88MB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Storage[/TH]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]8GB[/TD]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]512MB[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Networking[/TH]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]Wi-Fi[/TD]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]Ethernet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Video output[/TH]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]Up to 1080p via HDMI[/TD]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]Up to 480p via component-video[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]USB ports[/TH]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]4[/TD]
[TD="bgcolor: #F5F5F5"]2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

باشه شما درست میگی ........... اصلا نینتندو توسخت افزار برتری نداره خوبه ول کنید باو...
از این شایعات من زیاد سراغ دارم چندتا میخوای بهت نشون بدم؟ببین چه شایعه ای رو گذاشتی رو که ram 2 gb کنسول رو زده 1 gb.
کاش یک نفر کنسول های نینتندو رو داشت این حرف رو میزد میشد باهاش بحث کرد ولی این بحث کورکورانه...........

باشه شما درست میگی ........... اصلا نینتندو توسخت افزار برتری نداره خوبه ول کنید باو...
از این شایعات من زیاد سراغ دارم چندتا میخوای بهت نشون بدم؟ببین چه شایعه ای رو گذاشتی رو که ram 2 gb کنسول رو زده 1 gb.
کاش یک نفر کنسول های نینتندو رو داشت این حرف رو میزد میشد باهاش بحث کرد ولی این بحث کورکورانه...........

فکر کنم کامنتای من خیلی اذیتت میکنه
میشه در مورد مشخصه های یه بحث منطقی یکمی توضیح بدی ؟ :|
صفحه قبل بهت گفتم که ، من اهل بحث منطقیم
اگه صحبت منطقی در مورد حرفای من داری میتونی مطرح کنی
البته اگه

توی عمر گیمریم یادمه 2 دفعه نینتندو کنسول قوی داد که در زمان خودش حرفی برای گفتن داشت از لحاظ قدرت یکی نینتندو64 بود که از ps1 قویتر بود یکی دیگش هم gamecube بود که با رزیدنت اویل ریمیک از نسل خودش کمی بالاتر بود.
هر 2 دفعه هم فروش کنسول به نصبت زیاد نبود در مقایسه با حریفی مثل ps .
خلاصه سیاست نینتندو فعلا رو گرافیک و فیزیک نمیچرخه .
این حرفی که گفته شده هم فقط محض خنده گفته شده.

سلام

البته SNES هم از sega genesis قوی تر بود. در مورد NES هم نمی دونم چه وضعیتی داشته ولی حداقل در سطح نسل خودش بوده. در واقع تنها مورد متفاوت (پایین تر بودن قدرت سخت افزار) توی کنسولهای خانگی تا الان Wii بوده.

دوستان همگی ساکتشید(ببخشیدا)نظر ما مثل اینکه خیلی داره ایشون رو اذیت میکنه:|
من فقط یه حرف میزنم.
شما از کجا میدونی رم این کنسول 2 گیگه؟نکنه خود آقای نینتندو اومده بهت گفته مشخصات کنسول چیه؟به ما هم بگو خوب!

من فقط یه حرف میزنم.
شما از کجا میدونی رم این کنسول 2 گیگه؟نکنه خود آقای نینتندو اومده بهت گفته مشخصات کنسول چیه؟به ما هم بگو خوب!
رسما اعلام شده ram 2gb داره این کنسول وقتی که بایونیتا 2 رونمایی شد. آقای نینتندو ؟!!:-o

من فقط یه حرف میزنم.
Wii U دو گیگابایت Ram داره که یک گیگ برای بازی ها استفاده میشه و یک گیگ برای نرم افزار های سیستم.
پ.ن: چقدر ترول ریخته تو این تاپیک.

من فقط یه حرف میزنم.

2 گیگ رم اعلام رسمی هست

آقای نینتندو رو دیدی سلام ما هم بهش برسون آقای سونی و مایکروسافت هم همینطور

میشه منبع خبر رو به ما هم بگی ؟:|
دوستان آخرین پست من رو تو صفحه قبل بخونید
Wii U to Have 2GB Internal Memory, GPGPU Support - News - Nintendo World Report
Some Wii U specs revealed: 2 GB memory, 75 W power consumption
گفتم خودتو میگید شایعه ولی 2 گیگ شایعه نیست رسمی است
اون موقعه این خبر پخش شد شما رو من تو بازیسنتر ندیدم

[LTR][h=3]Full Wii U system specs (unconfirmed)[/h]
  • Tri Core, 3 GHz PowerPC-based 45nm CPU, very similar to the Xbox 360 chip. The CPU features 2 MB cache, 1 MB for Core 0, and 512 KB for cores 1 and 2
  • 2 GB RAM: 1 GB is allocated for games and is shared between the CPU and the GPU, while 1 GB is allocated to the operating system.
  • Custom 40nm AMD GPU with 32 MB embedded eDRAM and unified shader architecture
  • 25 GB Blu-ray based disc
  • 8 / 32 GB internal flash memory
  • Custom, Nintendo-made Wii U operating system that runs on a separate, ARM-based processor.
  • Dedicated 120 MHz audio processor, 6 channel audio for console, 2 channel for controller
  • 512 MB separate on-board flash storage for the OS only
[h=3]Wii U CPU[/h]The Wii U CPU is made by IBM, based on its PowerPC CPU architecture, with all new instructions and features tailored for the Wii U system. The IBM Wii U CPU is made at 45nm and is based on the POWER7 architecture, which supports from 4 to 8 cores and 2-4 MB of L3 cache, although there are versions of the CPU with as much as 32 MB of cache. Nintendo has been rumored to use a scaled down CPU with just 3 cores @ 3 GHz, in order to keep power consumption low.
[h=3]Wii U graphics[/h]Wii U graphics are powered by a newer generation of AMD’s ATI graphics processor (GPU). Little is known about the Wii U graphics chip, but it will be based on AMD’s recent Radeon HD design, and it will be made at 40nm. The graphics and CPU are expected to share the same memory (RAM), but will also include its own frame buffer of 32 MB. The Wii U graphics technology means that this will be the third time Nintendo works with ATI for the console GPU. The Wii U graphics processor has been in development since 2010, according to reports, and it’s based on the Radeon HD 5000 series technology. For more, check out the Wii U GPU page.
[h=3]Wii U RAM[/h]Wii U 2 GB of RAM, most likely GDDR4. 1 GB will be available to games, and will be shared by the CPU and graphics chip. In addition, Nintendo has set aside 1 GB of RAM for the operating system alone. The Wii U dev kits reportedly include 3 GB for developers. RAM is a crucial hardware requirement by games, and more RAM generally means the game can load more visual features such as higher resolution textures, larger game worlds, support HD, and so on. Additionally, more Wii U RAM usually means faster loading times in games.
[h=3]Wii U disc drive[/h]The disc drive in the Wii U will be a custom, high capacity disc design based on the Blu-ray platform. The regular sized 12cm optical discs will store 25 GB per layer, although it’s uncertain if multiple layers will be supported. However, despite the design being based on Blu-Ray and similar technologies, the Wii U will not support Blu-ray nor DVD movie playback. This is because Nintendo believes that most already have hardware to play movies, and that the Wii U is a gaming machine first and foremost. It will be able to stream movies via Netflix and other online services, though.
[h=3]Flash storage[/h]The Wii U will include 8 GB of internal flash storage, according to initial reports from suppliers. The flash storage will be used for the operating system, save games, apps, and player profiles. Downloadable games, via the Nintendo Network, will be stored using the 8GB of flash memory, however, the Wii U supports external USB hard drives, USB flash drives, and SD cards as well.
[/LTR]

Wii U to Have 2GB Internal Memory, GPGPU Support - News - Nintendo World Report
Some Wii U specs revealed: 2 GB memory, 75 W power consumption
گفتم خودتو میگید شایعه ولی 2 گیگ شایعه نیست رسمی است
اون موقعه این خبر پخش شد شما رو من تو بازیسنتر ندیدم

پسر خوب اول خودت متن خبر رو بخون بعد بیا اینجا ..........:))
می دونی اصلا تو این سایتا چی نوشته ؟!!!!!!!
گوش کن :
Of this memory, 1 GB of RAM is intended for use by games while the other 1 GB of RAM is reserved for the Wii U system's own functionality

میگه 1 گیگ از این رم صرف بازی میشه و 1 گیگ صرف OS کنسول Wii U . یعنی چی ، یعنی فقط 1 گیگ برای بازی آزاده:|
بعدم یه چیزه دیگه ، پست همه رو کامل بخون ، من تو اون پست گفتم شایعه سایت CNET ، در نتیجه این سایت درست گفته . چون تو خبر خودت هم گفته فقط 1 گیگ برای بازی .
?Do you understand

پسر خوب اول خودت متن خبر رو بخون بعد بیا اینجا ..........:))
می دونی اصلا تو این سایتا چی نوشته ؟!!!!!!!
گوش کن :
Of this memory, 1 GB of RAM is intended for use by games while the other 1 GB of RAM is reserved for the Wii U system's own functionality

میگه 1 گیگ از این رم صرف بازی میشه و 1 گیگ صرف OS کنسول Wii U . یعنی چی ، یعنی فقط 1 گیگ برای بازی آزاده:|
بعدم یه چیزه دیگه ، پست همه رو کامل بخون ، من تو اون پست گفتم شایعه سایت CNET ، در نتیجه این سایت درست گفته . چون تو خبر خودت هم گفته فقط 1 گیگ برای بازی .
?Do you understand
در کل 2 گیگ رم داره شایعه بی اساس زیاده چه از سایت معتبر چه سایت پرت.هر وقت یکی از کنسول های نینتندو رو داشتی بیا شاید بشه باهات بحث منطقی کرد.بعد اون هم که میگید چرا گرافیکش فلان بازی اینطوری هست از سازنده هست سازنده بازی می سازه کنسول که بازی نمیسازه

در کل 2 گیگ رم داره شایعه بی اساس زیاده چه از سایت معتبر چه سایت پرت.هر وقت یکی از کنسول های نینتندو رو داشتی بیا شاید بشه باهات بحث منطقی کرد.بعد اون هم که میگید چرا گرافیکش فلان بازی اینطوری هست از سازنده هست سازنده بازی می سازه کنسول که بازی نمیسازه

باااااااشه ......حتما

تکرار میکنم دوستان پست صفحه قبل منو بخونید..........:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or