آخرین ویرایش:
این ممکنه یکم غیر منطقی برسه ولی من واقعا این حسو داشتم و یکی دو نفر از دوستامم همینو میگفتن دقیقا، بازی جوریه که در طی زمان اروم اروم میفهمی چه اپشن های زیادی جلو روت داره و با اینکه هیچ ابیلیتی جدیدی بهت نمیده، ولی یکم طول میکشه تا کاربر واقعا گیمپلی بازی و رنج امکانات و possibility های بازی بیاد دستش...منم یکی دوساعت اولیه رو شروع کردم به بازی،ولی واقعا هیچجوری ادمو جذب نمیکنه، داستانش به هیمن دلیل تعدد کاراکتر ها اصلا درگیر کننده نیست و واقعا دارم به زور بازی میکنم شاید یه مقداری بهتر بشه
من نسخه اول رو دوست داشتم اما نسخه دوم برام خیلی درگیر کننده نبود،این یکی ک دیگه از ۲ هم بدتره انگار،شاید اولاش اینجوری باشه
دوست عزیز متأسفانه این باگ بازیه، بعضی وقتا میکشه رو صورتش، بعضی وقتا فقد انیمیشنش رو اجار میکنه ولی نمیکشه، یوبی ک معروفه به باگ هاشبا سلام
دوستان از همون اول که بازیو پلی دادم وقتی وارد مناطق دشمن میشدم کاراکتر انیمیشن کشیدن ماسک رو صورتش رو انجام میداد ولی ماسک رو صورتش نمیرفت یعنی هیچ تغییری رو صورتش نمیکرد در حالی که از کاستومیز بازی ماسکو انتخاب میکردم و حتی رو Auto گذاشتم، تنها راحش اینه که اول بازی دستی ماسکو بکشی پایین تا درست شه ولی به محظه اینکه بمیری یا کاراکتر Swap کنی دوباره همون آشو همون کاسه است
راه حلی ندارید؟
در ضمن بازی آپدیت آخره
اره متاسفانه برای اینجا با قند شکن به سرورا وصل میشه.نت قط کن وقتی وارد.
چنسل قبل نمیدونم ولی رو ps5 ک زدم گراف خوبی داشت.
اره متاسفانه برای اینجا با قند شکن به سرورا وصل میشه.نت قط کن وقتی وارد بازی میشی تا کرش نکنهخب، بنده هم به لطف بلکفرایدی تونستم نسخه ی گلد رو بخرم.الآن خیلی زوده که نظر نهایی رو در موردش بگم ، فقط دوتا موضوع هست :
۱-بازی چرا در هنگام وصل بودن اینترنت کرش میشه ؟ جریان چیه ؟ آیا باگ هست یا با ip ایران مشکل داره؟ چون تا حالا همچین مشکلی با بازی های یوبی نداشتم
۲-وقتی مقدمه ی اول بازی تموم شد و شهر لندن برام باز شد، احساس کردم که گرافیک شهر از نسخه ی دوم پایین تره ! در واقع گرافیک بیشتر شبیه نسخه ی اول بنظرم اومد،خودم احتمال میدم چون روی ps4 معمولی هستم اینطوره و روی نسخه های نسل نهمی گرافیک رو بالابردن و دیگه حوصله نداشتن روی گرافیک این بازی در حد نسخه ی دوم برای ps4 معمولی کار کنن
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
۳-اضافه شدن آیدن با dlc هم مشکل افرادی که به نبود یک شخصیت کامل و ریشه ای انتقاد داشتن حل کرده
سلام عزیز ، منم همین مشکل رو دارم ، شما تونستی حلش کنی ؟
توجه :دوستان عزیزی که سیزن پس رو خریدید، برای باز کردن تمام محتویات سیزن پس لازم هست که برای یکبار چند لحظه هم که شده، به هر وسیله ای، پروکسی،dns،شیر کردن قند شکن… به بازی وصل بشید تا تمام محتوای سیزن پس براتون باز بشه، هر وقت 4 شخصیت یونیک رو در لیست تیم کمپین اصلی دیدید، (در ابتدا قفل هستن البته) یعنی تمام محتوای سیزن پس براتون باز شده.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro