Wheel Racing!

فرمون بی سیم مایکروسافت با چیه بازی هایی اصلا جور نیست ؟
با بازی های ریسنگ ارکید ست نیست...البته من فقط burnout رو تست کردم ولی منطق میگه که با blur و splitsecond هم ست نیست:دی
من که باهاش forza و pgr4 بازی میکردم...الان داره خاک میخوره تا forza4 :دی

دوستان فرمونی تا سقف 70هزار تومان چی پیشنهاد میکنید؟؟

تو پاساژ ایران یکی بود چند مدل داشت ، 20تومنی،40تومنی،60تومنی،65تومنی که هم به PC و هم به PS2/PS3 میخورد ، ارزش داره بخرم؟؟ حساسیت این فرمون ها تا چه حد هست؟ این احساس رو به آدم دست میده که پشت ماشین هستی؟ چه بازیهایی خوراک فرمون هست؟

ممنون
موفق باشید

با سلام
دوستان
Logitech G27 Racing Wheel آیا بر روی 360 جواب میده؟چون بعضی سایت ها نوشتند جواب میده بعضی دیگه هم گفتند که فقط بر روی pc ps2 و ps3 جواب میده؟

با سلام
دوستان
Logitech G27 Racing Wheel آیا بر روی 360 جواب میده؟چون بعضی سایت ها نوشتند جواب میده بعضی دیگه هم گفتند که فقط بر روی pc ps2 و ps3 جواب میده؟

رو جعبش نوشته که فقط روی PC و PS2 و PS3 جواب میده و اسمی هم از XBOX360 نبرده

با سلام
دوستان

مثل اینکه با XCM F1 میشه...
http://www.youtube.com/watch?v=YTZlazWwr8M
من خودم g27 دارم به فکر این نبودم که رو 360 هم تستش کنم:d

آخرین ویرایش:
فرمونی هست که هم به PC بخوره هم PS3 هم XBOX ?

میخوام یه فرمون بخرم هم میخوام GT بزنم هم FORZA هم DIRT رو PC . پیشنهادی دارید؟
شنیدم فرمون fanatec racing که شبیه فرمون پورشه هست ,xbox,pc, ps3رو ساپورت میکنه ولی فکر نکنم ایران گیر بیاد اگرم باشه حداقل 500 تومن هستش!

نمیخواستم تاپیک جدید بزنم آپ کردم تاپیکو ببخشید!
آقا این قضیه g25 یا g27 چیه به 360 میخوره یا نه خیلی جاها نوشته میخوره خیلی جاهای دیگه هم نوشته نمیخوره کسی تست کرده برای ایکس باکس فرمون چی خوبه؟کسی برای فروش نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or