Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
حالا ایناش به کنار افت فریم و لگ شو کجای دلم بزارم ؟ فریم تا 2 هم پایین میا تو یه صحنه هایی مخصوصا اگه ماشین سوار باشی !!! دیگه سیستم من که چیزی کم نداره :| خیر سرمون اسم HIGH END هم روش گذاشتیم :-b

این دو بازی و این دو کمپانی مگه قابل قیاس هستند
یوبی سافت سالی 20 تا بازی میده اما راک استار سالی یا دو سالی یه دونه
یوبی اولین اوپن ورلدشه با این وسعت شهری عناوین قبلیش اینقدر شهر نداشتن و اولین تجربشونه
راک استار رو دو تا پلتفرم داد این رو 6 تا
بعد الان بچه ها دارن رو PC با رم 4 ULTRA میزنن
یه مقایسه کن همین سازنده GTA IV رو عذاب کرد اون موقع با رم 1 گیگ سال 2008
بعد همین V هم کم باگ خوشگل نداشتا

دو کمپانی که هرگز اما دو بازی قابل مقایسه هستند..حداقل خود یوبی پارسال حریف میطلبید و مسلما اولین اپن ورلدش نیست بخصوص تو زمینه درایوینگ عناوین Driver بودن که زمان خودشون فاجعه ای بیش نبودن..راکستار هم با بازی Max Payne 3 نشون داد اگه بخواد برا PC میتونه یه چیز خشگل بده بیرون..
اما در مورد GTA IV PC Version باهات موافقم اوایل که اومده بود پر از باگ بود ولی به مرور با آپدیتهای جدید و همینطور انواع مودها گرافیک فوق العاده ای پیدا کرد

این همه ویدئو و عکس بچه ها از بازی گذاشتن شما چسبیدی به همون چهار تا عکس چرت و پرت NeoGaf ? اونا که اصلا AA ـشون هم آف بود و عکساشم بی کیفیت بود! دیگه این که واضحه!

اینا که رضا جان گذاشته رو دیدی؟
AA هم تا خرخره هست و تنظیمات ultra

دو کمپانی که هرگز اما دو بازی قابل مقایسه هستند..حداقل خود یوبی پارسال حریف میطلبید و مسلما اولین اپن ورلدش نیست بخصوص تو زمینه درایوینگ عناوین Driver بودن که زمان خودشون فاجعه ای بیش نبودن..راکستار هم با بازی Max Payne 3 نشون داد اگه بخواد برا PC میتونه یه چیز خشگل بده بیرون..
اما در مورد GTA IV PC Version باهات موافقم اوایل که اومده بود پر از باگ بود ولی به مرور با آپدیتهای جدید و همینطور انواع مودها گرافیک فوق العاده ای پیدا کرد
درایور سانفرانسیکو بازگشت خوبی بود و خاطرات خوب درایور رو زنده کرد
اولین اوپن ورلدش نیست اما تو این حجم شهری نساخته این همه شبیه سازی ساختمون نکرده
دقیقا GTA IV هم همینطور بود نتونست مثل سان اندریاس باشه
برا همین راک استار برگشت به عقب و دوباره برد بازی رو تو لوس سانتوس
بعد راک استار به خاطر مداش ایده زیادی از خود گیمرا میگیره کاری که یوبی نکرده به همین خاطر نمیدونه یه گیمر از اوپن ورلد چی میخواد

راکستار سالی یه بازی میده بیرون(2014 که هنوز خبری نیست ازشون) یوبی سافت هر سال 3-4 تا بازی AAA منتشر میکنه(فقط همین امسال 4 تا بازی Open-World قرار منتشر کنن.) اگه کمپانی تو این حجم کاری تونست کار بکنه بعدش بیا یوبی سافتو ترول کن

ببین عزیز من در این مورد که میگی باهات کاملا موافقم که حجم کارهای یوبی بیشتره..مساله من سر اون تریلرهای دروغینی هست که یوبی اون اول بیرون داد و همه رو هایپ کرد و حالا اینو تحویل داده

تا جایی که میتونی حافظرو اور کن.. مشکل تا حدد نسبتا زیاد حل میشه...ولی در کل اگر بردازنده ی مثل 4770 داشته باشید محدودیت رو تا حداکثر کاهش میدید و بسیار متفاوته...
حافظه گرافيك رو اوور كنم؟حرف شما رو قبول دارم يادم مياد اون موقع اين cpu رو 250 خريدم i7 هم 350 بود. بگذريم
خب frame هم گرفتم روي high با انتي txaa 2x ،گرافيك تو عكسي كه گذاشتم بيشترين هست (graphic quality) البته ambient
Occlusion نمي دونم چه طوريه max=60 ,min=30 ave =43

باز یوبی سافت بازی زد نتونست اپتیمایز کنه بازی 43 گیگی که کلی لگ و باگ و مشکل تکسچر با فریم دهی داره اینم که بدتر از اون بی خودی منتظر این بازی ها بودیم انگاری

اینا که رضا جان گذاشته رو دیدی؟
AA هم تا خرخره هست و تنظیمات ultra

من از اولم روی گرافیک بازی پافشاری خاصی نداشتم و همون تریلر اولم اونقدر منو محو گرافیک خودش نکرد و فن بازیم فقط بخاطر چیزای دیگش!
همین عکساییم که قرار داده شده کاملا واضحه چقدر بهتر از GTA V هست دیگه خیلی ظلمه بیاین با یک بازی نسل قبلی مقایسه کنید!

سه تا تریلر دوستمون چند صفحه قبل قرار دادن آیا اونا هم گرافیکش در حد GTA V بود؟
حرف آخرمم این هست اگه همش سر مقایسه بحث GTA V کشیده میشه وسط قضیه نسل قبلی بودن گرافیک بازی جدید نیست قضیه سر شاهکار گرافیکیه راکستار روی کنسولای نسل قبلی هست :دی

txaa حتما خاموش کنید فشار زیادی به سیستم میاره کلا سعی کنید تکنیک های NVidia بذارید off باشن همیشه لگ های شدیدی ایجاد می کنن اگه بازم نتیجه ای نگرفتید دیگه کاریش نمی شه کرد

شما هیچوقت نمیتونی با عکس مقایسه بکنی یا باید 2 تا تریلر 1080p بزاری کنار هم یا باید 2 تا مانیتور بزاری کنار هم و مقایسه بکنی.
چون اگر بنا به عکس گذاشتن باشه میشه ثابت کرد گرافیک Call of Duty Ghosts از گرافیک Crysis 3 بالاتره.

به هر حال من فقط برداشتی که داشتم رو گفتم و به هرحال هر کمپانی که بازی میخواد بده اول عکساشو میذاره
بازی هم فردا میرسه دستم و خودم حسابی تستش میکنم ولی خیلی راحت از روی عکس هم میشه فهمید چقدر سطح جزییات پایینه به همراه تکسچرهای داغون
51777071502384929071.jpg

تو همین عکسها که گذاشتی، هم جرئیات کاراکتر اصلی بالاتر از gta رو نسل هفتمه، هم جرئیات NPC ها، هم در ختا، هم ساختمونا، هم رزولوشن و کلا همه چی یه سر و گردن بالاتره(نگاه بکنید پیداست) تازه همونطور که گفتم باید با ویدیو هی 1080 و یا 2 مانیتور بقل هم مقایسه کرد وگرنه مقایسه ذره ای اعتبار از نظر من و خیلی های دیگه نداره.

پس میخواستی بالاتر نباشه ولی خداییش سخت افزار کنسول 2005 با یه PC High End 2014 قابل مقایسس؟؟؟
منظور منو شما نگرفتی..منظور من اینه که یوبی کیفیت رو فدای کمیت کرد
دیگه حرفی ندارم
والسلام

آخرین ویرایش:
در رابطه با raytrace هم بگم در این مورد فقط روی اون cg 2012 برای ساختش مورد استفاده قرار گرفته بود که باعث میشه هر قسمت از آبجکتها کاملا به نور عکس العمل نشون بدن و به واقعیت نزدیک تر بشه .

دقیقا همینه
اون موقع یکی از بچه ها اومد این تریلر و بهم نشون داد گفت ببین به چی میگن نسل بعد !
تریلر و دیدم گفتم :عجب... ببین یوبی چه دروغایی میگه به ملت!...معلوم نیست چکار کردن رو انجینشون که شده این!

هیچ می دونین رفلکت های شهر به اون عظمت اگه بخواد طبیعی باشه چه سخت افزاری میخواد! چه کارتی می خواد ؟!
اون چیزایی که دیده بودم اصلا عملی نبود و الانم دیدم نیست واقعا !

در کل ناشکری نکینم همین خوبه ...داستان و گیم پلی ش خوب باشه، گرافیک خودبخود عادی میشه

آخرین ویرایش:
txaa حتما خاموش کنید فشار زیادی به سیستم میاره کلا سعی کنید تکنیک های NVidia بذارید off باشن همیشه لگ های شدیدی ایجاد می کنن اگه بازم نتیجه ای نگرفتید دیگه کاریش نمی شه کرد

کلا خاموش کردم یکم بهتر شد ولی کیفیت واقعا میاد پایین :-& با اور کارت روی 1202 و cpu روی 4600 مگاهرتز فریمم روی اولترا و msaa 8x امد روی 51-60 ولی لگ و افت فریم شدید زیاد بود که خاموش کردم یکم بهتر شد نکه کامل خوب شه ها لگ و افت میزد ولی دیگه شدتش کم شده بود !!

کلا خاموش کردم یکم بهتر شد ولی کیفیت واقعا میاد پایین :-& با اور کارت روی 1202 و cpu روی 4600 مگاهرتز فریمم روی اولترا و msaa 8x امد روی 51-60 ولی لگ و افت فریم شدید زیاد بود که خاموش کردم یکم بهتر شد نکه کامل خوب شه ها لگ و افت میزد ولی دیگه شدتش کم شده بود !!
یادتون باشه اصولا اگه فریم بازی بالاست ولی لگهای ناگهانی(مخصوصا هنگام چرخش دوربین یا تعویض محیط بازی)دارین به احتمال زیاد سیستم از لحاظ مموری( vram یا ram)دچار کمبود شده!!!
کاهش txaa هم نقش بسزایی در کاهش استفاده از رم گرافیک داره به خاطر همین احتمالا لگ شما تا حدی بهتر شده!!
به نظر من بهتره با کمک آخرین ورژن نرم افزار msi after burner که گیم های 64 بیت رو هم ساپورت میکنه این قضیه رو یه تست بزنید!!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or