اون صفحه بلور مانند از کنار صفحه رد شد ؟! اگه نه یه بار دیگه رایتش کن نباید مشکلی داشته باشه...من FreeLoader رو گداشتم ولی بعد که رفتم تو بازی Harvest Moon ارور داد !
Rayman مشکلش ریجن نیست ؛ مشکل زبونش هست که باید با Language Patcher درست بشه. Freeloader کمکی نمیکنه...بازی reyman را گزاشتم اما باز هیچ اتفاقی نیامد و باز هم تصویر سیاه شد و دستگاه خاموش نشد دستگاه من J هست و بازی uc
این لینک: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=77938می شود لینک دانلود Language Patcher را بگزارید و اموزش هم بدهید مرسی
واسه ی من هم همینطوره؛ خب کاریش هم نمیشه کرد! با Freeloader اینجوری میشه. مهم اون بازی هست که اجرا کردی! هر وقت هم دستگاه هنگ کرد ، دکمه Power روی کنسول رو چند ثانیه نگه دارید خودش خاموش میشه. دیگه نمیخواد از برق بکشید...آقا من هم همین مشکل دوستان را دارم ...
برای Harvest Moon از FreeLoader استفاده کردم اما وقتی که دکمه Home را می زنم تا بیام تو منو کنسول خاموش میشه اما چراغش سبز می مونه ...
بعد هم باید کنسول را یک بار از پریز بکشم و دوباره بزنم تو ، تا درست بشه
راستی مگه وقتی دکمه پاور را چند ثانیه بگیری اگه کنسسول قفل کرده باشه خاموش میشه ؟
بابا بیخود شلوغش کردین.این برنامه که خیلی قدیمیه.کلا هم تو سایت های خارجی هک وی اون رو رد کردن.حتی ریسک بریک شدن رو براش نوشته بودن.
موفق باشین.
دکمه Power روی کنسول رو چند ثانیه نگه دارید خودش خاموش میشه. دیگه نمیخواد از برق بکشید...