Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
نه داداشه گلم اینطور نیست باید نسخه ی pc رو دید که چشمامون چارتا بشه این عکسا هم بیشتر به نسخه ی ps3 میخوره تا ps4 انقدرم ps4 رش داقون نیست

سایز عکسها 1080P هست پس یعنی مال PS3 نیست خود سایت هم گفته مال PS4 هستش
دلمون به گرافیک توی شب بارونی خوش بود
نیگا اصلا لباس آیدن تو بارون خیس هم نشده
گرافیک Mafia2 که مال سه چهار سال پیشه یا Sleeping Dogs خیلی از این بیشتره

خب این برای کنسول ok هست ! مشکلی نداره !
در ضمن شک من به اینه که این مربوط به نسخه pc نباشه !
مگر نگفتن که رزولوشن اجرا برای watch dogs ps4 روی 1920X900p تنظیم شده !!!!؟؟؟؟؟
یا 1600X900 !!!
اینکه 1920X1080p هست یعنی روزولوشن pc !!!!!:|=;
34543833483752222153_thumb.png

من از خدامه که این بازی عالی از آب در بیاد، اون وقت بعضی ها لحظه شماری میکنن و آرزوشونه که بازی ضعیف از آب در بیاد.:|
مملکته داریم؟:|

چرا دعوا میکنید هفته دیگه بازی میاد 644 تا عکس بندازید بعد بزنید تو سر هم
دیگه تاریخ عرضه بازی که رسیده گلد هم که شده
این یوبی هم بد کار نکرده ولی تا حالا تجربه 6 تا پلتفرم رو نداشته و از یه طرف اومده کاری کنه که نسخه های نسل هفت خوب بفروشه برا همین گرافیک نسل هشت و pc رو اورده پایین
ولی نمیدونسته که میزنه خراب میکنه
بعد شهر بدی رو انتخاب کرده شهرش کاملا شهره و مناطق شهری ولی لوس سانتوس بیش از 3/4 اون دریاو مناطق روستاییه و طراحیش راحتتره
یه اشتباه دیگه هم اینه که فاصله اولین تریلر e3 تا الان خیلی زیاد شده و این باعث افزایش سطح توقعات شده
watch dogs بازی خوبیه ولی قربانی اشتباهات یوبی سافت شده
البته اندکی صبر 27 می نزدیکه

تریلر رو بی‌خیال شو. ممکنه از نسخه PC بوده باشه، یا ممکنه از جاهای خوب عکس گرفته باشن. شک نکن بازی همینی هست که توی عکسا دیدی. نسخه PC ممکنه تکسچرهای بهتر و AA بهتر داشته باشه و یکی دو تا افکت نورپردازی اضافه هم داشته باشه.

یکی دوتا؟ فقط 4 تا افکت انحصاری انویدیا داخلش هست(یا بیشتر درست خاطرم نیست) بقیش بیخیال

تسکچر با پلیگان اصل اساسی هر بازی ای هست اگه تفاوتش زیاد باشه خیلی خیلی تاثیر گذاره جالب اینکه حالا که گفتم عکس ها رو بزرگ کنید همه صداشون دراومده خلاصه بازم می گم من فن این بازیم و البته فن gta اما این ها باعث نمی شن بیخیال واقعیت بشم

دوستان Ubi امروز Tweet کرده که review هایی که قبل از تاریخ 27 می منتشر میشن FALSE هستن ( یعنی کلا بیخیالشون بشید ) .
بیشتر به علت اینکه این اواخر صحبت گرافیک بازی بوده .... به احتمال باید منتظره نقدر و بررسی IGN و بقیه سایتهای معتبر تا روزه عرضه موند .

من که به شدت به بازی امید دارم . اصلا به گرافیکش فعلا کاری ندارم تا دو نسخه نهایی کنسول و pc دستم بیاد ببینیم چی به چیه ... واقعا گرافیکش اصلا همینی هم که هست خوبه ! من بیشتر نگران امکانات و gameplay بازی هستم . فکر میکنم از فرمولهای مشابه FC و AC هم استفاده کرده باشن که gampelay کلی گسترده و سرگرم کننده باشه .

نظرم در مورده عکسهای اخیر ... کلا این بازی توی شب و بارون واقعا زیباییش داد میزنه. یه تریلر در مورده PC منتشر کرده بودن یادتون هست ؟
https://www.youtube.com/watch?v=3eHCJ8pWdf0
اینم لینکش
بیشتر تریلر توی بارون هست . تا دقیقه 1:22 که در مورده تکنیکه دیگه صحبت میکنه. اینم توی روزش اونقدرها هم که نظر میرسه اصلا جای WOW نداره . Shader هایی که توی بارون استفاده کرده واقعا بازی رو زیبا کرده . یه قسمت ابتدایی همین تریلر هم این هست که صبح بعد از بارون همه جا خیش رو نشون میده که واقعا جالبه.
کلا به نظر میرسه از نظر جنبه عمق سایه ها بهتر باشه خیلی D: .

من که بی صبرانه منتظره عرضه هستم !
این عکسهای نسخه pc که پیشتر منتشر شده بود D:

من یه سوال دارم، دوستان عکسهای منتسب به نسخه های کنسولی رو که به Full HD هم نمیرسه و Upscale شده اینجا قرار می دن تا لذت و انتظار اومدن بازی دوچندان بشه، تا اینجا مشکلی نیست، اما چرا روی تفاوت کیفیت نسخه های کنسولی و ضعف و قدرتشون و کم آوردن در برابر نسخه ی PC در تاپیک مخصوص PC بحث می کنید؟! :|

بنظر میاد تذکر کارساز نبوده و دوباره دارید به حرکت های بچه گانتون ادامه میدید ! چند نفری رفتن مرخصی و تعداد زیادی پست پاک شد . اگه هنوزم علاقه به مقایسه کنسولی و سخت افزار و افت فریم و آپلود تصاویر از عناوین مختلف هستید به روندتون ادامه بدید . واقعا برام سواله اینقد سخته 6/5 روز صبر کنید تا ببینید نتیجه کار روی PC چی میشه تا این همه مقایسه بی فایده رو بر اساس حدس و گمان شخصی انجام ندین ؟

تاپیک چند ساعتی قفل میشه تا تمام دوستان بتونن پست آخر رو ببینن تا بعدا بهانه ای براشون وجود نداشته باشه .

با توجه به تجربه ای که از کارای یوبی دارم از زمان ps 2 تا الان همیشه نسخه های pc محصولات این کمپانی از کیفیت خوب گرافیکی بهره مند بودن که اگر بالاتر از نسخه کنسولی خود نبودن هم ولی هیچ وقت کمتر هم نبودن بازم تاکید میکنم که بنده فن نیستم و همیشه دنبال کیفیت و شایستگی هستم.کلا فن بازی به جز خرد کردن اعصاب خود آدم و دیگران هیچ سودی نداره.ممکنه آدم نسبت به یه پلتفرم حس بهتری داشته باشه ولی دلیل نمیشه که بخواد بقیه پلتفرما رو بکوبه این در منش یه گیمر واقعی نیستb-)

با توجه به تجربه ای که از کارای یوبی دارم از زمان ps 2 تا الان همیشه نسخه های pc محصولات این کمپانی از کیفیت خوب گرافیکی بهره مند بودن که اگر بالاتر از نسخه کنسولی خود نبودن هم ولی هیچ وقت کمتر هم نبودن بازم تاکید میکنم که بنده فن نیستم و همیشه دنبال کیفیت و شایستگی هستم.کلا فن بازی به جز خرد کردن اعصاب خود آدم و دیگران هیچ سودی نداره.ممکنه آدم نسبت به یه پلتفرم حس بهتری داشته باشه ولی دلیل نمیشه که بخواد بقیه پلتفرما رو بکوبه این در منش یه گیمر واقعی نیستb-)

اتفاقا توی چند ساله اخیر نسخه های PC اه بازی های Ubisoft اکثرا افتضاح بودن

دوستان (منظور اونایی که طرفدار بازی ان :دی )
عکسای جدیدی از نقشه و درخت مهارت های ایدین اومده ولی خب چون از روی یه لایو استریم گرفته شدن کیفیتشون زیاد جالب نیست. ضمنا زبانشون هم پرتغالیه.

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or