Multi Platform Where Winds Meet

• Thread starter Thread starter MyJinx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Everstone Studios
تاریخ انتشار
2025
ناشر
NetEase
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
1001538829.jpg

عنوان Where Winds Meet اثری نقش‌آفرینی، اکشن و محیط باز با تم Wuxia هست که توسط Everstone Studio ساخته شده و NetEase وظیفه انتشار اون رو بر عهده دارد. یک بازی کاملا رایگان و F2P که در بستری از قرن دهم کشور چین جریان دارد.
دوره‌ای که شامل یک نقشه گسترده با فعالیت‌های اصلی و فرعی متنوعی میشه و بازیکن در نقش قهرمانی قرار میگیره که قابلیت شخصی سازی متنوعی داره و میتونه از فنون و اسپل‌های متنوعی در مبارزات برای کسب Level و لوت استفاده کنه.
این عنوان دارای ویژگی حائز اهمیتی بوده که دو گزینه پیش روی بازیکن قرار می‌دهد. در ابتدای بازی می‌توانید از بین مدهای Lone Wanderer و Shared Journey یکی را انتخاب کنید؛ البته که قابلیت تغییر بین هر کدام رو در هر مقطعی از بازی دارید و محدودیتی وجود نداره. Lone Wanderer حالت تک نفره بازی محسوب میشه (البته که همچنان به اتصال دائم اینترنت نیاز داره) که مثل باقی عناوین RPG شامل انواع و اقسام ماموریت اصلی و فرعی میشه که بالای حداقل صد ساعت محتوا در اختیارتون قرار میده و در عین حال شامل مد کوآپ داخل یه لابی پرایوت میشه.
گزینه بعدی Shared Journey هست که داخل این مد خبری از ماموریتهای بخش Lone Wanderer نیست ولی میتونید مثل باقی عناوین MMO کنار بازیکن‌های دیگه فعالیت‌هایی مثل دانجن، باس‌های زماندار و Raid انجام بدین که همگی فقط داخل این بخش در دسترس هستن.
برای تجربه هر کدوم از این 2 مد سولو یا MMO میتونین داخل خود بازی سویچ کنید. آیتم‌ها بین هر کدام از مدها قابلیت انتقال دارد.​

آخرین ویرایش:
نسخه اندروید این پیغام رو میده
اکانت guest هم تست کردم باز همین پیغام رو میده.
با vpn هم فرقی نداره.

ویرایش: با یه vpn دیگه رفتم اوکی شد.

1000039068.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
برا اندروید فعلا فقط قسمت training باز هست ولی میشه دیتای بازی رو کامل دانلود کرد.
گرافیکش مقدار قابل توجهی ضعیف تر از نسخه pc هست.
اگر اشتباه نکنم همزمان با بریکترو و اپدیت جدید لانچ میشه که میشه ساعت 12:30 بامداد

• Like
Reactions: cm180life
نسخه موبایل تو ۵۷ تا ریجن تاپ چارت شده و ده تا draw بخاطرش دادن اینباکستونو چک کنید
منطقه بالای kaifeng هم که دیشب باز شده بود امروز کامل کردم بخش داستانی قشنگی داشت نکته جالبش اینه که تمام مناطق پازلا و مکانیزمای جدید و غیرتکراری دارن این منطقه جدید هم همینطور بود به علاوه انمی های جدید

• Like
Reactions: Kaiki
خب 320 ساعت تا الان بازی کردم روی دوتا اکانتم و اومدم یکم درمورد انلاین و mmo بگم
اول اینکه چرا ی اکانت دیگه؟ والا خواستم سیستم conversion بازیو دور بزنم و درنتیجه ش پروگرسم یکم جلوتر از بقیه باشه چون روی اکانت اصلیم همه باکس هارو باز کرده بودم نمیشد این متود رو اجرا کرد(توی این ویدیو توضیح میده چطوری) خلاصه ی اکانت دیگه ساختم بتل پس اول رو گرفتم توی 6 روز 90 ساعت بازی کردم و رسیدم بجای که همه هستن و اون سیستم هم داشتم حسابی ابیوز میکردم اکانت هم شارژ کردم واسه بتل پس دوم و درجا خریدمش بعد منوی دولوپ رو باز کردم دیدم چستِ inner way های جدید که هفتگی ریست میشن رو به بازی اضافه کردن و کله اون متود دیگه استفاده نداره همونجا برگشتم روی اکانت اصلی کلی هم فحش به خودم دادم

سولو مود که حرفی توش نیست واقعا بهتر از این نمیتونستن درش بیارن و ساعت ها محتوا داره تازه وقتی کارتون با مین استوری و لاست چپتر و ساید ها و مینی گیم ها و گرایند گلو گیاه و ایتم تموم میشه میرسین به واندرینگ تیلز ها که کلا بحثشون جداس داستان کلی بازی هم خیلی عمیق تر و قشنگ تر از چیزیه که بنظر میرسه ی بخش خیلی بزرگش توی این ترجمه به انگلیسی از بین رفته مثله این میمونه بخوای شاه نامه رو تبدیل به ی بازی کنی و همون حس رو انتقال بدی غیرممکن نیست ولی فقط ی سری بازی ساز واسش کافی نیست باید کسیو داشته باشن که حرفه ش اینه و خیلی زمان بره باتوجه به این سطح داغون ترجمه که داریم میبینم مشخصه خیلی براشون مهم نبوده انتقال درست داستان

مشکل اصلیم الان با انلاینه یعنی عملا بعد از ریست هفتگی و زدن رید با گیلد و نرمال و خالی کردن انرژی، تا 3 روز که دوباره انرژی فول بشه کاره دیگه ی توی انلاین نداریم بقیه ش همه ایونت و چیزای کژواله و جم کردن متریال توی سولو موده این مورد با اومدن کانتنت جدید هم حل نمیشه تا زمانی که سیستم انرژی هست همینه داره حالا شاید ی سریا این کارو توی طول هفته انجام بدن و مشکلی نداشته باشن ولی بازی باید هوای همه مدل پلیری رو داشته باشه اونی که زیاد بازی میکنه هم بلاخره باید ی چیزی داشته باشه واسه انجام دادن pvp هم هست و 3v3 و 5v5 هم اضافه میشه بعدا ولی باز چیزو عوض نمیکنه محتوای pve بخاطره سیستم انرژی خیلی محدوده درسته بخش سولو خیلی محتوا داره حتی واسه اونای که زیاد بازی میکنن و میتونه توی بازی نگهشون داره ولی هیچکدوم از اینا جای ی محتوای pve درستو حسابی و قابل تکرار رو نمیگیره

ها راستی بحث pvp شد چندروزیه رسیدم mythic ولی دیگه ادامه ندادم از وقتی ایتمای 61 و arena attunement باز شد همه دارن nameless spear بازی میکنن و دوتا serene breeze دارن(qی nameless spear) خوب شد تا قبل اینکه این بیلد متا بشه رسیدم میتیک وگرنه اعصابم نمیکشید جلوش بازی کنم طرف کل مچ توی حلقت بازی میکنه بدون اینکه ترس از پانیش شدن داشته باشه بازیش بگیره سرویست میکنه نگیره هم پانیش نمیشه چون دوتا serene breeze داره
اگر فقط میخواید برسید به میتیک و فانش براتون مهم نیست با نیم لس اسپیر الان میتیک عملا فریه

آخرین ویرایش:
خب 320 ساعت تا الان بازی کردم روی دوتا اکانتم و اومدم یکم درمورد انلاین و mmo بگم
اول اینکه چرا ی اکانت دیگه؟ والا خواستم سیستم conversion بازیو دور بزنم و درنتیجه ش پروگرسم یکم جلوتر از بقیه باشه چون روی اکانت اصلیم همه باکس هارو باز کرده بودم نمیشد این متود رو اجرا کرد(توی این ویدیو توضیح میده چطوری) خلاصه ی اکانت دیگه ساختم بتل پس اول رو گرفتم توی 6 روز 90 ساعت بازی کردم و رسیدم بجای که همه هستن و اون سیستم هم داشتم حسابی ابیوز میکردم اکانت هم شارژ کردم واسه بتل پس دوم و درجا خریدمش بعد منوی دولوپ رو باز کردم دیدم چستِ inner way های جدید که هفتگی ریست میشن رو به بازی اضافه کردن و کله اون متود دیگه استفاده نداره همونجا برگشتم روی اکانت اصلی کلی هم فحش به خودم دادم

سولو مود که حرفی توش نیست واقعا بهتر از این نمیتونستن درش بیارن و ساعت ها محتوا داره تازه وقتی کارتون با مین استوری و لاست چپتر و ساید ها و مینی گیم ها و گرایند گلو گیاه و ایتم تموم میشه میرسین به واندرینگ تیلز ها که کلا بحثشون جداس داستان کلی بازی هم خیلی عمیق تر و قشنگ تر از چیزیه که بنظر میرسه ی بخش خیلی بزرگش توی این ترجمه به انگلیسی از بین رفته مثله این میمونه بخوای شاه نامه رو تبدیل به ی بازی کنی و همون حس رو انتقال بدی غیرممکن نیست ولی فقط ی سری بازی ساز واسش کافی نیست باید کسیو داشته باشن که حرفه ش اینه و خیلی زمان بره باتوجه به این سطح داغون ترجمه که داریم میبینم مشخصه خیلی براشون مهم نبوده انتقال درست داستان

مشکل اصلیم الان با انلاینه یعنی عملا بعد از ریست هفتگی و زدن رید با گیلد و نرمال و خالی کردن انرژی، تا 3 روز که دوباره انرژی فول بشه کاره دیگه ی توی انلاین نداریم بقیه ش همه ایونت و چیزای کژواله و جم کردن متریال توی سولو موده این مورد با اومدن کانتنت جدید هم حل نمیشه تا زمانی که سیستم انرژی هست همینه داره حالا شاید ی سریا این کارو توی طول هفته انجام بدن و مشکلی نداشته باشن ولی بازی باید هوای همه مدل پلیری رو داشته باشه اونی که زیاد بازی میکنه هم بلاخره باید ی چیزی داشته باشه واسه انجام دادن pvp هم هست و 3v3 و 5v5 هم اضافه میشه بعدا ولی باز چیزو عوض نمیکنه محتوای pve بخاطره سیستم انرژی خیلی محدوده درسته بخش سولو خیلی محتوا داره حتی واسه اونای که زیاد بازی میکنن و میتونه توی بازی نگهشون داره ولی هیچکدوم از اینا جای ی محتوای pve درستو حسابی و قابل تکرار رو نمیگیره

ها راستی بحث pvp شد چندروزیه رسیدم mythic ولی دیگه ادامه ندادم از وقتی ایتمای 61 و arena attunement باز شد همه دارن nameless spear بازی میکنن و دوتا serene breeze دارن(qی nameless spear) خوب شد تا قبل اینکه این بیلد متا بشه رسیدم میتیک وگرنه اعصابم نمیکشید جلوش بازی کنم طرف کل مچ توی حلقت بازی میکنه بدون اینکه ترس از پانیش شدن داشته باشه بازیش بگیره سرویست میکنه نگیره هم پانیش نمیشه چون دوتا serene breeze داره
اگر فقط میخواید برسید به میتیک و فانش براتون مهم نیست با نیم لس اسپیر الان میتیک عملا فریه
ببین بنظرم با این تابم پلی که شما داشتی دیگه مشکل از سازنده نیست رسما نو لایف کردی بازیو :D بازی چون بخش عمده کانتنتاش تک نفره و داستانیه تا یه حدی میتونه سرگرم کنه اگه زیاد پلی بدی دیگه چیزی نمیمونه ازش و خسته کننده میشه من خودم هر روز دارم پلی میدم از زمان لانچ ولی خب پلی تایمم کمتره و در حدی بوده برام که مثلا تا یذره خسته کننده میشد کانتنت جدید میومد قبل از این اپدیت مید سیزن مثلا یکم خسته کننده شد برام باز بخش جدید و ایونتای جدید اومد این ایونت جدید هم خیلی دوست دارم کلا بخش مینی گیم های بازیو شدیدا دوست دارم تازه هنوز سراغ mahjong نرفتم اون فکر کنم همون سبک یاکوزا باشه اگه خود همون باشه از قصد سمتش نرفتم چون میدونم کلا همه چیز بازیو ول میکنم میچسبم به اون :D
بنظرم انقدر زیاد پلی دادی که خودتو خسته کردی من حتی بتل پس هارم نخریدم و فکر نکنم بخرم چیز انچنان با ارزشی توش نمیبینم و سیستمشم جوری نیست که با تموم کردنش بعدیو رایگان بگیری ارزش نداره برام درمورد ترجمه که خیلی فید بک گرفتن اکثر چیزارو با هوش مصنوعی ترجمه کردن هرچند از یه لحاظ خوبه چون بازیو میشه تجربه کرد بازیای چینی یکی از دلایل اصلی عرضه نشدنشون برای بقیه کشورا همین مشکل ترجمه و زبان بوده حالا با هوش مصنوعی هم مشکلات زیاد داشته ولی خب قابل تجربس اون لور بازی هم که تو ترجمه از بین رفته یا درست ترجمه نشده فکر نکنم با ترجمه درست هم اکثر پلیرا متوجهش بشن کلا اکثر رفرنس های تاریخی و اساطیری چین برای گیمرای غیر چینی غیرقابل درکه چون اکثرا شناخت و پیش زمینه ای ازشون ندارن مربوط به این بازی و ترجمش هم نمیشه همشون همینن حتی ووکانگ هم همینطور بود تازه journey to the west از معروف تریناس فکر کنم تو wwm تنها رفرنسی که همه متوجهش شدن و عاشقش بودن همون رفرنس kung fu hustle بود
درمورد pvp من کلا نظری ندارم چون تجربش نکردم نمیدونم چرا برای من مشکل داره تو هیچ گیم انلاینی مشکل ندارم جز این انگار مشکل پینگ هم نیست نمیفهمم از چیه کلا گاهی تاخیر نسبتا کم دارم گاهی تاخیر شدید در حد یک دقیقه دارم کلا بخش انلاینش غیرقابل تجربس برام هرچند زیادم اهمیت نمیدم به اون بخش فقط مینی گیمارو دوست دارم که اونا تو بخش انلاین مشکل ندارن خوشبختانه
درکل من تا اینجا از بازی راضی بودم ولی فکر کنم تا قبل تموم شدن سیزن دیگه تکراری بشه برام و اواخر سیزن دراپش کنم تا سیزن جدید بیاد از روز لانچ هم دارم فقط اینو پلی میدم یکم استراحت بدم بد نیست
البته هنوز واندرینگ تیلز هارو نرفتم فکر کنم خود همونا یه صد ساعتی وقت ببرن اولین بار که فهمیدم چقدر زیادن و باید بگردی پیداشون کنی اینطوری بودم که وات د فاک؟ :D کلا برای یه بازی کاملا رایگانی که ایتمای پولیو تو چشمت نمیکنه و اصلا نیازی هم به خرج کردن نمیبینی فوق العادس اکثر پلیرایی که توش خرج کردن کلا نیازی به اون ایتم نداشتن صرفا بخاطر حمایت از سازنده خرج کردن منم منتظرم کوپن تخفیفام تکمیل بشه اون goose mount رو بخرم احتمالا یه سری چرت و پرت دیگه هم بعدا میخرم با اینکه میدونم استفادشونم نمیکنم و خرج الکیه ولی واقعا پولی که درمیارن نوش جونشون باشه این بازی در برابر ات اشغالای ۷۰ دلاری یوبی و خیلی از بازیای فول پرایس دیگه چندین برابر قشنگتر و خوش ساخت تر و بهتره اون mount جدیدی که رفرنس دوییدن kung fu hustle هست هم نمیدونم تو شاپ دیدین یا نه ولی اف خورده یک دلار شده خیلی باحاله :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or