از نظر کیفیت هیچ فرقی بین HD DVD و BD نبود. حتی فیلمهای روی HD DVD عرضه شدن که کیفیت صداشون نسبت به نسخه BD بهتر بود مثل ترمیناتور 2. شرکت وارنر قصد داشت از HD DVD حمایت کنه به این شرط که فاکس هم بیاد روی این فرمت، این وسط چی شد که فاکس قبول نکرد خدا میدونه (پرتقال فروش را پیدا کنید).
این بحثها هیچ ربطی به تاپیک نداره. تمومش کنید.
دوست عزیز کی از کیفیت حرف زد این بحث 5 سال قبل ..............ایشون گفتن
ماکروسافت می تونه تو همه گیر شدن این فرمت کمک کنه که منم گفتم دیگه این فرمت همه جا رو گرفته تمام شده................
در رابطه با کیفیت فیلمها باید بگم اصلا کدها کیفیت تصویری و صوتی این فیلمها کار این دو تا شرکت نیست و توی اجرای اینها هیچ فرقی باهم..اگه یک هم چین اتفاقی برای فیلم خاصی 5 سال قبل برای کسی افتاده "من سه ساله از فیامهای bd استفاده میکنم و کوچکترین ایرادی نداشته" باید اول توجه کرد به مارک bd player و همینطور ایراد فرمور دستگاه........یا باگ سخت افزاری اون مدل"وگرنه من می تونم دستگاه dvd player بهتون نشون بدم تو نمایش dvd مشکل داره و دستگاه دیگر نه" بعدش باید به مراحل تبدیل فیلم شک کرد و نرم افزارها با توجه به ناشناس بودن فورمت................
دیگه این همه شرکت فیلم سازی دیوانه نبودن hd dvd رو ول کردن و چسبیدن به bd که ..و
بیان ایندشون رو به خطر بندازن...............
برتری اینها به حجمشون هست... اینها هم اومدن دیدن فرمت اینده دار bd هست
زیاد هم به هایب هایی که تو فرومها راه می اندازن توجه نکن..
مثلا این اقا ادعا رو کرده که تزمیناتور2 تو bd تنها به صدا بسنده نکرده و به تصویر هم گیر داده....
تازه ظاهرا فقط یه older 720p projector قدیمی داشته ...نمی دونم چی می دیده..........
So, pumping up the color and sharpness makes it better?
There's a whole thread discussing Zyber's setup...he only has a older 720p projector.
He is also not the most balanced when it comes to HD DVD vs. BD. It would be like me reviewing it and declaring the BD better without question.
یعنی تمام شرکتهای فیلم سازی با اون لابراتورهای عظیمشون از این موضوع رو نفهمیدن؟اگر هم بوده مورد نادری بوده و بعد چند سال دیگه یک همچین موردی وجود نداره............نتیجه منطقی اینکه کرم از bd نبوده
برتری اصلی bd نسبت به hddvd ی حجم خارق العادش هست.....تا
500 گیگش رو معرفی کردن ....
http://www.engadget.com/2008/08/05/pioneer-finds-20-layer-500gb-blu-ray-disc-feasible/
این دیگه ته اینده نگری هست.....واسه همین شرکتهای فیلم سازی رفتن طرفش....
وگرنه از لحاظ کیفیت تصویری و صوتی عین هم هستن
Codecs
Blu-Ray HD DVD Dolby Digital,
Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD (lossless),
dts, dts HD (lossless) Dolby Digital,
Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD (lossless),
dts, dts HD (lossless)