Multi Platform Where Winds Meet

• Thread starter Thread starter MyJinx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Everstone Studios
تاریخ انتشار
2025
ناشر
NetEase
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
1001538829.jpg

عنوان Where Winds Meet اثری نقش‌آفرینی، اکشن و محیط باز با تم Wuxia هست که توسط Everstone Studio ساخته شده و NetEase وظیفه انتشار اون رو بر عهده دارد. یک بازی کاملا رایگان و F2P که در بستری از قرن دهم کشور چین جریان دارد.
دوره‌ای که شامل یک نقشه گسترده با فعالیت‌های اصلی و فرعی متنوعی میشه و بازیکن در نقش قهرمانی قرار میگیره که قابلیت شخصی سازی متنوعی داره و میتونه از فنون و اسپل‌های متنوعی در مبارزات برای کسب Level و لوت استفاده کنه.
این عنوان دارای ویژگی حائز اهمیتی بوده که دو گزینه پیش روی بازیکن قرار می‌دهد. در ابتدای بازی می‌توانید از بین مدهای Lone Wanderer و Shared Journey یکی را انتخاب کنید؛ البته که قابلیت تغییر بین هر کدام رو در هر مقطعی از بازی دارید و محدودیتی وجود نداره. Lone Wanderer حالت تک نفره بازی محسوب میشه (البته که همچنان به اتصال دائم اینترنت نیاز داره) که مثل باقی عناوین RPG شامل انواع و اقسام ماموریت اصلی و فرعی میشه که بالای حداقل صد ساعت محتوا در اختیارتون قرار میده و در عین حال شامل مد کوآپ داخل یه لابی پرایوت میشه.
گزینه بعدی Shared Journey هست که داخل این مد خبری از ماموریتهای بخش Lone Wanderer نیست ولی میتونید مثل باقی عناوین MMO کنار بازیکن‌های دیگه فعالیت‌هایی مثل دانجن، باس‌های زماندار و Raid انجام بدین که همگی فقط داخل این بخش در دسترس هستن.
برای تجربه هر کدوم از این 2 مد سولو یا MMO میتونین داخل خود بازی سویچ کنید. آیتم‌ها بین هر کدام از مدها قابلیت انتقال دارد.​

آخرین ویرایش:
لطفا هر وقت تونستین کانتکت بشین، روش رو اینجا بگین، دی ان اس وی پی ان یا...
با شلتر راحت میتونی وصل شی. مبین نت و همراه اول رو‌ خودم از طریق شلتر وصل شدم.
وی پی ان و تحریم شکن نمیخواد

لطفا هر وقت تونستین کانتکت بشین، روش رو اینجا بگین، دی ان اس وی پی ان یا...

با شلتر وصل میشه. البته بچه‌ها با شکن و چندتا dns دیگه هم وصل شده بودن.
نکته جالبش هم اینه که بخش سولو و آنلاین کاملا جدان اما خب بدیش اینه که سولو رو کلا نمیشه کواپ رفت. باید میذاشتن استوری رو کواپ بریم چون تمام لذتش به همون بود. خیلی ضد حال بود. بخش آنلاین هم که واردش میشی لگ میگیره و اکتیویتی‌هاش هم کاملا مخصوص خودشن. ولی خب با توجه به اینکه MMO هستش گیم‌پلی و گرافیک خیلی خوبی داره. باس‌های بازی خصوصا خیلی طراحی باحالی دارن و مبارزه باهاشون خوش میگذره. در کل فکر کنم خودم یه چند ساعتی توش وقت بگذرونم و بعدم باهاش خدافظی کنم :D

اینو ببینید درمورد sect های بازی خیلی بهتر از بقیه ویدیو ها که دیدم بود، توی این یکی بیشتر به اینکه توی خوده چین این سکت ها چجوری شناخته میشن اشاره میکنه و اینکه چجوری باید جوین شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MyJinx
یک درصد هم فکرشو نمیکردم بازی انقدر خوب دربیاد هرچی میرم جلوتر بهتر میشه هم بعنوان ی بازی سینگل خوبه هم بعنوان mmo البته بخش mmo فعلا خیلی محدوده تا لول کپ برداشته بشه و برسیم همه به اندگیم ولی سیستم های که داره مشخص خیلی عمیقه و ترکیبشون باهم دیگه میتونه خیلی پروگرس توی اندگیمو جذاب نگه داره،، pvp هم خیلی خوبه البته هنوز بیلد هامون تکمیل نشده و TTK زیاده ولی اندگیم همه اینا درست میشه یکم فقط لگ میشد بعضی وقتا که این مشکل از خودشونه چون حتی استریمر هام توی mmoش پیشنگشون خوب نیست درست میشه احتمالا
اها تا یادم نرفته اگه مریض شدین نرید توی اون کلینینک برا درمان پوله مفت میگیره از پلیرای دیگه که میتونن هیل کنن درخواست کنید هیلتون کنن خودمم رولم ddئه ولی مریضی اینارو میتونم هیل کنم اگه خواستین
id هاتونم اگه دوس داشتین بذارین ادد کنیم

اینم ی اسکرین شات واقعا بازی خیلی خوشگله
Screenshot 2025-11-19 013848.jpg

حتما باید آنلاین شد داخلش؟
نمیشه مثلا موقتا بدون PvE رفت تا بعد؟ شلترم تموم شده فعلا هم چیزی ندارم نیاز جدی بهش داشته باشم که تمدیدش کنم.

از مدتها قبل دوست داشتم این عنوان رو تجربه کنم و بالاخره یکم بازی کردم ولی برای کسی که تازه ghost of yotei رو تموم کرده باشه، نمیتونه جذاب باشه مخصوصا نوع مبارزات و اسب سواری، باید چند ماهی بگذره تا اون فراموش بشه

با مبین نت فقط صفحه سیاه میشه منو هم نمیاد، با اینترنت همراه اول هم چه با ف...شکن چه بدون اون هنگام استارت کردن پیغام میده لاگین فیلد

تست ۴ ساعته‌ی شلتر رو بگیر از کانالشون چون با اون وصل میشه. اگه از بازی خوشت اومد یه دی‌عن‌عس بخر ازشون اگرم خوشت نیمد که هیچی. من خودم مبین‌نت با شلتر راحت وصل میشم.

دلیل رایگان بودن این بازی جالب چیه؟

کیفیت خوبی میدن به پلیر تا خودش احساس کنه وظیفه داره پول خرچ کنه :D
درامد خیلی خوبی دارن از بتل‌پس و اشتراک ماهانه و فروش لباس‌های مختلف ولی خب همشون کازمتیکن. هر چیزی که مربوط به داستان و گیم‌پلی بشه به صورت رایگان در اختیار همه هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or