wii صدر نشین شد

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
امروز سایت vgchart.com اعلام کرد wii کنسول مایکروسافت را پشت سر گذاشت و سرنیشین شد :cheesygri امار دقیق
360:10.51
52gbt6u.jpg

wii:10.57M

در بیشتر کشورها چیزی به نام Return Policy وجود داره که وقتی شما یه چیزی میخری و باهاش حال نمیکنی میزی پسش میدی. (مهلت پس دادن معمولا یک ماه هست بعضی جاها هم 14 روز).
اینکه میگین کسی میخره و ممکنه خوشش نیاد میره خوب پسش میده مریض نیست که نگهش داره!
این چیزی که معلومه Wii فروش خیلی خوبی داره و کسانی هم که میخرنش ازش راضی هستن!
شما مثله اینکه کنسوله wii رو با تلویزیون یا گوشی همراه اشتباه گرفتی !!
یعنی چی که بعد از 1 ماه میره پسش میده .
باید سه چارتا از بازیاشو انجام بده یا نه عزیز
حتما میدونین که برای انجام چند بازی بیشتر از 1 ماه وقت لازمه

حتما میدونین که برای انجام چند بازی بیشتر از 1 ماه وقت لازمه

من گیمرهایی دور و برم دیدم که سخت‌ترین باز‌ها رو توی نصف روز تموم کردن. چیز عجیبی هم نیست اصلا.

میدونی دلیل موفقیت وی چی بود؟؟؟
چون گروه سنی بازیاش 14 به پایین بود و 5% بازیاش RP\M بود ولی در 360 و پلی3 اینطور نبود. البته در ایران کسی به گروه هی سنی توجه نمی کنه.....:cheesygri

به نظر من تا چند سال آینده این روند فرو کش می کنه برای Wii
و هیچ شانسی برای فروش بیشتر و برنده شدن Next Gen War رو نداره
چون ماکروسافت خودشو برای مقابله با PS3 آماده می کنه نه Wii ( البته اینجور که من تو اخبارا فهمیدم )
یعنی میشه گفت ماکروسافت داره فکر چند سال دیگه رو می کنه نه الان

چون گروه سنی بازیاش 14 به پایین بود و 5% بازیاش RP\M بود ولی در 360 و پلی3 اینطور نبود. البته در ایران کسی به گروه هی سنی توجه نمی کنه.....:cheesygri

اولا که اصلا این طور نیست و Wii برای هم رده های سنی بازی داره؛ ولی خوب بازی E یا مناسب همه از همه بیشتر داره....

بعدشم RP به معنای Rating Pending هست که یعنی این بازی هنوز مراحل rate شدنش به پایان نرسیده ؛ و این لوگو بیشتر قبل از عرضه بازی روی جلد دیده میشه...

ratingsymbol_rp.gif

Titles listed as RP (Rating Pending) have been submitted to the ESRB and are awaiting final rating. (This symbol appears only in advertising prior to a game's release​
.)

اين مصيبت رو به تمامی سهام داران ميکروسافت که در اين انجمن عضو هستند تسليت عرض ميکنم.

نکته : منظور از سهام در ها اين x360 fan boy ها هست.

خداييش خيلی خنده داره !!!
1 ) کسبکس بعد از 2 سال ( تازه 1 سال بدونه رقيب ) پوزش تو ظرف 8 ماه خوابيده شد ( نازی )
2 ) حالا به کنار چه مقداری از کنسول هاش خراب شده ( اون به کنار )

فکر کنم تا چند وقت ديگه ps3 هم ( که فروشش بد نبوده تو اين 8 ماه نسبت به 360 تو اين 2 سال !!!!!!!! ) به 360 ميرسه
البته به من که ربطی نداره، من طرفدار هيچکدوم نيستم. آخه اون زمان که سهامش رو ميفرختن من دير رسيدم تموم شد !

ولی کلی شاد شدم، به خصوص پست های اين فن بوی ها رو ميخونه آدم...

در آخر،
فکر نکنم اين فروش کم بشه، ادامه داره و آينده خوبی داره، چون :
هم نو آوری داره
برای تمامی سن ها بازی داره
هم بازی های فوق الاده زيبايی داره
هم قيمت مناسبی داره
هم خيلی بازی براش توليد ميشه
مطمئناً برنامه های فوق الاده اي هم در آينده داره

پس شما فقط پول و فروش برایتان مهم هست و برایتان فرقی نداره که از کنسولتان راضی باشید یا نه ، درسته؟ :laughing:
شما بدون طرف مقابل کیه بعد پست بده! من pc بازم هستم اگه نمیدونی!!! میخام از کنسولی که ندارم راضی یا ناراضی باشم؟؟ من به شخصه اگر نمی خواستم pc رو آپگرید کنم مطمئن باش wii رو تا الان خریده بودم...چون واقعا تجربه جدیدی توی دنیای بازی هست که تا بازی نکنی نمیفهمی!که البته این تجربه رو با ps3 هم میشه داشت و شاید کمتر(به خاطر اینکه تا الان کمتر از sixaxis استفاده شده)

خلاصه آدم این اظهار نظر های تازیخی میبینه کلا روحیه آدم تغییر میکنه :laughing: تازه بعدشم میان توجیه میکنن....خوب بگو من Xbot هستم دیگه...چرا میترسی؟؟؟ منم ps Fan هستم

اقا بحث نکنید سلیقه هست دیگه خود من خیلی دوست دارم پلی3 بگیرم اما نمی تونم بازی هاشو بگیرم برای همین میخوام 360 بگیرم البته بدم نمیاد وی بخرم چون خیلی به ادم حال میده خودم هم اگه پول داشتم هرسه رو میگرفتم تا اینقدر خودمو عذاب ندم :biggrin1:

یه نکته بسیار جالب که هست اینه که حضرات خیلی هاشون تا حالا ویموت دست نگرفتن. اگه بدونید paper mario چه حالی میده هیچ وقت این حرفها رو نمیزدید. البته آدمی که بازی رو با ps2 شروع کرده یا نهایت ps1 براش خیلی متفاوته و سخت که یه 2d platform بازی کنه حتی اگه شاهکاری مثه paper mario باشه

ببخشید من این سوالو اینجا می کنم:
من تا حالا در مورد Wii هیچ مقاله ای نخوندم اگه یکی از دوستان در مورد بازیاش یه توضیحی بده تا من این نوآوری Wii رو متوجه بشم چیه خیلی ممنون میشم.
اگه هم وقت نوشتن ندارید فقط لطف کنید یه لینکی که توش سوال منو جواب داده باشین بدین تا من هم متوجه بشم.(انگلیسی هم اگه بود اشکالی نداره)
می دونم جای این سوال اینجا نیست.:blushing:
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or