Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
بازی نکات طنز جالبی داره!!!
توی مرحله ای که دنبال bedbug باید بزاریم و فیلمشو روی مانیتور ها بندازیم وقتی داشت فرار میکرد یکی از مردم با حالت طنز میگفت : run forest run!..
------
ایا این بازی پتانسیل قرار دادن مود مثل سری gta رو داره؟؟؟

سلام دوستان
یه سوالی ک واسه من پیش اومده اینه که bar تو نقشم نیست واسه من اینجوریه یا کلا واسه همه اینجوریه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

هر سال خیلی اپن ورد میاد اما هیچ کدوم مدینگ GTA رو ندارن! چون فقط GTA هست که شهر واسه فان ساخته شده و فقط باید گشت تو شهر و لذت برد و بخاطر همین واسش خیلی مد میسازن چون قابلیت مد سازی رو داره و اینکه فایلاش همیشه لایه باز و راحته! و همیشه جوری طراحی میشه که برنامه نویسا میان یک دونه برنامه میسازن کل دل و روده بازی رو میشه کشید بیرون و تغییر داد ولی واسه بازی های دیگه اینطوری نیست :دی
واسه تمام GTA ـای که برا PC اومده از نک پای شخصیت اصلی بازی میشه عوض کرد تا کل شهرو :دی

برای واچ داگز من مدی ندیدم تا حالا! و اصلا قابلیت مد پذیری خاصی نداره که واسش بسازن :دی

بازی نکات طنز جالبی داره!!!
توی مرحله ای که دنبال bedbug باید بزاریم و فیلمشو روی مانیتور ها بندازیم وقتی داشت فرار میکرد یکی از مردم با حالت طنز میگفت : run forest run!..
------
دیگه نهایتش اگه بخواد چیزی براش بیاد اینه که بشه باتوم رو روی مردم معمولی استفاده کرد یا اینکه همینطوری یه نشونه گیر از توی ماشین بیاد بیرون و بشه تیراندازی کرد ( در حالی که دو دست ایدین هنوز به فرمونه :دی )

مرسی بابت پاسخگویی.

من خودم GTA :iv و sa رو بلکل تغییر داده بودم چون هم مد تغییر گرافیکهای فوق العاده ای داشت و هم اضافه جاتی مثل ماشین که کلا از تاکسی تا اتوبوس رو بوگاتی و فراری و... کرده بودم.
در ضمن یه ترینر خیلی خوفی داشت که براحتی هر وسیله نقلیه ای یا لباس و شخصیتی رو با یه منو باز میکرد!
اما تنها ترینر خوبی که برای واچ داگز دیدم ضد ضربه و تیر و رلودد بوده و.... که برای AC هم مشابهش هست.

به تازگی یک نفر تونسته با دستکاری فایل xml بازی یک مود بسازه که بلکل گرافیک بازی رو تغییر داده در زیر عکس های سمت چمت حالت اریجینال و سمت راست با استفاده از مد هست
Left Original ---- Right Modded
لینک دانلود مود :http://uploadboy.com/n9mjnve3t482.html
توجه قبل از کپی کردن فایل GamerProfile رو به redonly تغییر بدین خیلی مهمه
این هم یک ویدئو از این مد در روز : دانلود فایل Watch-Dogs-PC-E3-Graphics-(-Own-XML-profile-)-4770k-SLI-GTX-770-VIDEO-#9
این هم از همین مد در شب بارونی : دانلود فایل Watch-Dogs-PC-Real-ULTRA-PC-Quality-using-own-XML-Profile-Must-see-#2
سلام دوستان من این فایل رو جایگزین کردم خیلی خوب شد ولی نمیدونم چی شد دیگه لگ ندارم باورم نمیشه!!!!!

نه مشکلی برای بازی ایجاد نمیکنه

کیفیت خیلی عالی میشه، من دیروز تست کرده بودم، اماچون هنوز لگ و Stutter پابرجا هست و فریم هم کمتر میشه لطفی نداره تا موقعی که پچ جدید بیاد.

سلام دوستان من این فایل رو جایگزین کردم خیلی خوب شد ولی نمیدونم چی شد دیگه لگ ندارم باورم نمیشه!!!!!

احتمالا لگ داری، ولی چون فریم کمتر شده زیاد مثل حالت عادی احساس نمی کنی!

داستان این چیه !!!؟
Watch Dogs Kadzait24 XML Full MOD 1.0 - Check out real Ultra Graphics - Guru3D.com Forums

مثل اینکه یکی یه مد برای بازی درست کرده بعضی چیزا تو بازی فوق العاده شده
Better Physics
Bloom
Improved HDR
Better Textures and mapping
Better Rain and splashes quantity
Improved Reflections in the water and for the cars
Better Water, Vegetation and Geometry quality
Improved LOD and FOV
Better colors everywhere
Better Shadows
Better SSAO Quality
Improved Lighting for the entire game
And much more

این فایل دانلود و جایگزین کنید (از فایلتون پشتیبان بگیرید)
http://www23.zippyshare.com/v/58451866/file.html

آخرین ویرایش:
دوستان من xml جدید رو کپی میکنم تو rld بعد هیچی دیگه میرم بازی هیچی اتفاقی نمی افته و برمیگردم داخل پوشه رو که میبینم .. میبینم باز GamerProfile قبلی که حجمشم ۸ کیلو بایت هست دو باره با اون داره اجرا میشه حذفشم میکنم بازم درست نمیشه

چیکار کنم الان من ؟

دوستان من xml جدید رو کپی میکنم تو rld بعد هیچی دیگه میرم بازی هیچی اتفاقی نمی افته و برمیگردم داخل پوشه رو که میبینم .. میبینم باز GamerProfile قبلی که حجمشم ۸ کیلو بایت هست دو باره با اون داره اجرا میشه حذفشم میکنم بازم درست نمیشه

چیکار کنم الان من ؟

شما قبل از اینکه این فایل جدید رو کپی کنی باید فایل قدیمیتو redonly کنی

داستان این چیه !!!؟
Watch Dogs Kadzait24 XML Full MOD 1.0 - Check out real Ultra Graphics - Guru3D.com Forums

مثل اینکه یکی یه مد برای بازی درست کرده بعضی چیزا تو بازی فوق العاده شده
Better Physics
Bloom
Improved HDR
Better Textures and mapping
Better Rain and splashes quantity
Improved Reflections in the water and for the cars
Better Water, Vegetation and Geometry quality
Improved LOD and FOV
Better colors everywhere
Better Shadows
Better SSAO Quality
Improved Lighting for the entire game
And much more

این فایل دانلود و جایگزین کنید (از فایلتون پشتیبان بگیرید)
Zippyshare.com - Kadzait24 Watch Dogs XML 2.rar
بره من اصلا همچین فایلی نداره!
ورژن nosTEAM

شما قبل از اینکه این فایل جدید رو کپی کنی باید فایل قدیمیتو redonly کنی

چیکار کنم الان من ؟

بره من اصلا همچین فایلی نداره!
ورژن nosTEAM

ببخشید تقصیر من بود مکان فایل نگفتم فکر کردم می دونید

•باید برید به مسیر زیر
my documents>my games>watch dogs>xxxxxxx

•از فایل گیمرپروفایلتون پشتیبان بگیرید
•فایلی که دانلود کردید جایگزین فایل قبلی کنید
•روی فایل کلیک راست کنید و تیک read only بزنید
•بازی اجرا کنید و به هیچکدوم از تنظیمات دست نزنید

من بازی اجرا کردم با این تنظیمات
تو روز رنگها و سایه ها زنده تر میشن
توی شب برق و انعکاس ماشین ها فوق العاده میشن و همچنین تکنیک HDR توی نورپردازی چراقها خیلی موثر هست

هنوز بارون نباریده تا ببینم چه فرقی داره :d
کلا 20% به گرافیک تریلر E3 نزدیکتر شد

مشکلی که برای من پیش اومد،من لگ خیلی کم داشتم ولی با این تظیمات بازی لگ گرفت
خود طرف با 2تا 770 بازی اجرا می کرد!

ببخشید تقصیر من بود مکان فایل نگفتم فکر کردم می دونید

•باید برید به مسیر زیر
my documents>my games>watch dogs>xxxxxxx

•از فایل گیمرپروفایلتون پشتیبان بگیرید
•فایلی که دانلود کردید جایگزین فایل قبلی کنید
•روی فایل کلیک راست کنید و تیک read only بزنید
•بازی اجرا کنید و به هیچکدوم از تنظیمات دست نزنید

من بازی اجرا کردم با این تنظیمات
تو روز رنگها و سایه ها زنده تر میشن
توی شب برق و انعکاس ماشین ها فوق العاده میشن و همچنین تکنیک HDR توی نورپردازی چراقها خیلی موثر هست

هنوز بارون نباریده تا ببینم چه فرقی داره :d
کلا 20% به گرافیک تریلر E3 نزدیکتر شد

مشکلی که برای من پیش اومد،من لگ خیلی کم داشتم ولی با این تظیمات بازی لگ گرفت
خود طرف با 2تا 770 بازی اجرا می کرد!
دمت گرم!:d
برای من از زمین تا آسمون فرق کرد! واقعا عالی شده. رنگبندی و رفلکشن ها خیلی بهتر شده و فیزیک محیط و ماشین ها هم خیلی خوب شده. خیلی حال کردم با این:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or