Wii U قابليت پخش DVD و Blu-ray را ندارد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
wiiuconsole.jpg

رئيس نينتندو Satoru Iwata تاييد كرد كه wii U قابليت پخش DVD و Blu-ray را ندارد. اين دستگاه از ديسك هاي تراكم بالا استفاده ميكنه اما ايواتا گفت كه قابليت پخش اين دو فرمت رو نداره .
به دليل اينكه مردم وسايل زيادي دارن كه بتونن اين دو فرمت رو پخش كنن.

"دليل اين كاره اين بود كه به نظرم مردم به اندازه كافي دستگاهاي پخش Blu-ray و DVD تو خونه هاشون دارن ، به همين دليل نمي ارزه كه ما اين تكنولوژي رو در دستگاه قرار بديم و بي استفاده بمونه "

Wii U ساله بعدي عرضه خواهد شد.

منبع

هر مدیای که به کار ببره مسخره تر از UMD که نمیشه. از این گذشته با این کار تا حد زیادی به سیستم امنیتیش کمک میکنه. درضمن اینها گفتن پلیر DVD نخواد بود، کسی نگفته فرمت DVD استفاده نمیکنیم.
اخه فری DVD واسه این بازی هایی که انقدر هی نینتندو میگه گرافیکش فلانه و .... حجمش فکر کنم کم باشه . میشه مثل قضیه 360 باید بازی هارو رو چند تا DVD بزنن که ضایست .... احتمالا یه فرمت جدیده که به هر حال فکر کنم رو قیمت تموم شده کنسول تاثیر میزاره و خرج ساختش میره بالاتر ... قبلا هم که این یارو رئیس نینتندو فکر کنم گفته بود که دستگاه قرار نیست ارزون باشه .

اخه فری DVD واسه این بازی هایی که انقدر هی نینتندو میگه گرافیکش فلانه و .... حجمش فکر کنم کم باشه . میشه مثل قضیه 360 باید بازی هارو رو چند تا DVD بزنن که ضایست .... احتمالا یه فرمت جدیده که به هر حال فکر کنم رو قیمت تموم شده کنسول تاثیر میزاره و خرج ساختش میره بالاتر ... قبلا هم که این یارو رئیس نینتندو فکر کنم گفته بود که دستگاه قرار نیست ارزون باشه .
به نینتندو ایمان داشته باش. GC با حجم کمی که فرمتش داشت (فک کنم 1.4 گیگ) گرافیکهای درحد Resident Evil 4 و Resident Evil 0 و Mario Sunshine داشت که در نسل گذشته حرف اول رو میزدن. از طرفی Game Cube اخرین کنسولی بود که هک شد ( اول ps2 بعد xbox بعد GC). فرمت اختصاصی این خوبی رو داره.
اونهای که به صورت احمقانه ی بزرگ هستن بیشترین تاثیر رو روی قیمتش میزاره :دی.
برخلاف سونی و ماکروسافت، نینتندو خط مشی خودش رو داره.

• Like
Reactions: SHePArd
خب این یه ایراد به حساب میاد
یه همچین کنسولی با چنین امکاناتی حیف که این امکانات رو نداره
اینکه نینتندو نخواد از محصولات شرکت های دیگه ساپورت کنه ایراده؟:دی

• Like
Reactions: A-L-I
اینکه نینتندو نخواد از محصولات شرکت های دیگه ساپورت کنه ایراده؟:biggrin1:

اگه ایراد هم نباشه ولی باز جالب نیست....

توی دنیایی که همه دارن به سمت بهترین میرن یه دفعه بیای بگی حتی از dvd هم استفاده نمیشه خیلی مزخرفه،فکر کنم خیلیا دوست داشته باشن یک محصول کارایی های متفاوتی براشون داشته باشه مثلا خیلیا از ps3 به عنوان یه بلوری پلیر استفاده میکنند،این کار حتی میتونه به فروش هم کمک کنه....

ولی یه سوال:
تا کی میخوان به بلوری پشت کنند؟ تا جایی که شنیدم میشه تعداد لایه های این فرمت رو زیاد کرد و حجمی بیشتر از 300 گیگ رو بدست آورد،فکر نکنم عمر این فرمت کوتاه باشه

• Like
Reactions: DeanAmbrose
اگه ایراد هم نباشه ولی باز جالب نیست....

توی دنیایی که همه دارن به سمت بهترین میرن یه دفعه بیای بگی حتی از dvd هم استفاده نمیشه خیلی مزخرفه،فکر کنم خیلیا دوست داشته باشن یک محصول کارایی های متفاوتی براشون داشته باشه مثلا خیلیا از ps3 به عنوان یه بلوری پلیر استفاده میکنند،این کار حتی میتونه به فروش هم کمک کنه....

ولی یه سوال:
تا کی میخوان به بلوری پشت کنند؟ تا جایی که شنیدم میشه تعداد لایه های این فرمت رو زیاد کرد و حجمی بیشتر از 300 گیگ رو بدست آورد،فکر نکنم عمر این فرمت کوتاه باشه

البته معلوم نیست که از dvd استفاده نشده...
در مورد اون سوال هم چند وقت پیش خوندم که شرکت هایی مثل Hitachi, ... با همین dvdهای معمولی و تغییر نحوه ی رایت تا 500 گیگ رایت کردن... حالا 500 هم می گیم کشک ِ و تجاری نیست... به 50 گیگ هم برسه بیشتر از کافی ِ...

با این کار خیلی از طرفدارایی که منتظر این کنسول بود فکر کنم کاهش پیدا کنه!!!
راستش فکر نمی کنم هیچ قشر از طرفدارا کنسول رو به خاطر این امکاناتش بگیرن...

تنها عاملی که می تونه باعث شکست این کنسول بشه نبود شبکه ی Online قابل قبول به نظرم

البته معلوم نیست که از dvd استفاده نشده...
در مورد اون سوال هم چند وقت پیش خوندم که شرکت هایی مثل Hitachi, ... با همین dvdهای معمولی و تغییر نحوه ی رایت تا 500 گیگ رایت کردن... حالا 500 هم می گیم کشک ِ و تجاری نیست... به 50 گیگ هم برسه بیشتر از کافی ِ...

خوب 50 گیگ شاید نیاز الان رو برطرف کنه اما مطمئنا در نسل باید شاهد بازیهایی که روی بلوری چند لایه عرضه میشن باشیم،یه نکته دیگه هم اینه که ابتدای نسل بعد مهم نیست بلکه اون فرمت باید تا پایان نسل بمونه همونطور که dvd در ابتدا برای بازیهای xbox مشکلی ایجاد نمیکرد ولی جدیدا یا بازیها روی چند دیسک عرضه میشند یا بازیسازها از حجمش ایراد میگیرند...

ولی در مورد اون دی وی دی که گفتید باید مشکلی در ساخت یا چیزه دیگه ایش بوده باشه وگرنه با این حجم خیلی راحت از بلوری شکست نمیخورد و الان هنوز رقیب بودن......

خوب 50 گیگ شاید نیاز الان رو برطرف کنه اما مطمئنا در نسل باید شاهد بازیهایی که روی بلوری چند لایه عرضه میشن باشیم،یه نکته دیگه هم اینه که ابتدای نسل بعد مهم نیست بلکه اون فرمت باید تا پایان نسل بمونه همونطور که dvd در ابتدا برای بازیهای xbox مشکلی ایجاد نمیکرد ولی جدیدا یا بازیها روی چند دیسک عرضه میشند یا بازیسازها از حجمش ایراد میگیرند...

ولی در مورد اون دی وی دی که گفتید باید مشکلی در ساخت یا چیزه دیگه ایش بوده باشه وگرنه با این حجم خیلی راحت از بلوری شکست نمیخورد و الان هنوز رقیب بودن......

50 گیگ + روش های بهینه ی فشرده سازی + ... = کفایت کردن همین DVD
منظور من همین DVD 4.7GB نه HD... گفته بودن می شه از همین DVDـها این میزان فضا رو گرفت...
البته همه حدس و گمان ِ و واقعا کسی نمی دونه چه خبره... اما شخصا به نینتندو ایمان دارم :دی

منظور من همین DVD 4.7GB نه HD... گفته بودن می شه از همین DVDـها این میزان فضا رو گرفت...
البته همه حدس و گمان ِ و واقعا کسی نمی دونه چه خبره...
دوست من نمیدونم این اطلاعات رو کجا خوندی ولی تا جایی که من میدونم dvd و hd dvd در مقابل بلوری شکست خوردن و خود شرکتهای سازندشون(فکر کنم یکیشون توشیبا باشه) اعلام کردن،اگه راهی بود که بشه این کار رو کرد مطمئنا نمیومدن اعلام شکست کنند ،همین توشیبا و هیتاچی الان دارن بلوری پلیر میسازن....
فکر نمیکنی اگه راهی بود تا الان انجام شده بود؟

50 گیگ + روش های بهینه ی فشرده سازی + ... = کفایت کردن همین
اولا 50 گیگ که هنوز مشخص نشده دوما چرا روشهای فشرده سازی زمانی که دیسکی هست که میتونه تا حجم های بالا رو فراهم کنه؟

مطمئنا اگر این دو شرکت (نینتندو،مایکروسافت) به سمت بلوری برن سونی استقبال میکنه و جایی هم نمیاد بگه اینا از ما شکست خوردن و به سمت بلوری اومدن و...(این حرف شامل فنهای سونی نمیشه)

همینجوری یه چیزی برای خودتون میگید
چه گندی زده ؟ شما کنسولشو نخر خوب دوست نداری . همین نینتندو باعث شد که move ساخته بشه یا ماکروسافت کینکتو بسازه . هر شرکتی سیاست خودشو داره . بازی های خاص خودشو داره و طرفدارای خودشو داره . همین گندای نینتندو باعث شده صنعت گیم پیشرفت کنه . سالها قبل از ایکس باکسو پلی استیشن نینتندو بوده خوده پلی استیشن یک هم قرار بود یه نینتندو باشه که نشد . اگه گندای نینتندو نبود احتملا سونی و ماکروسافتم کنسول نمیساختن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or