watch dogs legion تاخیر خورد

rahyarpaul

کاربر سایت
بعد از تاخیرهای پیاپی عناوین2019 ،تاخیرهای عناوین 2020 شروع شد
و واچ داگز به سال مالی 2020-2021 منتقل شد که از 1 آوریل آغاز میشود
تاریخ قبلی 6 مارچ 2020 بود.
البته در کنار واچ داگز Ghost Recon Breakpoint و Rainbow Six Quarantine نیز تاخیر خوردند

منبع
kTzLmWMLiZfZ9qqhwGkEGD-650-80.jpg

آخرین ویرایش:
من فک کنم تاخیر زدن که کامل بین نسلی بشه بازی هم از آخور بخورن هم از توبره عین نسخه اول
بازي حدود ٢٥ روز تاخير خورده :D
————-
مورد داشتيم ٣ ماه فقط واسه پوليش تاخير خورده همه هم تمجيد كردن :D

نوشته يك اپريل قبلا هم ٦ مارچ بوده ديگه
گفته سال مالی 2020 از 1 آپریل 2020 تا 1 آپریل 2021
تاریخ نگفته.
گفته تو این بازه میاد
گفتن که می تونستن تو تاریخی که گفتن بازی رو عرضه کنن اما برای پولیش و افزایش کیفیت انداختنش عقب (امیدوارم به استانداردهای ناتی داگی یوبیسافتی هم برسن تو این مدت :D)
اگه بحث پولیش بود. نمیومد بازه یه ساله بده و بعد
"While each of these games already has a strong identity and high potential, we want our teams to have more development time to ensure that their respective innovations are perfectly implemented so as to deliver optimal experiences for players," Guillemot said.
و نمیگفت میخوایم زمان بدیم تا مطوئن بشیم ایده های مد نظرشون بطور کامل اجرا میشه.از یه پولیش بدره
نمیدونم چرا مهم نیست تاخیر WD برام و از طرفی نمیدونم این نشانه خوبیه یا بد:D

اصلاً از نمایش بازی در E3 خوشم نیومد.
بخاطر شخصیتهای زیادشه که ممکنه باعث بشه بازی از لحاظ داستانی تو خالی باشه.
چون یکش داستان خوبی داشت و بخاطر یکسری از ایراداتش نتونست موفق بشه.
دو داستان نداشت.یکسری بهبودها داشت. ولی کاراکترش به هکر نمیخور.
ترس از اینه. که بازم یه داستان خوب نداشته باشیم

آخرین ویرایش:
محمد تو متن خبر نوشتی دیویژن 2 تاخیر خورده که Gods and Monsters درسته

دلیل اصلی تاخیر این سه بازی در کنار همدیگه هم عملکرد فاجعه بار breakpoint بوده که باعث ترس و لرز یوبیسافت شد و حالا هم سه تا بازی رو تاخیر زدند که خب نشونه خوبیه

به شخصه اصلا نتونستم با WD جدیده ارتباط برقرار کنم نه تونستم با GR ارتباط برقرار کنم با وجود اینکه GR یکی از بازی های مورد علاقم بوده و WD هم با نسخه های قبلی تا حدودی حال کردم مشکل داشتن امده ایده خوب هم کم نداشتن .

الان این خبر نمیدونم به قول علی باید به عنوان خبر خوب بریم یا بد . :|

امیدوارم یوبی هم به خودش بیاد وقعا WD اصلا مشخص نیست تکلیفش با خودش چند چنده اصلا نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم چون مشخص نیست داستان چیه خوب جای این همه ادم بازی کنیم که چی بشه داستان دارن هر کدام ؟ قراره به چی برسیم ؟ .

• Like
Reactions: BitsandBytes
محمد تو متن خبر نوشتی دیویژن 2 تاخیر خورده که Gods and Monsters درسته

دلیل اصلی تاخیر این سه بازی در کنار همدیگه هم عملکرد فاجعه بار breakpoint بوده که باعث ترس و لرز یوبیسافت شد و حالا هم سه تا بازی رو تاخیر زدند که خب نشونه خوبیه
آره ،من طبق نوشته pc gamer همون اول کپی کردم . چون کار داشتم . خود اونم اشتباه کرده بود rain bow بود که با اون دوتا ،تاخیر خورده بود

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or