من یه چیزی میگم شما بگید درست یا نه:
رابطه بین PS3 و Wii مثل PSP و DS هستش
اولی قیمت گرونی داره کاربری بیشتری داره انواع کار ها رو میتونه انجام بده گرافیک بهتری هم داره
دومی قیمتش ارزون تره چندان کیفیتی گرافیکی در مقابل حریفش نداره اما در واقعه به نوع خلاقیت توش هست.
؟
خیلی ممنون از این همه ابراز احساساتچه ها یه سوال داشتم این دفعه خدا وکیلی جواب بدین
اولا اون دوتا دکمه ها کنار Home چی کار می کنن . خودم هست می زنن یه کیش دکمه Pause باشه چون مثل همه ی Pause هاست از نظر شکل ولی اون یکی که یه فلش پیچیده س چیه (فکر کنم اینم ریست باشه ) بعد تازه مگه این دو تا دکمه قبلا منفی م مثبت نبودن یا شاید جدیدن منفی مثبت شدن ولی من دو تا عکس دیدم که این دو کمه تو هر کدوم متفاوت با اون یکی بود ن .
دوم از طریق درگاه (همون پورت هست زیاد سخت نگیرین) USB2.0 می شه به Wii هارد وصل کرد یا فقط فلش مموری می خوره .
نوشته شده توسط sina_unl:بچه ها یه سوال داشتم این دفعه خدا وکیلی جواب بدین
اولا اون دوتا دکمه ها کنار Home چی کار می کنن . خودم هست می زنن یه کیش دکمه Pause باشه چون مثل همه ی Pause هاست از نظر شکل ولی اون یکی که یه فلش پیچیده س چیه (فکر کنم اینم ریست باشه ) بعد تازه مگه این دو تا دکمه قبلا منفی م مثبت نبودن یا شاید جدیدن منفی مثبت شدن ولی من دو تا عکس دیدم که این دو کمه تو هر کدوم متفاوت با اون یکی بود ن .
دوم از طریق درگاه (همون پورت هست زیاد سخت نگیرین) USB2.0 می شه به Wii هارد وصل کرد یا فقط فلش مموری می خوره .
نوشته شده توسط 789:یه خبر هست . اونم اینه که تو کنسوله وی شما میتونید بازی های قدیمی نینتندو و سگا رو بازی کنید که وی شاید با یه گلچین 1000 تایی از بازی های سگا عرضه بشه.
یکی از امکانات جالبی که بخش آنلاین Wii داره اینه که شما می تونید به انجام بازی های قدیمی بپردازید یه چیزی مثل XBL Arcade هست البته ایواتا در موردش گفته که این یه مدل ویدیو گیمی iTunes هست .
بازی هایی که روش قرار می گیره شامل تمام بازی های کنسول های قبلی نینتندو بجز GC می شه و البته بازی های Genesis و 16 Turbo GrafX هم قرار هست که وارد این بخش بشن . و دقیقا مثل XBL Arcade این اجازه رو به بازی سازای بی بزاعت و مستقل میده که بازی های خودشون رو روی این سیستم قرار بدن . یه سری بازی هم قرار توسط خود نینتندو ساخته بشن و روی این سیستم به فروش برسن با قیمتی معادل 5-9 دلار . بازیای کلاسیک مهمتر نینتندو قراره که از لحاظ گرافیکی تا حدودی امروزی بشن البته تا جایی که به کلاسیک بودنشون خدشه وارد نشه . در ضمن شرکت هادسن ( Bomber man) هم علاوه بر نینتندو و سگا قصد بازسازی بازیاش رو این سیستم رو داره البته هادسن گفته بالای 100 از بهترین بازیاش رو رو این سیستم می زاره . (هادسن که 100 بازی خوب نداره ) متاسفانه بازی های Rare بدلیل این که الان زیر مجموعه ی مایکروسافت جهانخوار هست روی این سیستم نمیان . البته فکر کنم DK رو بتونن بدن چون نینتندو هنوز از DK استفاده می کنه .
هنوز دقیق گفته نشده که دانلود کردن بازی های کلاسیک مجانی هست یا نه اما به احتمال فراوان برای رقابت بیشتر مجانی خواهد بود اما یه بار ایواتا یه چیزایی گفت در مورد مجانی نبودنش حالا حضور ذهن ندارم باید بگردم ببینم چه خبره .
اینم بازیایی که الان روی این سیستم هستن یعنی الان که این سیستم توی مراحل تست هست این بازیا روش هستن .
Bonk's Adventure
New Adventure Island
R-Type
Super Mario Bros
Super Mario World
Sonic the Hedgehog
Super Mario 64