Wii Slim بازي هاي GameCube را اجرا نميكند

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
ss_preview_i304113_x1200_y1200_q100_a1_r1_h4911650115122519773.jpg.jpg

يكي از خصوصيات خوب Wii پتشيباني از بازي ها و وسايل Gamecube بود ، شايد ديگر وقت آن رسيده Wii از طرفدارهاي كمتري برخوردار باشد تا فضا براي Wii U بيشتر آماده شود.

اين Wii هاي جديد يا به قولي Slim كه كوچكتر شده اند ديگر قابليت اجراي بازي هاي GameCube و همچنين پشتيباني از وسايل آن مثل دسته را ندارند و اگر بخواهيد بازي ها رو به صورت معمولي و استاندارد بازي كنيد بايد از كنترلر هاي كلاسيك wii استفاده كنيد. جالب تر آنكه Wii هاي قديمي ديگر توليد نميشوند.باندلي كه در تصوير مشاهده ميكنيد حاوي يك عدد Wii Slim و دو بازيه Wii Sports و Wii Party و همچنين Remote Plus است.

Wii Slim (همين باندل) براي كريسمس امسال در نظر گرفته شده است.

آخرین ویرایش:
من تا دو سال پیش WII داشتم ولی بعد از یه مدت ازش خسته شدم فروختمش رفت . ولی الآن که 360 دارم اصلا فکر فروختنش رو هم نمیخوام به ذهنم ختور بدم.

یا شما نگرفتی من چی میگم یا سعی میکنی موضوع رو منحرف کنی . صحبیت من کاملا مشخص هست . در حال حاضر وی کنسولی نیست که با داشتن اون از دو کنسول دیگه بی نیازت کنه. این خیلی واضح هست . من میگم خیلی از بازی ها روش نمیتون شما میگی فروشش خوب بوده! . من میگم به عنوان یه گیمر بازی انحصاری به شخصه برای من مهمه دوباره شما میگی فروشش خوب بوده! بعد این بازهای جور وا جور به عنوان مثال تو یه سال اخیر چندتا بوده؟!
اون بازیسنتر هم مثال بود . معمولا کسانی که WII دارند یه کنسول دیگه هم دارند.

من ویدارم و کنسول دیگه ای ندارم چون اینقد بازیهاش جذابه که دیگه وقط ندارم سرم رو بخارونم:دی

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

من تا دو سال پیش WII داشتم ولی بعد از یه مدت ازش خسته شدم فروختمش رفت . ولی الآن که 360 دارم اصلا فکر فروختنش رو هم نمیخوام به ذهنم ختور بدم.

این نظر شماست نه اون 100 میلیون نفر دیگه که وی دارن
26247.jpg
26245.jpg
26246.jpg

من ویدارم و کنسول دیگه ای ندارم چون اینقد بازیهاش جذابه که دیگه وقط ندارم سرم رو بخارونم:دی

---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 PM ارسال شده بود ----------

این نظر شماست نه اون 100 میلیون نفر دیگه که وی دارن
26247.jpg
26245.jpg
26246.jpg

کسی نبود دیگه؟؟؟

آشغال دیگه چی بود که بخواد زباله گندیده هم اجرا کنه!
dpdoqngfi5vwmh9c64j.gif

حداقل حداقل حداقلش چندین شماره Resident Evil داره که متاسفانه حتی عنوانی نزدیک به اون هم کینکت ندیده به خودش.
پ.ن: وی دوتا رزیدنت ایول داره. 3DS دوتا رزیدنت ایول داره. 360 و PS3 یه دونه رزیدنت ایول دارند. که خودش خیلی فانه قضیه.
دقیقا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or