Wii News

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کنسول جدید بازی خود را تنها به‌قیمت 250 دلار خواهد فروخت
هنوز این قیمت دقیق اعلام نشده و همه چیز در آگوست مشخص می شه یا بهتر بگیم در Tgs

روزی این تاپیک می خوابه که من مرده باشم حالا می خواد نینتندو مخفی کاری کنه و خبر و عکس منتشر نکنه اما من طرفدارای این کنسول رو زیاد می کنم البته همینطوری زیادن فقط محض اطلاع رسانی گفتم .
امروز دوتا بازی رو معرفی می کنم که اگه مثل ماجرای Dead Phoenix کپکام دو در نکنه قوت قلبی بزرگی برای من هستن برای خرید Wii .
بازی اول اسمش Heroes هست . اطلاعات در موردش کمه یا بهتر بگم خیلی کمه حتی عکسی هم ازش منتشر نشده اما بازی در سال 2007 میاد . اسم کارگردانش کافی هست که آدم بفهمه باید یک بازی هنری و زیبای دیگه روبرو هستیم بازی که مسلما دو باره سر و صدا می کنه . کاگردان بازی کسی نیست جز 51 Suda کسی که بازی فوق عجیب Killer 7 رو ساخت . البته این آقا بازهای دیگه هم داشته اما Killer 7 اسمش رو سر زبون ها آورد . بازی قرار هست بر خلاف Killer7 بیشتر به نقد مسایل جامعه ی غرب یا بهتر بگیم امریکا (آخر غرب) بپردازه . این بازی قراره کمتر از کلمه ی F**k استفاده کنه و البته از خشونت کمتری هم بهره ببره و گیم پلیشم هم یه مقدار به چشم بازی کننده آشنا تر باشه تا بیشتر فروش کنه .

بازی دوم تنها چیزی که ازش معلوم شده حرف S هست . اسم فعلی بازی Project S هستش . و مهمترین نکته در مورد بازی همکاری کوجیما از کونامی و 51 سودا از کپکام برای ساختش هست . شایعه ی به نظر من بی اساسی که در مورد بازی به گوش رسیده اینه که بازی به Snatcher از ساخته های کوجیما مربوط می شه که بازی قشنگی بود و روی PS1 اومد . دلیل این شایعه هم اینه که 51 سودا طرفدار این بازی بوده است .

در مورد اسم آقای سودا هم یه توضیح بدم .
اسم کامل این آقا Giochi Suda هست که کلمات Gio و Chi در زبان ژاپنی به ترتیت به معنا 5 و 1 هستند و این آقا زمانی که به طور جدی وارد عرصه ی اقتصاد شد اسم مستعار 51 سودا رو برای خودش انتخاب کرد.

پ.ن : بازم می گم Wii are champions

یکی از امکانات جالبی که بخش آنلاین Wii داره اینه که شما می تونید به انجام بازی های قدیمی بپردازید یه چیزی مثل XBL Arcade هست البته ایواتا در موردش گفته که این یه مدل ویدیو گیمی iTunes هست .
بازی هایی که روش قرار می گیره شامل تمام بازی های کنسول های قبلی نینتندو بجز GC می شه و البته بازی های Genesis و 16 Turbo GrafX هم قرار هست که وارد این بخش بشن . و دقیقا مثل XBL Arcade این اجازه رو به بازی سازای بی بزاعت و مستقل میده که بازی های خودشون رو روی این سیستم قرار بدن . یه سری بازی هم قرار توسط خود نینتندو ساخته بشن و روی این سیستم به فروش برسن با قیمتی معادل 5-9 دلار . بازیای کلاسیک مهمتر نینتندو قراره که از لحاظ گرافیکی تا حدودی امروزی بشن البته تا جایی که به کلاسیک بودنشون خدشه وارد نشه . در ضمن شرکت هادسن ( Bomber man) هم علاوه بر نینتندو و سگا قصد بازسازی بازیاش رو این سیستم رو داره البته هادسن گفته بالای 100 از بهترین بازیاش رو رو این سیستم می زاره . (هادسن که 100 بازی خوب نداره ) متاسفانه بازی های Rare بدلیل این که الان زیر مجموعه ی مایکروسافت جهانخوار هست روی این سیستم نمیان . البته فکر کنم DK رو بتونن بدن چون نینتندو هنوز از DK استفاده می کنه .
هنوز دقیق گفته نشده که دانلود کردن بازی های کلاسیک مجانی هست یا نه اما به احتمال فراوان برای رقابت بیشتر مجانی خواهد بود اما یه بار ایواتا یه چیزایی گفت در مورد مجانی نبودنش حالا حضور ذهن ندارم باید بگردم ببینم چه خبره .
اینم بازیایی که الان روی این سیستم هستن یعنی الان که این سیستم توی مراحل تست هست این بازیا روش هستن .
Bonk's Adventure
New Adventure Island
R-Type
Super Mario Bros
Super Mario World
Sonic the Hedgehog
Super Mario 64
--------------------------------------------------------
بچه ها یه سوال داشتم این دفعه خدا وکیلی جواب بدین
اولا اون دوتا دکمه ها کنار Home چی کار می کنن . خودم هست می زنن یه کیش دکمه Pause باشه چون مثل همه ی Pause هاست از نظر شکل ولی اون یکی که یه فلش پیچیده س چیه (فکر کنم اینم ریست باشه ) بعد تازه مگه این دو تا دکمه قبلا منفی م مثبت نبودن یا شاید جدیدن منفی مثبت شدن ولی من دو تا عکس دیدم که این دو کمه تو هر کدوم متفاوت با اون یکی بود ن .
دوم از طریق درگاه (همون پورت هست زیاد سخت نگیرین) USB2.0 می شه به Wii هارد وصل کرد یا فقط فلش مموری می خوره .

من یه چیزی میگم شما بگید درست یا نه:
رابطه بین PS3 و Wii مثل PSP و DS هستش
اولی قیمت گرونی داره کاربری بیشتری داره انواع کار ها رو میتونه انجام بده گرافیک بهتری هم داره
دومی قیمتش ارزون تره چندان کیفیتی گرافیکی در مقابل حریفش نداره اما در واقعه به نوع خلاقیت توش هست.
؟

من یه چیزی میگم شما بگید درست یا نه:
رابطه بین PS3 و Wii مثل PSP و DS هستش
اولی قیمت گرونی داره کاربری بیشتری داره انواع کار ها رو میتونه انجام بده گرافیک بهتری هم داره
دومی قیمتش ارزون تره چندان کیفیتی گرافیکی در مقابل حریفش نداره اما در واقعه به نوع خلاقیت توش هست.
؟

ببخشید دوست عزیز ولی جای این نظرات اینجا نیست یه نگاه به اسم تاپیک بکنی بد نیست .
در مورد DS و PSP بهتره بگم فقط تو سخت افزار کم میاره وگرنه تمام کارایی های PSP رو داره یعنی هم مدیا پخش می کنه هم به اینترنت وصل می شه هم بازی مولتی داره
Wii هم خیلی بالاتر از تصورات شماست و از لحاظ سخت افزاری درسته ضعیفتره اما نه اینکه در حد SNES باشه

چه ها یه سوال داشتم این دفعه خدا وکیلی جواب بدین
اولا اون دوتا دکمه ها کنار Home چی کار می کنن . خودم هست می زنن یه کیش دکمه Pause باشه چون مثل همه ی Pause هاست از نظر شکل ولی اون یکی که یه فلش پیچیده س چیه (فکر کنم اینم ریست باشه ) بعد تازه مگه این دو تا دکمه قبلا منفی م مثبت نبودن یا شاید جدیدن منفی مثبت شدن ولی من دو تا عکس دیدم که این دو کمه تو هر کدوم متفاوت با اون یکی بود ن .
دوم از طریق درگاه (همون پورت هست زیاد سخت نگیرین) USB2.0 می شه به Wii هارد وصل کرد یا فقط فلش مموری می خوره .
خیلی ممنون از این همه ابراز احساسات

بی خود و بی جهت پست می دم شاید یکی جواب اون سوالامو بده

شرکت Gear Box اعلام کرده که نقشه هایی برای Wii داره که یکیش حتما یه نسخه از BIA هست .

---------------------------
نمی دونم خبر دارین یا نه اما تعداد لانچ تایتل های Wii شده 20 تا اینم لیستش :
Blitz: The League
Call of Duty 3
Cars
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors*
Elebits
Excite Truck
Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Madden NFL 07
Marvel: Ultimate Alliance
Metal Slug Anthology
Metroid Prime 3: Corruption*
Rayman Raving Rabbids Ubisoft
Red Steel
SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab
Super Monkey Ball: Banana Blitz
Tony Hawk's Downhill Jam
Trauma Center: Second Opinion
Wii Sports
--------------------------
نینتندو بصورت غیر رسمی گفته از 2 میلیون کنسولی که می خواد اولین بار بریزه تو بازار نزدیکه به 1.2 میلیون اون پیش فروش شده و شایعاتی هست که کسانی که کنسول رو پیش خرید کردن نسخه ی دمویی از Super Mario Galaxy رو دریافت می کنن که امکان حقیقت داشتنش کمه چون نینتندو معمولا از این کارا نمی کنه .
--------------------------
نسخه ی نسل بعد Star Wars که موقتا اسمش Force Unleashed هست طبق حرف سازنده ها و همچنین درخواست نینتندو قرار کاملا از امکان حسگر های Wii استفاده کنه . نمی تونم باور کنم من خودم 8 ساله دارم خواب روزی رو می بینم که یه LightSabre گرفتم دستم و دارم می جنگم و حالا این امکان داره بوجود می آید
البته اضافه کنم نسخه ی PS3 و 360 این بازی هم در راهه اما فکر نکنم این قابلیت رو داشته باشن .
-----------------------------
امیدوارم خوشتون اومده باشه .

نوشته شده توسط sina_unl:
بچه ها یه سوال داشتم این دفعه خدا وکیلی جواب بدین
Agha Sina(Age Eshtebah Nakarde Basham) Avval Kheili Khoshhalam Ke Hadde Aghal 1 Sal Dar Mioon In Topic Update Mishe!!!(Vaghean Jaye Taasof Dare Too In Keshvar Be In Bozorgi Faghat Hamin Ghadr Tarafdare Nintendon)
Man Taze Soaleto Didam Fekr Mikonam Oona Kare Kamo Ziad Kardane Seda Ro Dare(Chon + & - Ine Fekr Mikonam Be Har Hal Controle TV Dige :cheesygri )
Bad Oon Jahathaye Be 4 Samt Mogheye Ke Daste Ro 90 Daraje Be Charkhooni Baraye Bazi Bazihaye Tirip Ghadimi Estefade Mishe Ke Albate Nintendo Ye Daste Jodam Vase Oon Dade
1 & 2 Ram Ke Midooni Dar Halat 90 Daraje Estefade Mishan
Omidvaram In Etelate Be Dard Nakhor Ke Khodam Nafamidam Shoma Motevajje Shode Bashin;)

Man Alan Daram Shakh Dar Miaram 3 Ta Akse Mokhtalef Moghei Ke Sina Goft Deghat Kardam Daram
1.Akshaye Ghadimi Ke Rooye Rasti Neveshte Start Va Chapi Neveshte Select
2.Rasti Arme (||) Pause Manand Dare Va Chapi Reset Manand
3.+&- Ke Maloom Nist Chi Kar Mikone
Vali Age Rooye Dastehaye Classic Deghat Konin + Neveshte Start Va - Neveshte Select
Vali Man Fekr Mikonam 2 Kare Bashe :confused:
Ham Kamo Ziade Seda Ham Pause Va Select Hala Bayad Too Karaye In Amoo Nintendo Bashim Che Balaye Saresh Miaran​

یه خبر هست . اونم اینه که تو کنسوله وی شما میتونید بازی های قدیمی نینتندو و سگا رو بازی کنید که وی شاید با یه گلچین 1000 تایی از بازی های سگا عرضه بشه.

نوشته شده توسط 789:
یه خبر هست . اونم اینه که تو کنسوله وی شما میتونید بازی های قدیمی نینتندو و سگا رو بازی کنید که وی شاید با یه گلچین 1000 تایی از بازی های سگا عرضه بشه.

1-لطف کن منبعت رو بنویس (ضمیمه ی کلیک مال روزنامه جام جم )
2-می دونی که چیزی که نوشتی قبلا نوشته شده
یکی از امکانات جالبی که بخش آنلاین Wii داره اینه که شما می تونید به انجام بازی های قدیمی بپردازید یه چیزی مثل XBL Arcade هست البته ایواتا در موردش گفته که این یه مدل ویدیو گیمی iTunes هست .
بازی هایی که روش قرار می گیره شامل تمام بازی های کنسول های قبلی نینتندو بجز GC می شه و البته بازی های Genesis و 16 Turbo GrafX هم قرار هست که وارد این بخش بشن . و دقیقا مثل XBL Arcade این اجازه رو به بازی سازای بی بزاعت و مستقل میده که بازی های خودشون رو روی این سیستم قرار بدن . یه سری بازی هم قرار توسط خود نینتندو ساخته بشن و روی این سیستم به فروش برسن با قیمتی معادل 5-9 دلار . بازیای کلاسیک مهمتر نینتندو قراره که از لحاظ گرافیکی تا حدودی امروزی بشن البته تا جایی که به کلاسیک بودنشون خدشه وارد نشه . در ضمن شرکت هادسن ( Bomber man) هم علاوه بر نینتندو و سگا قصد بازسازی بازیاش رو این سیستم رو داره البته هادسن گفته بالای 100 از بهترین بازیاش رو رو این سیستم می زاره . (هادسن که 100 بازی خوب نداره ) متاسفانه بازی های Rare بدلیل این که الان زیر مجموعه ی مایکروسافت جهانخوار هست روی این سیستم نمیان . البته فکر کنم DK رو بتونن بدن چون نینتندو هنوز از DK استفاده می کنه .
هنوز دقیق گفته نشده که دانلود کردن بازی های کلاسیک مجانی هست یا نه اما به احتمال فراوان برای رقابت بیشتر مجانی خواهد بود اما یه بار ایواتا یه چیزایی گفت در مورد مجانی نبودنش حالا حضور ذهن ندارم باید بگردم ببینم چه خبره .
اینم بازیایی که الان روی این سیستم هستن یعنی الان که این سیستم توی مراحل تست هست این بازیا روش هستن .
Bonk's Adventure
New Adventure Island
R-Type
Super Mario Bros
Super Mario World
Sonic the Hedgehog
Super Mario 64

آقایMVBDX لطف کن فارسی بنویس و البته اطلاعاتت زیاد بدردم نخورد چون من خودم این حدس ها رو زده بودم .

متشکرم

من يه گله داشتم از sina_unl
البته اينقدر رک صحبت ميکنم معذرت ميخوام
اول اينکه اگه اقاي 789 اومد چيزي نوشت درسته منبع رو ذکر نکرد ولي براي اطلاع همه نوشت درسته همه ميدونستيم ولي ايشون وظيفه خودشون دونست بقيه رو با خبر کنه
دوم ما با کسي کل يا رو کم کني نداريم چون بلکه همه براي ايجاد يک تاپيک بهتر کار ميکنيم که اگه اشتباه نکنم دليل خوابيدن اين تاپيک اشتباهات بعضي افراده!!!
سوم اقا سينا من گفتم اگه يه نگاهي به دسته هاي کلاسيک Wii بندازي متوجه ميشي
من فکر میکنم اینها از دلایل افت تاپیکه
از همه به خاطراين فضولي هايي که کردم عذر ميخوام مخصوصا از اقا سينا
به خدا فقط براي بهتر شدن تاپيک اينهارو گفتم منو ببخشین

ناراحت شدی
خوب لابد بدرد من نخورده اطلاعاتت که می گم نخورده من که نگفتم دیگه خبر نزار
در مورد رامتین هم بگم خوب من اون همه زحمت کشیدم و یه مطلب نسبتا کامل راجب کنسول مجازی نوشتم و 10 نفر هم سر جمع نخوندش و حالا رامتین خبر دزدی و ناقص رو در همون مورد گذاشته به من حق بده ناراحت باشم
در مورد بوق بودن این تاپیک درگیری یا هر چیزی باعثش نیست همش به خاطر اینه که این کنسول کم طرفداره و طرفدارشم همه مردن (مصطفی و Supermer ) یه عماد مونده و من خوب عماد فعلا به شدتن در جو فیلمه و کمتر به این تاپیک سر می زنه

ولی بقیه که زندن میتونن اینو بچرخونن
دلیلش شاید تنبلی ما باشه
ولی من سعی میکنم تاجایی که از دستم بر بیاد کمک کنم مطمئن باش

سینا جان فکر میکنی که تو دنیای اطلاعات بازی های کامپیوتری فقط کلیک هست وبس؟؟؟؟

Brothers in Arms developers go for Wii

bia.jpg
Gearbox (developers for xbox360 war title Brothers in Arms) have pledged their 3rd party development allegiance to the Wii.
In a recent article on IGN the War game makers said:
“Gearbox Software is enthusiastically supporting the Wii,” said company president Randy Pitchford. The company head had no comment on what Wii projects it could be working on, saying only that, “At this time, we don’t have any announcements to make about specific games we may be developing for Wii.”
We reckon a future ‘Brothers in Arms’ title is a safe bet

منبع هم:http://www.wiicentre.com

آخرین ویرایش:
2 تا سوال دارم دوستان
1:Wii سیدی میخوره؟یا دی وی دی یا چیز دیگه؟؟؟؟
2:اینم مثل پلی استیشن 3 و ایکس باکس 360 مدچیپ و شسکتن قفل میخواد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or