Wii Slim بازي هاي GameCube را اجرا نميكند

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
ss_preview_i304113_x1200_y1200_q100_a1_r1_h4911650115122519773.jpg.jpg

يكي از خصوصيات خوب Wii پتشيباني از بازي ها و وسايل Gamecube بود ، شايد ديگر وقت آن رسيده Wii از طرفدارهاي كمتري برخوردار باشد تا فضا براي Wii U بيشتر آماده شود.

اين Wii هاي جديد يا به قولي Slim كه كوچكتر شده اند ديگر قابليت اجراي بازي هاي GameCube و همچنين پشتيباني از وسايل آن مثل دسته را ندارند و اگر بخواهيد بازي ها رو به صورت معمولي و استاندارد بازي كنيد بايد از كنترلر هاي كلاسيك wii استفاده كنيد. جالب تر آنكه Wii هاي قديمي ديگر توليد نميشوند.باندلي كه در تصوير مشاهده ميكنيد حاوي يك عدد Wii Slim و دو بازيه Wii Sports و Wii Party و همچنين Remote Plus است.

Wii Slim (همين باندل) براي كريسمس امسال در نظر گرفته شده است.

آخرین ویرایش:
wii لاغر دیگه چه کوفتیه :d
نینتندو دیگه باید بچسبه به U ! اقا جان ماکه از WII U خیلی خوشمون اومد ... دیگه نمیتونم براش صبر کنم :x

اما نینتندو باید به جای چاق و لاغر کردن کنسولش (:d) به فکر ظاهر داغون WII U باشه )x

WiiU1.jpg

چی بگم به خدا ؟:|
تازه اینم از پشتش :

wii-u-2bbb.jpg

ولی اقا جون ماکه عاشق دستش شدیم :x

اقا دستش جون میده واسه بازی ! واسه همه ی سبک ها :d به خصوص استراتژی و the SIMS :>
من که خیلی ایده تو سرم هست واسه کنترلش . خیلی دوسش دارم !

یاد DVD drive های خونگی و یا ماهواره ومی افتم :d
اره والا ... مثل کولر گازی یا ضبط ماشین میمونه و ... :d

ولی خداییش دیگه نینتندو باید WII رو ول کنه بچسبه به WII U دیگه . البته خودشون گفتن این طرح نهایی نیس ولی بازم ... :|
مثلا PS2 نسبت به PS1 تغییر چندانی نداش اما PS3 واقعا نسبت به PS2 خیلی قشنگ تر شده :d
ولی ایکس باکس هنوز همون اش و همون کاسه :>
در کل به نظرم ظاهر یه دستگاه هم میتونه تو جذب مشتری هم فروش بهتره محصول کمک کنه !

ولی ظاهرا نینتندو میخواد تا خرخره از WII سود کنه :)

از اون مسخره بازی ای (میتونستم رکیک ترشو بگم) که جلوش میپری بالا میای پایین و یه بازی درست هارد کور نداره که بهتره نه؟

اگه منظورت Kinect هست (که مطمئنا همینطوره) باید یه سوال کنم: مگه WII خیلی هاردکور هستش؟ اونم بعد 6 سال که اومده.کینکت هنوز یک ساله که اومده شما صبر کن مطمئنا بازیهای هاردکور براش میاد.( حداقل بازیهای Casual که داره از بازی های casual این گرامافون بهتره!)

اگه منظورت Kinect هست (که مطمئنا همینطوره) باید یه سوال کنم: مگه WII خیلی هاردکور هستش؟ اونم بعد 6 سال که اومده.کینکت هنوز یک ساله که اومده شما صبر کن مطمئنا بازیهای هاردکور براش میاد.( حداقل بازیهای Casual که داره از بازی های casual این گرامافون بهتره!)
حداقل حداقل حداقلش چندین شماره Resident Evil داره که متاسفانه حتی عنوانی نزدیک به اون هم کینکت ندیده به خودش. صبر هم کردیم ببینیم کی میان اینا. ما هم نمیگیم نیان کلی پول دادیش پاش.
شما یکی از عناوینش رو نشون بده که در حد سوپر ماریو گالاکسی باشه حالا گرامافون یا هر چیز دیگه نکنه Kinectimals رو میگید؟ . یه چیزی نگین خندمون بگیره بابا :دی
فن وی ندیده بودیم که به لطف بازیسنتر دیدیم!!!!
این به شما مربوط نمیشه که کی فن کی هست حالا یا به لطف بازی سنتر یا به لطف جای دیگه. شما لطف کنید به دنبال بازی های خارد خووووور خودتون باشید.

• Like
Reactions: Wander
super mario galaxy 1.2
legend of zelda
metroid other m
mad world
no more heroes
.....
اینا هم چن نمونه از بازی های هارد کور Wii ( اون 2 تا اولیو تونستی تمومشون بکنی جایزه داری) کینکت حالا جای کار زیاد داره تا بازی درست درمون بخواد براش بیاد...

در حقیقت سن بازی‌های هاردکور Wii از سن مردهای خانواده شما بیشتره. و در حقیقت میانگین امتیاز بازی‌های هاردکور Wii از همه بازی‌های کینکت روی هم بیشتره. و در حقیقت روی بچه آینده‌ام شرط می‌بندم که تابحال Wii بازی نکردی. از نظر فنی وقتی Wii بازی نکردی حق اظهار نظر ازت سلب میشه. و جواب دادن من به نظری که نباید داده بشه کار غیر منطقی محسوب میشه.

پس شما به قان‌قان بازی با فرمون نامرئی ادامه بدید، و ما هم سوپرماریو گلکسی که اتفاقا یکی از بهترین بازی‌های تاریخه رو بازی می‌کنیم.

پ.ن: وی دوتا رزیدنت ایول داره. 3DS دوتا رزیدنت ایول داره. 360 و PS3 یه دونه رزیدنت ایول دارند. که خودش خیلی فانه قضیه.

فن وی ندیده بودیم که به لطف بازیسنتر دیدیم!!!!

هوم. ممکنه یک کنسول طرفدار نداشته باشه ولی پرفروش‌ترین کنسول دنیا باشه؟ یا شما کلا وقتی از یه چیزی خوشت نمیاد میری اونو میخری؟ چون فقط در این صورت میتونی بگی Wii طرفدار نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or