watch dogs legion تاخیر خورد

rahyarpaul

کاربر سایت
بعد از تاخیرهای پیاپی عناوین2019 ،تاخیرهای عناوین 2020 شروع شد
و واچ داگز به سال مالی 2020-2021 منتقل شد که از 1 آوریل آغاز میشود
تاریخ قبلی 6 مارچ 2020 بود.
البته در کنار واچ داگز Ghost Recon Breakpoint و Rainbow Six Quarantine نیز تاخیر خوردند

منبع
kTzLmWMLiZfZ9qqhwGkEGD-650-80.jpg

آخرین ویرایش:
امیدوارم کلا نیاد تو بازار
واقعا یوبی چی پیش خودش فکر کرده که سطح سری رو از اون نسخه اول که من به خاطرش ps4 گرفتم تا این حد پایین آورده.
درسته نسخه اول نسخه بی نقصی نبود ولی میتونست با همون فرمون پیش بره و در نسخه های بعد کامل و کاملتر بشه.
این نسخه حتی اگر متای 100 بگیره تکلیفش برای من مشخصه و بازیش نمیکنم.
همونطور که اساسین کریدای جدید تکلیفشون مشخص بود و بازیشون نکردم.

امیدوارم کلا نیاد تو بازار
واقعا یوبی چی پیش خودش فکر کرده که سطح سری رو از اون نسخه اول که من به خاطرش ps4 گرفتم تا این حد پایین آورده.
درسته نسخه اول نسخه بی نقصی نبود ولی میتونست با همون فرمون پیش بره و در نسخه های بعد کامل و کاملتر بشه.
این نسخه حتی اگر متای 100 بگیره تکلیفش برای من مشخصه و بازیش نمیکنم.
همونطور که اساسین کریدای جدید تکلیفشون مشخص بود و بازیشون نکردم.
نسخه دومش کارکترش به هر چی میخورد جز هکر. بی داستانی هم نکته منفیش بود .اومده بودن فانش کنن.
ولی دنیای هکرها هر چی تاریکتر باشه. بهتره . با یه قصه تلخ.
به دید اساسین نگاه نکن.فکر کن یه عنوان جدیده.بهت خوش میگذره اونموقع.

• Like
Reactions: BitsandBytes
گفتن که می تونستن تو تاریخی که گفتن بازی رو عرضه کنن اما برای پولیش و افزایش کیفیت انداختنش عقب (امیدوارم به استانداردهای ناتی داگی یوبیسافتی هم برسن تو این مدت :D)
یوبی سافت و تاخیر برای پولیش !! D این تاخیر فقط بخاطر برخورد نکردن با بازی های بزرگ هست که فروش بازی لطمه نبینه پولیش و.. بهونست اگه قرار به تاخیر برای پولیش بود خود استودیو می‌گفت نه تو برنامه مالیشون اعلام کنند البته اونا هم خبر ندارن سایبرپانک هم احتمالا تاخیر میخوره تا اواخر ۲۰۲۰

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or