خیلی باحال بودن مخصوصآ Wii و Nintendo !
یه کم بیشتر کامیک بزارین هم خوبه ! طرفدار زیاد داره حالا ممکنه نظر ندن بچه ها ولی مطمئنآ این تاپیک خواننده کم نداره
اینجا واسه web comic هست ولی من نمیدونستم کجا اینو بنویسم...
چند تا کمیک باحال پیشنهاد کنید دانلود کنم میخوام رو psp بخونم...به جز اسمش سری و شمارش هم بگید.ممنون
فرهنگ...تو با من تله پتی داری؟؟؟
عجیبه.... دقیقا همین لحظه تصمیم گرفتم به تاپیک که حالا استیکی شده یه حالی بدم (دیروز بعد مدتها رفتم سراغ CAD...) بعد الان اومدم آپ کنم....ای توت!!!
خوب مهم نیست! منم اینارو میذارم...
راستی...موافقین که کامیک یکم زیادی گیر داده به داستان کاراکترا؟؟؟ البته نمیگم بده داستان...اما همهمون فک کنم CAD رو به دلایل دیگهای دوست داریم (البته من ایتن رو جدا دوست دارم! لامصب خود همذات پنداریه نه؟؟!)
آقا دمت قیژ،کر کر خندن...
(تاپیک رو کاملا مرور نکردم برا همین شاید قبلا کسی اشاره کرده ولی در هر صورت عذر خواهی...)نمی دونم اینجا جاش هست یا نه،ولی تقاضا دارم از شما یا از کسانی که از شخصیت های کامیک کاملا آشنا هستن،بیان یه تاپیک بزنن در موردش،مثلا خصوصیات،یا معرفی بتمن و این چیزا...
مرسی
ویرایش:آقا شتر در خواب بیند پنبه دانه،مثه اینکه سینا همچین تاپیکی زده بود قبلا،شرمنده.سینا دمت گرم الان همه مطابتو درو می کنم...:biggrin1: (راستی مدیران محترم اگه دیدن حذف این پست ضروریه،لحظه ای درنگ نکنند :-d