Watch Dogs | PC

watch-dogs-2.jpg

خوب چند ساعت قبل ubاز ipجدیدش به اسم Watch Dogs پرده برداری کرد

اطلاعات جدید به پست اول اضافه می شود !

تاریخ عرضه بازی هم برای 2013 مشخص شده

تصاویر :

.

WATCH DOGS
HD
SD

...............................................

برای مشاهده تصویر اصلی (652x247) روی این نوار کلیک کنید.
156_2222222222222222.jpg

اولین نمایش از بازی Watch Dogs برای ps4
HD H.264 MP4 244.7MB Download
Hi-Res H.264 MP4 103.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 25.7MB Download

Ubisoft امروز رسما تایید کرد که بازی Open-World آینده اش یعنی Watch Dogs در تاریخ 19 نوامبر 2013 عرضه خواهد شد. این باری 3 روز بعد یعنی 22 ماه نوامبر در اروپا نیز عرضه خواهد شد.

همچنین UbiSoft تایید کرده که این بازی برای کنسول های X360، PS3 و PC عرضه خواهد شد. اخیرا نیز اعلام شده بود این نسخه از بازی برای کنسول PS4 (در زمان عرضه کنسول) نیز منتشر خواهد شد. این در حالی است که شرکـت Sony اعلام نموده کنسول PS4 در سال 2013 روانه بازار خواهد شد.

از سوی دیگر، طبق اعلام UBI که این بازی برای کلیه کنسول های نسل بعد عرضه خواهد شد؛ باید تا 21 می منتظر نسل بعدی کنسول Microsoft نیز باشیم.

قابل ذکر است شرکت UbiSoft، نسخه های متعددی از این بازی را زمان عرضه، روانه بازار خواهد کرد که اطلاعاتی از این نسخه ها اعلام نموده است. این پک ها با نام های: ،Dedsec Edition Vigilante Edition، Uplay Exclusive Edition و Special Edition عرضه خواهد شد.

zfdw05jumkwsl3gj2w.jpg

the Dedsec Edition شامل:

• فیگور 23 سانتی Aiden Pearce
  • Steelbook
  • DedSec Collector box
  • Artbook های Watch_Dogs
  • OST های بازی
  • نقشه Chicago بازی
  • 4 عدد collectible cards
  • 3 عدد مدال انحصاری

+ سه مرحله Single Player که با نام های “Palace Pack” و “Signature Shot” و “Breakthrough Pack” نامیده می شود. هر ماموریت شامل Reward های مخصوص خودش نیز می باشد.

The Vigilante Edition:

• Vigilante Collector box
  • کلاه مخصوص Aiden Pearce
  • ماسک مخصوص Aiden Pearce
  • OST های بازی

+ مراحل و ماموریت هایی که در بالا به آن اشاره شد.

همچنین پک Uplay Exclusive Edition نیز فقط از طریق سایت Uplay قابل خرید است و شامل کلیه محتویات اضافی بازی بعلاوه steelbook می باشد. در نهایت آخرین پک با نام Special Edition عرضه خواهد شد. اگر قصد خرید محتویات اضافی برای بازی را ندارید این پک بهترین نسخه

Last edited by a moderator:
دوست عزیز من این مرحله رو انجام دادم
داداش شرمنده اشتباهی پست شما رو نقل قول کردم
پست اصلی این بود
http://8pic.ir/images/e3172tcintakaxo4btra.jpg
من اینجا نمیدونم چیکار کنم همه کارهایی رو که سایت guides.gamepressureهم گفته بود انجام دادم ولی نشد که نشد ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن ACT3 هستم و mission 1(hope is a sad thing

اول توی همون عکسی که خودت گذاشتی C رو بزن تا آیدن سمت راست دیوار موضع بگیره
پشت اون ctos یک دوربینه
مسیر رو ادامه بده تا در دوم هـک بشه

بعد از پله ها برگرد بالا و با این دوربین روی پشت بوم در اول رو باز کن

حالا برو روی این برجک و با q ماهواره ها رو بچرخون و مسیر رو دنبال کن تا برسی به اونجا که فلش زدم . اون 1 همونیه که باهاش قفل در اول رو روی پشت بوم باز کردم

بقیش رو میفهمی خودت

اوایل بازی که هنوز با جو آشنا نبودم یه سری مردم تو خیابون بالا سرشون یه نقطه قرمز بود من هنوز نفهمیدم جریان چی بود .... منظورم سه ضلعی قرمز که در مورد جرایم اتفاقی بود نیست....
دقیقا یه نقطه قرمز بود .....

اوایل بازی که هنوز با جو آشنا نبودم یه سری مردم تو خیابون بالا سرشون یه نقطه قرمز بود من هنوز نفهمیدم جریان چی بود .... منظورم سه ضلعی قرمز که در مورد جرایم اتفاقی بود نیست....
خب حالا فهمیدید برای چی بود؟؟؟:دی

خب حالا فهمیدید برای چی بود؟؟؟:دی

اوایل بازی که هنوز با جو آشنا نبودم یه سری مردم تو خیابون بالا سرشون یه نقطه قرمز بود
من هنوز نفهمیدم جریان چی بود
.... منظورم سه ضلعی قرمز که در مورد جرایم اتفاقی بود نیست....
یه بار دیگه بخون ....
قسمتی که بولد کردم ......
اگر میدونستم ... پس چرا سوال کردم ؟

راستی من موندم چرا بعضیا میگفتن اصلا گشت پلیس تو شهر نیست! :|
من خودم خیلی دیدم پلیس دور شهر بگرده! اندازه GTA و چمیدونم Sleeping dogs ـو ... نبود اما بازم هست! بنظرم منطقیش هم همین هست! تو شهر واقعی که راه بری اصلا اینقدر پلیس دور شهر گشت نمیزنن و اینطوری منطقی تره که پلیس کم باشه و مردم زنگ بزنن به پلیس!

یه بار دیگه بخون ....
قسمتی که بولد کردم ......
اگر میدونستم ... پس چرا سوال کردم ؟
من هنوز نفهمیدم جریان چی بود
شکل درست جمله شما "چی هست" است.:دی زمان فعل هاتون قاطی بود :دی مارم قاطی کرد :دی
شما باید بری پایگاه CtOS اون منطقه رو هک کنید.آیکونش هم تو نقشه بزرگ و قرمزه ( :دی ) شبیه یه سراهی هست.

شکل درست جمله شما "چی هست" است.:دی زمان فعل هاتون قاطی بود :دی مارم قاطی کرد :دی
شما باید بری پایگاه CtOS اون منطقه رو هک کنید.آیکونش هم تو نقشه بزرگ و قرمزه ( :دی ) شبیه یه سراهی هست.
:|

==========================================
بگذریم .... من تقریبا تمام مراحل فرعی را هم تکمیل کردم......یه سریاش بعدا اضافه شد

چند تا شات از جاهای مختلف گرفتم(خیلی عکس دارم فعلا همینا را میزارم) ........ شاید برای کسایی که بازی نکردن به دردشون بخوره

آخرین ویرایش:
یک Easter Egg دیگه پیدا کردم :دی
اگه دقت کرده باشین اسم یکی از Criminal Convoy ها Requescat in pace هست :دی این جمله رو هم فکر نکنم کسی باشه که سری AC رو بازی کرده باشه و نفهمه کجا گفته میشد :دی
و همینطور این آقا ـه رئیس شرکت Abstergo توی AC IV هستن که آخر این مرحله باید نابودش کنیم :دی

تو اس ام اسشم یارو همینو میگفت :دی

توی یکی از مراحل Criminal Convoy شما همین آقا (olivier garneau) یعنی مدیر Abstergo توی AC IV رو باید بکشی.
خوب همون مرحلس دیگه :دی
خیلی هم سخت بود لامصب :دی از همه طرف میریختن :دی راهشم بدطرفی بود آدم دیر بهش میرسید :دی

آخرین ویرایش:
یک Easter Egg دیگه پیدا کردم :دی
اگه دقت کرده باشین اسم یکی از Criminal Convoy ها Requescat in pace هست :دی این جمله رو هم فکر نکنم کسی باشه که سری AC رو بازی کرده باشه و نفهمه کجا گفته میشد :دی

تو اس ام اسشم یارو همینو میگفت :دی
توی یکی از مراحل Criminal Convoy شما همین آقا (olivier garneau) یعنی مدیر Abstergo توی AC IV رو باید بکشی.

مراحل این بازی چقدر کم بود تا اومدم یکم گرم بشم بازی تموم شد که برای یه بازیه Open World اصلا خوب نیست.:d
پایانش یکم برام گنگ بود مثل Mafia 2 داستانش نصفه نیمه تموم شد :| مراحل فرعی هم بنظرم ارزش رفتنو نداره (:|

در مورد رانندگیش من چیزی که متوجه شدم ... هر ماشینی با ماشینه دیگه متفاوته . و این تفاوت تا جایی هست که اگر از یه ماشین پیاده و سوار یکی دیگه بشید یکمی گیج کنندست من توی GTA این تفاوتا احساس نمیکردم زیاد . تفاوتا بیشتر توی شتاب و سرعت بود....
و اتفاقا به حقیقت نزدیکتره که جابه جایی باعث گیج شدن بشه
بعضی ماشین ها واقعا هندلینگ عالی دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or