Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
چیز خاصی نداره ولی ACT II که سر اون دخترای گمشدس بشدت صحنه داره و توصیه نمیشه :دی

--------------

من الان ACT IV ـم و مراحل فرعی هم زیاد رفتم و الان یک چیزو متوجه شدم! :|
این بازی دقیقا کپی ـه AC I ـه :| نسخه اول AC هم دقیقا همینطوری شد! گیم پلی خیلی خوبی داشت! ایده ی عالی داشت ولی مراحل اصلیش و مراحل فرعیش بعد از یک مدت تکراری میشد و این دلیل افتش بود!
حالا دقیقا WD ـم همونطوریه! ایدش عالیه گیم پلیش عالیه گرافیک عالیه! ولی مراحل فرعیش اون تنوعی رو که باید داشته باشه نداره و مراحل اصلیم خیلیاش خسته کننده و الکی هست ( مثلا بعضیاش میاد میگه طرف داره از این راه میاد بز نابودش کن بعد دقیقا میشه مثل همون مرحله فرعی ولی تنها فرقش اینه که به داستان مربوط میشه :| )

خلاصه وضعیت نسخه اول WD ـم دقیقا مثل وضعیت نسخه اول AC هست! یوبی سافت فعلا هیچ تجربه ای تو ساخت OW تو این سبک نداره درست مثل اون زمانی که تجربه ساخت OW توی سبک AC نداشت! ولی کم کم پیشرفت کرد و ACII و Brotherhood خیلی موفق شدن و متاشون رفت بالا 90 :دی

حالا جالب تر از همه اینه که الان متای WD شده 81/100 و متای AC I همون زمانم 81/100 بود :دی :دی احتمالا توی نسخه دوم تازه یوبی سافت همه چی دستش اومده و یک چیز عالی میده بیرون درست مثل ACII که نسخه اولو تمام مشکلاتشو رفع کرد و یک بازی با داستان و مراحل اعتیاد اور ساخت :x
از همین الان منتظر نسخه دوم WD :دی
آره دقیقا اینا سر AC I مشاهده شد!!!
دلیلشم عجله یوبی و نوپا بودن بازیه!مطمئنا از WD II دیگه نمیتونی از پای سیستمت پاشی!

دوستان این پچ رو تست کنید خیلی خیلی گرافیک رو زیر و رو میکنه..
در حقیقت همون بلوم افکتی که میگن بعد از E3 2012 از بازی جذف شده

لینک: After hours testing... Watch Dogs (E3 Bloom effect working) - Guru3D.com Forums

من خودم تست کردم خیلی جالب و خوبه..
جالبیش اینه که فریم دهیو خیلی بهتر می کنه ولی فشاری که به GPU میاره انگار خیلی بیشتره...
من تاحالا گرافیکمو با این کولینگ رو دمای 70 به بالا ندیده بودم که بعد این پچ به راحتی دیدم #:-s

do.php

do.php

do.php

do.php
بر اساس اسکرین شات هایی که از این مد و مد قبلی (Kadzait24) دیدم.....بنظرم مد قبلی خیلی بهتر بوده تو افزایش کیفیت.

OPEN WORLD نیست....!؟! ... :( ... یا تعریف شما از جهان باز یه چیز خاص هست و یا یوبی سافت نمی دونسته چی ساخته ... در مودر مقایسه کردن هم باید گفت مشکل همین است که خود یوبی سافت قبل از انتشار کلی برا GTA شاخ و شونه کشید و حس مقایسه کردن رو خودشون القا کردن و رو مقایسه کردن این دو بازی پافشاری داشتن... هنوز جمله 3 ماه گردش در سانتوس کافیست به شیکاگو بیایید رو یادمه ... در کل این بازی برای اینکه هی از این ور شهر بری اون ور و یه سری ماموریت های تکراری رو انجام بدی خوبه...
اگه برای GTA شاخ و شونه کشیده بود که بیجا کرد. این بازی یک سری ایده خوب داره فقط که می تونه تو نسخه دوم بهبودش بده ولی این که بیاد جلوی GTA قرار بگیره حرفی برای گفتن نداره.
من بیشتر از همه چیزی که خیلی عصبانیم کرد گرافیک بازی نسبت به اون تریلری بود که تو E3 2012 نشون دادن. همین الان داشتم مقایسه تصویری همون مأموریتی که نشون دادن رو با نسخه فعلی می دیدم و به خودم می خندیدم که 2سال داشتم با اون تریلر حال می کردم به امید عرضه بازی از همه بدتر که اصلاً اون مأموریت تو بازی نیست! اگه یوبی به این مسخره بازیاش ادامه بده باید قید Division و AC Unity رو هم بزنم :(

اگه برای GTA شاخ و شونه کشیده بود که بیجا کرد. این بازی یک سری ایده خوب داره فقط که می تونه تو نسخه دوم بهبودش بده ولی این که بیاد جلوی GTA قرار بگیره حرفی برای گفتن نداره.
من بیشتر از همه چیزی که خیلی عصبانیم کرد گرافیک بازی نسبت به اون تریلری بود که تو E3 2012 نشون دادن. همین الان داشتم مقایسه تصویری همون مأموریتی که نشون دادن رو با نسخه فعلی می دیدم و به خودم می خندیدم که 2سال داشتم با اون تریلر حال می کردم به امید عرضه بازی از همه بدتر که اصلاً اون مأموریت تو بازی نیست! اگه یوبی به این مسخره بازیاش ادامه بده باید قید Division و AC Unity رو هم بزنم :(
اون ماموریت تو بازی هست اما کلا تغییر کرده!
دقیقا وارد همون مکان میشیم و برای گرفتن یک هکر به اونجا میریم! دقیقا مثل همون تریلر هست ولی سر راه اون یارو نگهبان درو نمیزنیم بلکه گوشیشو هک میکنیم خودش سرگرم میشه از کنارش رد میشیم!
و بدیش اینجاست که وقتی وارد پارتی هم میشیم کلا هیچ مه ـی توی پارتی دیده نمیشه ولی اگه یادتون باشه توی تریلر اول پر بود :دی

دلیل همه اینا کراس جن بودن بازی هست که سازنده رو محدود میکنه و نمیتونه بهینه سازی کامل رو پی سی انجام بده + اینکه همینطوری بازی خیلی سنگین و پر لگ و افت فریم هست دیگه کافیه گرافیک در حد تریلر باشه تا نتونیم بازی کنیم! :|
در مورد The Division ممکنه این اتفاق بیوفته ولی برای AC Unity نمیوفته چون اون فقط مخصوص نسل بعد هست و اگرم افت کنه افتش به چشم نخواهد آمد! و نمایشای ACIII و AC IV هم با نسخه آخر تفاوت خاصی نداشتن!

خدایی بازی به عنوان یک NEW IP تو سبک و تمی جدید بازی خیلی خوبی از نظر گرافیک و داستان و صداگذاری واقعا خیلی خوب کار کرده یوبی سافت درسته شاید گرافیک بازی کمتر شده باشه ولی واقعا شروع و پایان زیبایی داره ..البته یکم تم مراحل باید بهش تنوع میدادن اینکه بری یک منطقه یارو جاش پیدا کنی بری بکشیش درسته تکراری میشه مثل اساسین کرید ولی خب هک کردن بازی باعث شده زیاد به این قضیه توجه نکنید.پایان بازی هم یکی از زیباترین پایان اه بود خوب بود....ولی جا برا نسخه دوم نداره اصلا به نظر من

خدایی بازی به عنوان یک NEW IP تو سبک و تمی جدید بازی خیلی خوبی از نظر گرافیک و داستان و صداگذاری واقعا خیلی خوب کار کرده یوبی سافت درسته شاید گرافیک بازی کمتر شده باشه ولی واقعا شروع و پایان زیبایی داره ..البته یکم تم مراحل باید بهش تنوع میدادن اینکه بری یک منطقه یارو جاش پیدا کنی بری بکشیش درسته تکراری میشه مثل اساسین کرید ولی خب هک کردن بازی باعث شده زیاد به این قضیه توجه نکنید.پایان بازی هم یکی از زیباترین پایان اه بود خوب بود....ولی جا برا نسخه دوم نداره اصلا به نظر من
این بازی مطمئنا جای ac رو تو عرضه سالیانه میگیره و اگر یوبی خیلی دیگه دور برش داره و قاط بزنه از هر دو بازی سالی یدونه میده. و اگه کیفیتش خوب میشه چرا که نه استقبال میشه:d

این بازی مطمئنا جای ac رو تو عرضه سالیانه میگیره و اگر یوبی خیلی دیگه دور برش داره و قاط بزنه از هر دو بازی سالی یدونه میده. و اگه کیفیتش خوب میشه چرا که نه استقبال میشه:d

اگه قسمت بعدی مثل شماره 2 assassins creed بهتر بشه منم استقبال میکنم ولی اگه هر ساله بشه و هی افت بکنه نه نمیخواد فقط

AC رو متوقف نمیکنه حالا ببین :دی
دوتاشو میده بیرون فروشش دوبرابر میشه :دی

من که با عرضه سالانه AC هیچ وقت مشکل نداشتم پس اگه نسخه بعدی اینم در حد ACII و BH باشه خیلی هم خوب میشه و ایشالله سریع تر بده :دی البته افتش باز مثل AC Revelations و III نباشه :|

عصمت بازی رو اینجا برده بودن زیر سوال
باو بازی به این خوبی
اونایی که خوششون نیومده احتمالا توقع یک GTA داشتن با قابلیت اضافه ای به اسم هـک
بدون هیچ پیش زمینه فکری بازی رو شروع کردم و خیلی هم دلچسب بود ( عالی و شاهکار هم نیست چون هنوز جای کار داره)
گرافیک هم کاملا راضی کنندست ( تابلو هستش که مثل E3 نیست ) فقط اگر این گیر کردنای گاه گاه سر چهارراه و اینور اونور نبود میتونست خاطره ی خیلی بهتری داشته باشه
که اونم ایشالله سال بعد با کلی ماموریت جدید درست میشه ( هرچند امیدوارم اما انگار امسال امیدی به یوبی نیست بتونه با پچ حلش کنه )
اگر بازی بعدیش تایید بشه من خودم مثل خیلی ها یکی از طرفدارانشم
تنها انتقادی که من به این بازی سال اولی میکنم کاملا پخته نبودنشه و ایشالله درست میشه ;)

آخرین ویرایش:
اصلا دوست ندارم درباره گرافیک بازی حرفی بزنم. (چون برام مهم نیست و بیشتر گیم پلی بازی برام مهمه) ولی کمتر از یه هفته پیش یه مد برای گرافیک بازی اومد که بشدت تو گرافیک بازی تاثیر داشت. و این در حالیه که هنوز مدت کمی از انتشار بازی میگذره (نه خیلی کم :دی )
یکم دیگه که بگذره یه چندتا مد گرافیکی تپل :دی برای بازی بیاد قطعا شاهد همون گرافیک E3 2012 خواهیم بود.

این ماد ها توسط فن ها ساخته میشه ؟ چطور میتونن تو بازی دستکاری کنن ؟
-----------

من بازی رو اجرا کردم ولی بعضی موقع ها تیک میزنه میخواستم بدونم از رم پایینه فقط ؟

ram 4 gig .
vga 7770
cpu هم دقیق مطمئن نیستم از سری fx amd ه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or