Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
این game debate کلا شاده زیاد رو حرفش حساب نکن همیشه سیستمه بازیها زمانه عرضه مشخص میشه اون سایتم اپدیت میکنه مشخصاتشو بعدا الان یه چیز رو هوا پرونده مثل همیشه ! وگرنه بازی رو اولترا بخواد رو یه 7750 اجراشه که در حد تخییله !

دوست عزیز؛ Game-debate یکی از سایت های مرجع هست.

موقع علم جستوجوتون به عبارت Predicted Requirements که بالاش نوشته هم توجه کنید!

سیستم رانندگی بازی کاملاً مثل Driver San Fransisco بود.
یادمه اعلام هم کردند برای بخش رانندگی از تیم سازنده ی اون بازی کمک می گیرند.
درسته.گفتن ubisoft reflections که سازنده ی سری driver و بازی the crew هم هست در ساخت بازی نقش داشته.ولی من به عنوان کسی که san fransisco رو جویده میگم که شباهتی نداشت!توی درایور حس میکنی که کمک فنر توی ماشیناش وجود داره ولی توی این اصلا چنین چیزی نبود.به هر حال من به reflections ایمان دارم.حتما دلیلی داشته که کنترل ماشیناش تا این حد خشکه.

دوست عزیز؛ Game-debate یکی از سایت های مرجع هست.
سایته خوبیه ولی کارش خیلی درست نیست ! همیشه سیستم های بازیهارو چند ماه قبله عرضه میزنه ( که هنوز مشخص نیست چه سیستمی نیازه ) بعدا عوض میکنه مثل همین بازی ... الانم سیستمه مورد نیاز gta v رو زده ...خود راکستار هنوز بازی رو نمیدونه واسه پی سی می خواد بده یا نه بعد اینا سیستمشو نوشتن :| ... کلا واسه خودش میزنه یه چیزای !

سایته خوبیه ولی کارش خیلی درست نیست ! همیشه سیستم های بازیهارو چند ماه قبله عرضه میزنه ( که هنوز مشخص نیست چه سیستمی نیازه ) بعدا عوض میکنه مثل همین بازی ... الانم سیستمه مورد نیاز gta v رو زده ...خود راکستار هنوز بازی رو نمیدونه واسه پی سی می خواد بده یا نه بعد اینا سیستمشو نوشتن :| ... کلا واسه خودش میزنه یه چیزای !
نه اون فقط سیستم مورد نیاز رو حدس میزنه و خودشم مینویسه این سیستم مورد نیاز رسمی نیست و وقتی رسمیش میاد خودش میزاره!

نه اون فقط سیستم مورد نیاز رو حدس میزنه و خودشم مینویسه این سیستم مورد نیاز رسمی نیست و وقتی رسمیش میاد خودش میزاره!
خب منم همینو میگم دیگه ... پیرو اون دوستمون که میگفت بازی سبکه گفتم رو حرفه این سایت حساب نکن تا سیستمه اصلیرو بگنو اپدیت بشه

فقط هندلینگ ماشین ها خوب باشه من راضیم :D . و اینکه بعد یه مدت بشه مثل GTA ماشین ها رو عوض کرد o:-)
هندلینگ ماشینا زیاد طبیعی نیست! اما بدم بنظر نمیرسه!
GTA خیلی هندلینگ طبیعی داشت!

کلا برا خودت میگم! میخوای از این بازی لذت ببری به GTA فکرم نکن :دی

تریلر رو دیدم و باید بگم که به عنوان تجربه ی اول یوبیسافت برای ساختن یک بازی به این سبک، شاهکار بود.
گرافیک بازی بی نظیر بود. گیم پلی فوق العاده جذاب و راهکارهای وسیع برای انجام دادن ماموریت های جانبی و اصلی. بازی در یک کلام محشره.
خیللللییی منتظرش هستم.:x

اشالا که بازی یی چند ماهی که بازی کردیم چند ماه بعدشم gta میاد.. با یی پورت خوب/..:d کلا این بازی نمیشه از لحاظ رانندگی به GTA V مقایسه کرد اصل بازی GTA ماشین هست..ولی این بازی اصلش هک و اختلال در دستگاها هست.. ولی میتونه تو این چند ماهی که Gta v پورت بشه برای pc جایگزین خوبی باشه..

عنوان جهان آزاد شرکت یوبی سافت یعنی Watch Dogs که تاکنون نمایش های بسیار خوبی را نیز از آن دیده ایم، شما را در نقش شخصیتی با نام ایدن پیرس قرار خواهد داد که هک سلاح اصلی او در پیروزی علیه دشمنانش خواهد بود. ایدن با استفاده از گوشی هوشمند خود ، می تواند انواع متعددی از هک کردن را در شهر شیکاگو انجام دهد و به نوعی هک کردن هسته اصلی گیم پلی بازی می باشد. حال یوبی سافت هم با اهمیت این موضوع، یک تصویر از Watch Dogs منتشر کرد که نشان می دهد که ایدن توانایی هک کردن چه چیزهایی را دارد.
در این تصویر تمامی چیزهایی که ایدن پیرس می تواند در Watch Dogs با استفاده از گوشی هوشمند خود آن ها را هک کند به نمایش در آمده و نشان می دهد که هیچ چیزی از زیر دستان این هکر در امان خواهد بود.قابلیت های هک کردن ایدن پیرس :

هک دستگاه های خود پردازبه وسیله هک کردن می توانید به پارکینگ های رایگان دسترسی داشته باشید.قابلیت کنترل بر روی سیگنال چراغ هاکنترل ترافیکروشن کردن ماشین هاخاموشیکنترل قطارهاهک کردن مکالمات مردم با موبایل هایشان

البته در این تصویر اشاره ای به هک کردن پل ها نشده است. ( چرا که در اولین دموی بازی، ایدن برای فرار از دست پلس ها، پلی را هک کرد.)
تصویر را هم می توانید در زیرببینید :

watch-dogs-all-hacking-list.jpg

وقایع Watch Dogs در سال ۲۰۱۳ رخ می دهد ، جایی که در آن شما کنترل فردی با نام Aiden Pearce را به عهده می گیرید. وی هکری بسیار ماهر است که از عقل و مبارزه به درستی استفاده می کند. Aiden اغلب افرادی را از بین می برد که مستحق آن می باشند. به عنوان مثال در جریان نمایشگاه E3 ، آیدن فردی با نام Joseph DeMarco را از بین می برد . زیرا این فرد به دروغ از اتهام قتل تبرئه شده بود و همچنین ایدن به علت گرفتار شدن در یک تراژدی خانوادگی قصد دارد تا از مسببان این قضیه انتقام بگیرد.Watch Dogs در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۱۳ ( ۲۸ آبان ۱۳۹۲ ) برای Microsoft Windows ، PlayStation 3 ، Wii U ، Xbox 360 عرضه می شود. نسخه های ps4 و xbox one این بازی هم در ماه نوامبر ی آید.

وقتی تریلر 14 دقیقه ای بازی رو دیدیم و متوجه شدم روی PS 3 اجرا شده ، به سیستم خودم امیدوار شدم که حداقل با این سطح گرافیکی میتونیم بازی رو اجرا کنیم یا شاید هم یه کم بهتر. جدا از بخش هک و ... ماشین سواری و کنترلش واقعا برای من جالب بود ، یعنی در مقایسه با رانندگی بازی GTA IV خیلی بهتر بود. راحت میشد از بین ماشین ها ویراژ داد و از برخورد با ماشین جلویی در یک لحظه جلوگیری کرد. خوشحالم که بازی ماه نوامبر عرضه میشه و تا وقتی GTA V روی PC میاد ، میتونه ما رو سرگرم کنه.

خوب مثل اینکه موسیقی متن watch_dogs هم ریلیز شد.
دانلود موزیک متن بازی watch dogs
موسیقی متن بازی watch dogs توسط brian reitzell (که هم روی این بازی و هم روی فیلمش کار میکنه) و peter conelly (که سازنده ی موسیقی های متن تمام نسخه های بازی tomb raider و بازی قبلی reflections یعنی driver san fransisco بوده)ساخته شده.

خوب مثل اینکه موسیقی متن watch_dogs هم ریلیز شد.
دانلود موزیک متن بازی watch dogs
موسیقی متن بازی watch dogs توسط brian reitzell (که هم روی این بازی و هم روی فیلمش کار میکنه) و peter conelly (که سازنده ی موسیقی های متن تمام نسخه های بازی tomb raider و بازی قبلی reflections یعنی driver san fransisco بوده)ساخته شده.
بعد از ترکهای witcher 3 این خفن ترین Sound track ای بود که شنیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or