Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
قضیش چی بود جوردی اخر کار رو ما اسلحه کشید بعد دوباره ایدن زنگ زد احوال پرسی کردن؟:d

نه اقا دیگه در این حدم نپرس اون که خیانت کرد بهمون :| فقط سوال این که
وقتی کلارا مرد چرا تلفنمون زنگ خورد کلا گفت نگران من نباش من بلدم غیب بشم کارم این :|.....بعد مگه جوردی مرد وقتی افتاد از بالا پایین ایدن پایین نگاه کرد نبود سر جاش

آخرین ویرایش:
یک حرکتی هست با یک فایلی سیو شما تبدیل به سیو من میشه دستت درد نکنه واقعا بدرد خورد

فقط چطوری اینقدر توی شهر خونه ایجاد کردی؟

چطوری مهارت هات از من اینقدر بیشتر بود؟ ( من فقط ماموریت های اصلی رو رفتم )

اولین کاری که تو بازی کردم آنلاک کردن همه ی ctOS Tower ها بود. ماموریت های فرعی رو هم در اولویت قرار دادم

نه اقا دیگه در این حدم نپرس اون که خیانت کرد بهمون :| فقط سوال این که
وقتی کلارا مرد چرا تلفنمون زنگ خورد کلا گفت نگران من نباش من بلدم غیب بشم کارم این :|.....بعد مگه جوردی مرد وقتی افتاد از بالا پایین ایدن پایین نگاه کرد نبود سر جاش
نه داداش موبایل ایدن که زنگ نخورد ایدن وقتی گوشی کلارا را هک کرد یه فایل صوتی رو تو گوشیه کلارا پیدا کرد که مرحوم کلارا می خواست قبل از اینکه خودش رو گم وگور کنه این فایل صوتی رو برای ایدن بفرسته که عجل بهش مهلت نداد:( جوردی هم نمرد چون بعدش به ایدن زنگ زد احولش رو پرسید ایدن گفت من زنده ام جوردی جواب دادا من دارم خون ریزی میکنم:>

نه داداش موبایل ایدن که زنگ نخورد ایدن وقتی گوشی کلارا را هک کرد یه فایل صوتی رو تو گوشیه کلارا پیدا کرد که مرحوم کلارا می خواست قبل از اینکه خودش رو گم وگور کنه این فایل صوتی رو برای ایدن بفرسته که عجل بهش مهلت نداد:( جوردی هم نمرد چون بعدش به ایدن زنگ زد احولش رو پرسید ایدن گفت من زنده ام جوردی جواب دادا من دارم خون ریزی میکنم:>

اره دیگه جوردی معلوم بود زنده احتمالا تو قسمت 2 برگرده یا یک داستان دیگه بسازن...من خشم نیومد کشتن کلارا بیشعور یوبیسافت :((

اره دیگه جوردی معلوم بود زنده احتمالا تو قسمت 2 برگرده یا یک داستان دیگه بسازن...من خشم نیومد کشتن کلارا بیشعور یوبیسافت :((
آره همش زیر سر این دیمن عوضی بود آخر بازی انقد زورم گرفته بود میخواستم از پشت مانیتوز با همین دستام خفش کنم به جاش یه تیر حروم چشمش کردم

تنها چیزی که این بازی و یوبی سافت به دنیای گیم اضافه کرد شخصیت یونیک کلارا بود و بس !
اونم که به سبک فیلم هندی آخر فیلم اینحوری میشه :))
آقا دمتون گرم تمام اسپویل ها رو خوندم ،
دستتون درد نکنه . الان دیگه یک درصد هم علاقه ای به اتمامش ندارم .

آره همش زیر سر این دیمن عوضی بود آخر بازی انقد زورم گرفته بود میخواستم از پشت مانیتوز با همین دستام خفش کنم به جاش یه تیر حروم چشمش کردم

اره واقعا مرتیکه عوضی اصلا فکر نمیکردم چنین ادمی باشه من که تیر زدم تو بدنش میخواستم بزنم به جای دیگش....ولی اون قسمت که ctos کامل هک میکنه کل شهر میشه در اختیارش بدترین و سخت ترین مرحله اصلا داغون میشه ادم میشه Dark sousl 2 :)) ولی بازی جالبی ها ......اون quinn جالب مرد خشم اومد از نوع مردنش بازی دیدی صحنه و این چیزا نداشت الکی گفتن پر از این چیزا .....امیدوارم شماره 2 داستانش ولی باز قوی تر باشه...اون deadsec بدجور ضایغ شد اخر بازی

- - -ویرایش - - -

تنها چیزی که این بازی و یوبی سافت به دنیای گیم اضافه کرد شخصیت یونیک کلارا بود و بس !

دیوونه نخون خب من که زدم اونا که کامل بازی نکردن نخونن چرا خودنی :|

دوست عزیز اسپویلر رو برای همین وقتا گذاشتن اونوقت شما رفتی خوندی ولی اشکال نداره باید خودت اخرش ببینی چند تا اتفاق هیجان انگیز دیگه هم میوفته:d

- - -ویرایش - - -

اره واقعا مرتیکه عوضی اصلا فکر نمیکردم چنین ادمی باشه من که تیر زدم تو بدنش میخواستم بزنم به جای دیگش....ولی اون قسمت که ctos کامل هک میکنه کل شهر میشه در اختیارش بدترین و سخت ترین مرحله اصلا داغون میشه ادم میشه Dark sousl 2 :)) ولی بازی جالبی ها ......اون quinn جالب مرد خشم اومد از نوع مردنش بازی دیدی صحنه و این چیزا نداشت الکی گفتن پر از این چیزا .....امیدوارم شماره 2 داستانش ولی باز قوی تر باشه...اون deadsec بدجور ضایغ شد اخر بازی
آزه ولی در کل مرحله سخت خیلی داشت پلیس ها هم حالا مگه ولم میکردن مثله مور و ملخ از در دیوار میریختن ولی بهترین راه فرار از ذست پلیس ها قایق موتوریه:d

قضیش چی بود جوردی اخر کار رو ما اسلحه کشید بعد دوباره ایدن زنگ زد احوال پرسی کردن؟:d
نه دیگه
جوردی از اولم به ایدن گفته بود کار و رفاقت جدا به خاطر همینم بود که ایدن اخر بازی ازش ناراحت نشد!چون میدونست اخلاقش اینه!:d

دوستان این TheWorseMod رو بریزید تمام افکتای گرافیکی که به ترتیب میومد رو با هم داره خیلی خوبه! تازه میگن لگ رو هم کمتر میکنه ولی من که چیزی نفهمیدم :دی
اما گرافیک رو عالی کرد! یعنی عالی :دی Bloom Effect ـش خیلی خوبه ولی خیلی شدیده! و DoF ـشم خیلی شدیده که من خیلی دوست دارم! رفلکشنا رو هم خیلی بهتر کرده و بارون هم انگار حجم داره شده دقیقا مثل تریلر اول بازی توی E3!! و همینطور Dynamic Shadows هم بهش اضافه شده که حتی توی تریلر اول که همه کف کرده بودن هم نبود اما اینجا هست :دی اومدم عکس بگیرم همون لحظه بارون قطع شد حالم گرفته شد الان بعد از بارونه :دی:

اینم لینک پچ:
Download File : TheWorse_Mod_(0.7)_for_Watch_Dogs.rar
حتما امتحان کنید :x

دوستان این TheWorseMod رو بریزید تمام افکتای گرافیکی که به ترتیب میومد رو با هم داره خیلی خوبه! تازه میگن لگ رو هم کمتر میکنه ولی من که چیزی نفهمیدم :دی
اما گرافیک رو عالی کرد! یعنی عالی :دی Bloom Effect ـش خیلی خوبه ولی خیلی شدیده! و DoF ـشم خیلی شدیده که من خیلی دوست دارم! رفلکشنا رو هم خیلی بهتر کرده و بارون هم انگار حجم داره شده دقیقا مثل تریلر اول بازی توی E3!! و همینطور Dynamic Shadows هم بهش اضافه شده که حتی توی تریلر اول که همه کف کرده بودن هم نبود اما اینجا هست :دی اومدم عکس بگیرم همون لحظه بارون قطع شد حالم گرفته شد الان بعد از بارونه :دی:

اینم لینک پچ:
حتما امتحان کنید :x

با تشکر مجید جان نحوه ی نصب این فایل رو کامل توضیح میدهید در اینجا و در قسمت مشکلات بازی چون برایم یکی دیگری این فایل را نصب کرد به همین دلیل من نمیدانم چطوری به دوستان نحوه ی نصب توضیح بدم با تشکر :)

پس فکر نکنم مشکل داشته باشه اینجا توضیح بدم چون این مد خیلی گرافیک بازی رو بهتر میکنه! و برای GTA هم بچه ها توی تاپیک بحث و تبادل نظرش در مورد مداش حرف میزدن پس اینجا میزارم!
البته اگه مدیرات مشکلی داشتن پاک کنن :)

1- اینو دانلود میکنید:

2- سه تا پوشه هست که یکیش دوربین عادی خود بازی هست یکی دوربین دور تر از کارکتر یکی هم نزدیک تر به کارکتر! هر کدوم رو خواستین واردش میشین!
3- دوتا فایل Patch اونجا هست کپی میکنین و میرین توی data_win64 و اونجا پیست میکنین!
4- میرین توی داکیومنت و توی بخش My games و بعد Watchdogs بعد فایل Gamerprofile رو کامل پاک میکنید! ( میتونید از این فایل بکاپ بگیرید که اگه خوشتون نیومد دوباره همینو جایگزین کنید )
5- بعد که پاک شد وارد بازی میشید خود بازی بصورت خودکار تنظیمات جدید که افکتای جدید بهش اضافه شده رو میسازه و توی بازی Bloom Effect و DoF و Dynamic Shadows و رفلکشنای خیلی بهتری خواهید دید :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or