wii صدر نشین شد

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
امروز سایت vgchart.com اعلام کرد wii کنسول مایکروسافت را پشت سر گذاشت و سرنیشین شد :cheesygri امار دقیق
360:10.51
52gbt6u.jpg

wii:10.57M

فروش که مهم نیست مهم راضی بودن هست.....

و البته Wii اینقدر ارزونه که بخوای به پول حساب کنی شاید نصف قیمت 360 ها نشه!

ممنون از خبرت

حالا تازه وقت هست ، هنوز 1 سال هم از launch نگذشته 10 میلیون فروخته؛ در حالیکه 360 بعد دو سال به این مقدار رسیده!!
با این سرعتی که Wii داره فروش میکنه ، میتونه فروش افسانه ای PS2 رو هم پشت سر بذاره !!!! :love:

واقعا نمیدونم تا کی میخاد این اظهار نظر های تاریخی وجود داشته باشه!

wii مطمئنا فروش خوبی داره و خواهد داشت و اگر این تب خریدش فروکش نکنه خیلی راحت میتونه رکورد بزنه ;)

و البته Wii اینقدر ارزونه که بخوای به پول حساب کنی شاید نصف قیمت 360 ها نشه!

ممنون از خبرت

به نظر من که رکورد Ps2 رو میشکنه حتما میشکونه

موافقید؟

آره فقط 360 از همه کنسولها برتره ، راضی شدی ؟ فقط 360 ، نه ps3 و نه Will .

شماها آدم رو میترکونین با این همه طرفداریتون ،

چقدر به مخت فشار میاری :eek:

آره بابا رکورد همه رو میشکنه ، هر چی که مال شرکت سونی باشه یا هر جای دیگه ، شما فقط بگو 360.

فقط 360:laughing:

آخرین ویرایش:
بابا شماها چقدر عصبانی هستید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

اولا من که فقط فروشش رو با 360 مقایسه کردم چون رقیب فروشیش 360 هست
دوما من که نگفتم فقط 360 اینقدر زود بهت بر خورده
سوما درست صحبت کن وگرنه....

واقعا نمیدونم تا کی میخاد این اظهار نظر های تاریخی وجود داشته باشه!

پس شما فقط پول و فروش برایتان مهم هست و برایتان فرقی نداره که از کنسولتان راضی باشید یا نه ، درسته؟ :laughing:

به همه دوستان صمیمانه پیشنهاد میکنم فقط چندتا از تریلر بازی های Wii یا حتی DS رو ببینن...

Nintendo از 20 سال پیش بازی میساخته ؛ حالا این سونی و مایکروسافت تازه به دوران رسیده دارن خودنمایی می کنن.

طبق آمار خود نینتندو توی کنفرانسش ؛ 95% افراد 6 تا 24 ساله که Wii دارن ، به طور منظم با Wii بازی میکنن ؛ پس مطمئنا ازش راضی هم هستن. 10 میلیون فروش چیز کمی نیستا....

بعنوان طرفدار 360 از این خبر در صورت حقیقت خوشحالم.اینم بگم که کلا سبک بازیهایه wii با 360 و PS3 متفاوته رو همین حساب نمیشه wii رو با این کنسولها مقایسه کرد. خدا رو چه دیدی شاید منم رفتم wii خریدم.

در بیشتر کشورها چیزی به نام Return Policy وجود داره که وقتی شما یه چیزی میخری و باهاش حال نمیکنی میزی پسش میدی. (مهلت پس دادن معمولا یک ماه هست بعضی جاها هم 14 روز).
اینکه میگین کسی میخره و ممکنه خوشش نیاد میره خوب پسش میده مریض نیست که نگهش داره!
این چیزی که معلومه Wii فروش خیلی خوبی داره و کسانی هم که میخرنش ازش راضی هستن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or