Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
گرافیک بازی واقعا محشره
البته بماند که با هندلینگ بازی هنوز اخت نشدم و تو ذوق میزنه
WoW :| عالیه :دی
من که دیگه از الان عهد بستم با خودم که دیگه تا فردا پسفردا که بازی دستم برسه هیچ اسکرین شات یا ویدئویی رو نبینم! :|
یکی میاد از یک جاهایی عکس میگیره که حال آدم از گرافیکش بهم میخوره و خودشم میگه گرافیک بازی آشغاله باز یکی میاد یک عکسایی میزاره آدم کف میکنه :دی بالاخره ما که نفهمیدیم :دی تا موقعی که خودم این گرافیکو تجربه نکنم هیچی رو دیگه باور نمیکنم :دی

ولی اینایی که گذاشتی بنظرم فوق العادس! :x

نمیدونم چطور گرافیک وحشتناک این بازی رو توصیف کنم ... بعضی از جاها اصلا باورت نمیشه بازیه :| درود بر شزف انویدیا و txaa :دی و صد البته یوبیسافت...

WoW :| عالیه :دی
من که دیگه از الان عهد بستم با خودم که دیگه تا فردا پسفردا که بازی دستم برسه هیچ اسکرین شات یا ویدئویی رو نبینم! :|
یکی میاد از یک جاهایی عکس میگیره که حال آدم از گرافیکش بهم میخوره و خودشم میگه گرافیک بازی آشغاله باز یکی میاد یک عکسایی میزاره آدم کف میکنه :دی بالاخره ما که نفهمیدیم :دی تا موقعی که خودم این گرافیکو تجربه نکنم هیچی رو دیگه باور نمیکنم :دی

ولی اینایی که گذاشتی بنظرم فوق العادس! :x

مجید جان به نظرم زیادی از آیدن عکس گذاشتیم یه چندتا عکس هم از درایوینگ برات میذارم کفت ببره..یه چیزی باید بگم که اگه هندلینگ این بازی رو با GTA مقایسه نکنید خیلی لذت بخشه
تنها مشکل این بازی صداگذاری ضعیفشه با تعداد کم ماشینها

در کل اگه اون آزادی عمل که توی بازی GTA V دیدیم مثل تنیس و گلف و کاستامایز کردن ماشینها و... رو تو نسخه دوم واچ داگز بذارن از اونجایی که به نظرم از نظر داستانی و در زمینه هایی گیم پلی از GTA سرتره میتونه رقیب خیلی خوبی برای سری GTA باشه و اگه بشه این مورد هک تو نسخه بعد کمرنگ تر بشه از نظر من بهتره

مجید جان به نظرم زیادی از آیدن عکس گذاشتیم یه چندتا عکس هم از درایوینگ برات میذارم کفت ببره..یه چیزی باید بگم که اگه هندلینگ این بازی رو با GTA مقایسه نکنید خیلی لذت بخشه
تنها مشکل این بازی صداگذاری ضعیفشه با تعداد کم ماشینها

در کل اگه اون آزادی عمل که توی بازی GTA V دیدیم مثل تنیس و گلف و کاستامایز کردن ماشینها و... رو تو نسخه دوم واچ داگز بذارن از اونجایی که به نظرم از نظر داستانی و در زمینه هایی گیم پلی از GTA سرتره میتونه رقیب خیلی خوبی برای سری GTA باشه و اگه بشه این مورد هک تو نسخه بعد کمرنگ تر بشه از نظر من بهتره

آقا ایول، عکسهای خوبی بود. بعضی از دوستان هنوز نمی دونن عکس از چی بگیرن!! خیلی امیدوار شدم. (راستی سیستم شما چیه؟) اون عکس هایی که دوستان گذاشته بودن من را نا امید کده بود ولی اینها خیلی با اونها فرق می کنه) :d البته نمی دونم چرا اینقدر شهر خلوته!؟؟؟ توی تریلرها یه جور دیگه بود؟! یا من اشتباه میکنم؟!

بالاخره نمرات بازی منتشر شد

US Gamer - 5/5
Joystiq - 4/5
CVG - 9/10
Areajugones - 9/10
LeaderGamer - 9/10
GodisaGeek - 9/10
GameStar - 8.8/10
GameInformer - 8.5/10
IGN - 8.4/10
Pixel Dynamo - 8.2/10
Gamespot - 8/10
Polygon - 8/10
Eurogamer - 7/10
Strategy Informer - 7/10
VideoGamer - 7/10
T4Mag - 95/100
Multiplayer.it - 90/100
GamingTrend - 90/100
DarkStation - 90/100
insidegamer.nl - 90/100
Visual-M Media - 90/100
Everyeye.it - 90/100
Eurogamer Italy‌ - 90/100
the escapist - 90/100
GamesRadar - 90/100
Joystiq - 90/100
AusGamers - 89/100
Gametrailers - 89/100
PC Gamer - 87/100
XGN - 85/100
Gamergen - 85/100
New Game Network - 83/100
Digital Spy - 80/100
NowGamer - 80/100
Gameblog - 80/100
lazygamer - 80/100
Destructoid - 80/100
Gamekult - 70/100
EGM - 70/100
Giant Bomb - 70/100
Gameblog - 70/100
FanSided - 55/100

متا بازی هم فعلا 82
نمرات با توجه به نسخه PS4 منتشر شده

آخرین ویرایش:
چرا آخه بازیو میکوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

خوب خداییش گرافیکش اونقدم بد نیست رو pcمگه شما چقدر گرافیکو میارید پایین؟؟؟؟نسخه Reloaded فایل نصب داره ولی deluxeنصب شدست!!!پس بهتره از اون فایل 24 گیگی که ریلودد هست استفاده کنید...
درمورد گرافیک هم باید بگم که خوب در حد تریلرش نیس!!!!اصلا و ابدا.ولی بعضیا فقط الکی بازیو میکوبن:gunner::sniper:!!!! اینا رو ولشون کنید...اینا کلا کوبیدن دوست دارن:dولی دور از شوخی خیلیم بازی خوبیه.

Deluxe و Reloaded فرقی ندارن یه نسخه هستن Reloadedزبانای اضافی رو داره.

بازی رو یه مقدارشو رفتم. در کل خوبه تنوع هکینگ بالاست ولی واقعا یکی دو تا نکته واقعا آزار دهنده هست.
اولی رانندگی بسیار غیر طبیعی و بد هستش که شما با یه بار فشردن W ماشین یه خیابونو میره :D میشه گفت هیچ راهی واسه پارک کردن ماشین بدون زدن به ماشینای قبلی و جدول و تیر چراغ برق و اینا نداره
بعدشم اینکه من Speed o Meter پیدا نکردم تو Hud بازی. باید از جایی Enable کنم یا کلا نداره؟

و بعدشم فیزیک بازی که نمیدونم چرا اینطوریه. از جلو محکم کوبیدم به یه شاسی بلند، چراغ اون شیکست ولی جلو ماشین من یه خط بیشتر نیفتاد :|
شهر خیلی خلوته. تعداد NPC ها خیلی کمه در کل :|

Deluxe و Reloaded فرقی ندارن یه نسخه هستن Reloadedزبانای اضافی رو داره.

بازی رو یه مقدارشو رفتم. در کل خوبه تنوع هکینگ بالاست ولی واقعا یکی دو تا نکته واقعا آزار دهنده هست.
اولی رانندگی بسیار غیر طبیعی و بد هستش که شما با یه بار فشردن W ماشین یه خیابونو میره :D میشه گفت هیچ راهی واسه پارک کردن ماشین بدون زدن به ماشینای قبلی و جدول و تیر چراغ برق و اینا نداره
بعدشم اینکه من Speed o Meter پیدا نکردم تو Hud بازی. باید از جایی Enable کنم یا کلا نداره؟

و بعدشم فیزیک بازی که نمیدونم چرا اینطوریه. از جلو محکم کوبیدم به یه شاسی بلند، چراغ اون شیکست ولی جلو ماشین من یه خط بیشتر نیفتاد :|
شهر خیلی خلوته. تعداد NPC ها خیلی کمه در کل :|

انصافا بازی خوبه و نواوری داره....با این تنوعش حال کردم....
اما حتی رو 360 هم نمیشه ماشینو عینه ادم پارک کرد کلا با هر ماشینی گاز میدی همه جا میلرزه....

این speed o meter چیه؟

ماشین ها کلا فیزیکشون تعطیله من هی میمالم به اینو اون اما هیچیش نمیشه...
شهرش واقعا بی روحه اولش فک کردم فقط نسخه 360 اینجوریه اما رو مدیوم رو پی سی هم دیدم مثله 360 بود....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

خوب یکی Easter Egg پیدا کرده تو بازی که یکی از بچه ها توی تاپیک PS4 گذاشته بود گفتم اینجا قرار بدم جالبه :دی

مثل اینکه این قضیه everything is connected حداقل واسه بازی های خود یوبی سافت، حقیقت داره و صدق میکنه ! :d فکر کنم دنیای شیکاگو مکان جالبی برای گشت و گذار باشه ! یکی از کاربرا توی اینترنت یه easter egg پیدا کرده که خیلی قضیه رو جالب کرده ! توی شیکاگو یه نفر رو پیدا کرده که برای سازمان Abstergo کار میکرده ! حتما دزموند مایلز رو هم توی شیکاگو پیدا خواهیم کرد..:d

hH6MRjW-670x375.jpg

به نظر میاد چیزهای جالبی داخل بازی برای گشت ـو گذار و کاوش قرار داده شده ! از کجا معلوم مثلا یه شعبه ای چیزی، از این سازمان در شیکاگو باشه ! اصلا نکنه Aiden هم جزو گروه Assassin ـها هستش ! :-/:d نمیدونم دقت کردین یا نه، ولی حرکت و طرز گرفتن آدم ها توسط Aiden دقیقا شبیه الطائر در AC هست ـش ! دویدن ها و حرکات ـش هم ایضا ! من که خیلی منتظرم ببینم یوبی چیکار کرده، چون واقعا IP جاه طلبانه ای هست ـش... !

پ.ن: :-s..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or