Wii U قابليت پخش DVD و Blu-ray را ندارد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
wiiuconsole.jpg

رئيس نينتندو Satoru Iwata تاييد كرد كه wii U قابليت پخش DVD و Blu-ray را ندارد. اين دستگاه از ديسك هاي تراكم بالا استفاده ميكنه اما ايواتا گفت كه قابليت پخش اين دو فرمت رو نداره .
به دليل اينكه مردم وسايل زيادي دارن كه بتونن اين دو فرمت رو پخش كنن.

"دليل اين كاره اين بود كه به نظرم مردم به اندازه كافي دستگاهاي پخش Blu-ray و DVD تو خونه هاشون دارن ، به همين دليل نمي ارزه كه ما اين تكنولوژي رو در دستگاه قرار بديم و بي استفاده بمونه "

Wii U ساله بعدي عرضه خواهد شد.

منبع

اینکه نینتندو نخواد از محصولات شرکت های دیگه ساپورت کنه ایراده؟:دی
خب اگه اینجوری باشه ازهیچی نباید استفاده کنن که:دی از DVD ام نباید استفاده کنن چون اونا نساختن
عزیزم با علم روز پیش رفتن که دیگه مال این شرکت و اون شرکت نداره:دی

همینجوری یه چیزی برای خودتون میگید
چه گندی زده ؟ شما کنسولشو نخر خوب دوست نداری . همین نینتندو باعث شد که move ساخته بشه یا ماکروسافت کینکتو بسازه . هر شرکتی سیاست خودشو داره . بازی های خاص خودشو داره و طرفدارای خودشو داره . همین گندای نینتندو باعث شده صنعت گیم پیشرفت کنه . سالها قبل از ایکس باکسو پلی استیشن نینتندو بوده خوده پلی استیشن یک هم قرار بود یه نینتندو باشه که نشد . اگه گندای نینتندو نبود احتملا سونی و ماکروسافتم کنسول نمیساختن !
Move کپیه کنترلر Wii عه! Kinect ام تقلیده؟:دی

• Like
Reactions: veryhigh
نه کینتک تقلید نیست ولی وقتی نینتندو یه روش جدید برای بازی کردن ابداع کردن ماکروسافتم به این فکر افتاد که یه چیز بهتر بسازه وگرنه قبلش که ایکس باکسم دسته ی معمولی خودشو داشت . مسله اینهکه ابتکارای نینتندو هم باعث میشه بقیه شرکتام ایده بگیرن و نمیشه گفت که داره گند میزنه تو صنعت بازی .

دوست من نمیدونم این اطلاعات رو کجا خوندی ولی تا جایی که من میدونم dvd و hd dvd در مقابل بلوری شکست خوردن و خود شرکتهای سازندشون(فکر کنم یکیشون توشیبا باشه) اعلام کردن،اگه راهی بود که بشه این کار رو کرد مطمئنا نمیومدن اعلام شکست کنند ،همین توشیبا و هیتاچی الان دارن بلوری پلیر میسازن....
فکر نمیکنی اگه راهی بود تا الان انجام شده بود؟

Hitachi نبود... GE بود...

به نقل از نارنجی
محققان شرکت جنرال الکتریک فناوری جدید را معرفی کرده اند که ذخیره 500 گیگابایت اطلاعات در یک دیسک در سایز دی وی دی را ممکن می سازد. تکنولوژی جدید دیسک ميکرو هولوگرافيک نام گذاری شده است. برای ذخيره این حجم از اطلاعات در حال حاضر به 20 ديسک بلو ری و یا 100 دی وی دی احتیاج دارید.

نحوه ذخيره اطلاعات در دی وی دی ها و ديسک های بلو ری فعلی به گونه ای است که اطلاعات از یک زاویه نوشته و خوانده می شود. اما در فناوری جدید اطلاعات به صورت سه بعدی در دیسک ذخیره می شوند. به همین علت امکان ذخیره سازی اطلاعات در تمام حجم دیسک وجود دارد. هنگام خواندن اطلاعات نیز فناوری جدید به صورت سه بعدی به خواندن دیسک می پردازد و همین موضوع امکان ذخیره سازی این حجم بالا از اطلاعات را فراهم کرده است.

هزینه تولید دیسک های هولوگرافیک ارزان و حدود 10 سنت برای هر گيگابایت خواهد بود. این در حالی است که قیمت ديسک های بلو ری حدود 1 دلار برای هر گيگابايت است.

این تکنولوژی پس از طی مراحل آزمایش و بررسی های متعدد به بازار عرضه خواهد شد و به گفته سرپرستان تيم در سال 2010 و يا شاید هم 2011 می توانيد شاهد حضور دیسک های هولوگرافیک در بازار باشيد.
نمی گم الان داره این کار رو می کنه ها... فقط دارم احتمالات رو بیان می کنم...

اولا 50 گیگ که هنوز مشخص نشده دوما چرا روشهای فشرده سازی زمانی که دیسکی هست که میتونه تا حجم های بالا رو فراهم کنه؟
هزینه...

CD رو چه شرکتی معرفی کرد؟؟؟ سونی و فیلیپس
DVD رو چه شرکتی معرقی کرد؟؟؟ توشیبا
Blu-ray رو چه شرکتی معرفی کرد؟؟؟ سونی و پایونیر

دوستان دلایل کاملا منطقی ای میارن واقعا، چرا PS2 گیم هاش DVD بود CD نبود؟؟؟ سونی که خودش حزو ابداع کننده های CD بود چرا سی دی استفاده نکرد؟؟؟ حتما کم آورده!!!!!

وقتی یک تکنولوژی عرضه می شه، تمامی شرکت ها از اون استفاده می کنند و شرکتی که اون رو ابداع کرده حق امتیاز اون رو داره از اون سود می بره.
Blu-ray استاندارد جدید دیسک ها هست، مثل CD و DVD، اینی که یک شرکت بخواد ازش استفاده کنه به معنی این نیست که خودش رو جلوی سونی کوچیک کرده، کم آورده و ...، این تکنولوژی رو سونی معرفی کرده، مورد پذیرش جهان واقع شده، و به عنوان یک استاندارد مطرح هست.

کنسول نینتندو بعید به نظر میاد که از دیسک های خاص استفاده کنه، چون به صرفه نیست،سازندگان هم پشتیبانی نمی کنند،آخرین دوره دیسک های خاص UMD بود و تمام شد رفت، به نظر من از بلو-ری با یک فرمت خاص رایت استفاده می کنه.

اینی که یک نوع جدید دیسک هم معرفی بشه و نینتندو از اون استفاده کنه توی این فاصله زمانی کم به نظر بعید میاد.

دوستانی هم که جو سازی می کنند برای بحث کپی خور شدن اون، این رو در نظر داشته باشید، مگه UMD دیسک هاش کپی شد؟ مگر کاتریج های DS کپی شد؟ مگر همین الان دیسک های PS3 کپی می شه؟ خیر.
الان بحث های Exploiting کنسول ها پیچیده تر از اون چیری هست که شما فکر می کنید و مبحث جدید بحث Drive Emulator ها هستند.

致命的

نارنجی که منبع حساب نمیشه رفتم تو سایتی که توی نارنجی زده بود صفحه ای موجود نبود

اما 2 تا مسئله:
-سال 2011 داره تموم میشه و هنوز خبری نیست حتی شایعه

منظور من همین DVD 4.7GB نه HD... گفته بودن می شه از همین DVDـها این میزان فضا رو گرفت

این یه تیکه رو اطلاعات غلط دادی گفته در اندازه dvd، اگه متن همین خبر (راست یا دروغ) رو بخونی میتونی متوجه بشی که کلا با این دیسک ها فرق داره (در صورتی که دی وی دی و بلوری یک نوع ساختار رو دارن)

هزینه...

فکر نکنم هزینه این نوع دیسک ها کمتر از بلوری باشه،کاری به این نوشته ای که گذاشتی نداشته باش....یکم فکر کنی متوجه میشی که هزینه این همه تحقیقات گیگی 10 سنت نیست...

CD رو چه شرکتی معرفی کرد؟؟؟ سونی و فیلیپس
Blu-ray رو چه شرکتی معرفی کرد؟؟؟ سونی و پایونیر

DVD رو سونی، توشیبا، فیلیپس و پاناسونیک باهم ساختن.

DVD رو سونی، توشیبا، فیلیپس و پاناسونیک باهم ساختن.
Code:
[RIGHT]CD رو چه شرکتی معرفی کرد؟؟؟ سونی و فیلیپس
Blu-ray رو چه شرکتی معرفی کرد؟؟؟ سونی و پایونیر[/RIGHT]

Code:
The DVD Video format was first introduced by Toshiba in Japan in November 1996, in the United States in March 1997 (test marketed),[5] in Europe in October 1998, and in Australia in February 1999.

Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dvd

ببینید اصرار بر افزایش DVD و حتی CD همیشه بوده.ولی عملی نشده و یا استقبال نشده.یه شرکت نمیتونه بدون حمایت کننده ها به کار ادامه بده.الان هم فرمت وار تموم شده...هر روز خبر افزایش حجم BD روی نت میاد.از 100 گیگ گرفته تا 128 و 400 و 500 گیگ...تا 400 گیگ داره عملی میشه و بصورت تجاری داره روانه بازار میشه.ولی مثل طول میکشه تا TDK بلو ری های یه ترابایتی رو استاندارد کنه و بازار ازش استقبال کنه.حالا شاید مایکرو یا نینتندو بیاد ظرفیت DVD افزایش بده ولی DVDیواش یواش داره به رفیقش CD میپیونده.
یم هاش DVD بود CD نبود؟؟؟ سونی که خودش حزو ابداع کننده های CD بود چرا سی دی استفاده نکرد؟؟؟ حتما کم آورده!!!!!
سونی هم مثل پاناسونیک عاشق چشم و ابروی DVD نبود.تا چند سال با SVCD و SACD مقابله کرد..ولی وقتی زورش نرسید تسلیم شد البته اگر اشتباه نکنم سونی بهمراه پاناسونیک و فیلیپس و پایونیر یه چند تایی امتیاز گرفتند.چند فرمت از DVD رو ثبت کردند.یه جورایی بنفعشون شد.کاری که توشیبا باید در ابتدای فرمت وار انجام میداد.ولی هم خودش و هم حمایت کننده ها دچار ضرر زیادی شدند.
The DVD Video format was first introduced by Toshiba in Japan in November 1996, in the United States in March 1997 (test marketed),[5] in Europe in October 1998, and in Australia in February 1999.
از همون ویکی چرا خط اول رو نمی نویسی که ارزش تجاری داره:
DVD is an optical disc storage media format, invented and developed by Philips, Sony, Toshiba, and Panasonic in 1995. DVDs offer higher storage capacity than compact discs while having the same dimensions.

• Like
Reactions: mehdihoo
چه ربطی به امنیت کنسول داره ؟؟؟ یعنی نمیتونند مثل ps3 یا خود wii و این اخری ها 360 بازی ها رو روی هارد اکسترنال اجرا کرد ؟؟؟ اگه واقعا این فکر رو کردند که خیلی دیوونه بودند سرانش ! اگر هم که فکر دیگه ای کردند باز هم عقل درست و درمونی نداشتند !

@ashash شما خودت دقت کن داره میگه DVD Video format
منظورش فرمت همین فیلم هایی هست که روی DVD ذخیره میشن. شما خط اول مقاله رو بخون:

DVD is an optical disc storage media format, invented and developed by Philips, Sony, Toshiba, and Panasonic in 1995.

@ashash شما خودت دقت کن داره میگه DVD Video format
منظورش فرمت همین فیلم هایی هست که روی DVD ذخیره میشن. شما خط اول مقاله رو بخون:

حرف شما درست و منطقی هست و بنده اشتباهم رو می پذریم.

به طور کل منظورم این بود که این ها تکنولوژی های ارائه شده هستند و ربطی به کم آوردن یک شرکت در مقابل دیگری ندارند.

ممنون از شما بابت اطلاع این اشتباه به من.

آه حیف شد. من دوس دارم با Video Game Console برم چوگان بازی کنم.
خواهشا مزه نریز ! الان تمام وسایل برقی دارن چیزی فراتر از تعریف خودشون میشن و مردم هم از این حرکت استقبال میکنن شما بیا مزه بنداز ! پس گوشی موبایل هم گوشیه اصلا سیستم عامل و این حرفا واسش کشکه بشه باش حرف زد کافیه اونا اشتباهه و ...

من مشکلی با این کار ندارم، فقط مگه اینا نگفتن زمان عرضه ی کنسول، می تونین از بازی های Wii روی کنسول استفاده کنین؟ :|
البته شاید منظورشون خرید بازی های Wii از طریق اینترنت باشه، ولی اینجوری که هر لحاظی واسه مصرف کننده ارزش نداره.

Hitachi نبود... GE بود...

به نقل از نارنجی

نمی گم الان داره این کار رو می کنه ها... فقط دارم احتمالات رو بیان می کنم...

هزینه...
دیسکهای 400 گیگ 2008 blu-rayمعرفی شدند

http://www.tomshardware.com/news/pioneer-blu-ray-bluray-disc,6650.html

خدا اون منبع نارنجی شفا بده که میگه هزینه 1 گیگ رو bdرو 1 دلار هست.......
اینجوری هزینه انتقال یه بازی 50 گیگی روی bd 50 دلار می شد که مساوی قیمت بازی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or