Watch Dogs 2

jwysgb8cnu8lj6hc7rt0.jpg

Title : Watch Dogs 2
Publisher : UBI Soft
Genre : Open World, Action
(Release Date : 11/15/16(25 aban
Franchise: Watch Dogs
Main Character : Marcus Holloway
Main Site : San Francisco​
توضیحات : در این قسمت از سری Watch Dogs شاهد شخصیت جدید Marcus ، یک هکر با استعداد جوان هستیم ؛ که با عضویت در گروه منفور "Deadsec" سعی به انجام یکی از بزرگترین هک های تاریخ یعنی هک ctOS 2.0 دارد .سیستمی مهاجم و فراگیر که توسط مغز های متفکر مجرم برای تحت نظر قرار دادن و فریب مردم برنامه ریزی شده است.

همچنین شما در صورت پیش خرید بازی می توانید مرحله اضافی "Zodiac Killer" که در مورد هکر روح مانند شهر سان فرانسیسکو است را تجربه کنید هکری که هیچ گاه پیدا نشده است ، پس از چندین و چند سال به شهر باز می گردد.

60533048510934814871.jpg

Watch Dogs 2 - Reveal Trailer
720p || 1080p

51190857988741157005.jpg

Watch Dogs 2 - Marcus Introduction
720p || 1080p

60773498577029580394.jpg

Watch Dogs 2: World Premiere Announcement - E3 2016
720p || 1080p

نسخه های مختلف بازی :
نسخه معمولی :

Watch_Dogs2-8.jpg Watch_Dogs2-12.jpg

نسخه لوکس
: علاوه بر بازی دارای پکیجی از آیتم های شخصی سازی شده الکترونیکی است.

نسخه گلد: شامل بازی ، آیتم های دیجیتالی و سیزن پس بازی می باشد.

Watch_Dogs2-10.jpg Watch_Dogs2-7.jpg

نسخه کالکتوری
: می تواند همراه هر کدام از نسخه های معمولی، گلد و یا لوکس خریداری شود . با خرید این نسخه می توانید از یک Drone به نام "Wrench Junior" که با استفاده از اسمارت فون قابل کنترل استفاده کنید.

Watch_Dogs2-4-1 (1).jpg

همچنین شما در صورت پیش خرید بازی می توانید مرحله اضافی "Zodiac Killer" که در مورد هکر روح مانند شهر سان فرانسیسکو است را تجربه کنید هکری که هیچ گاه پیدا نشده است ، پس از چندین و چند سال به شهر باز می گردد.

Attachments

• image_watch_dogs_2-31974-3615_0001.jpg
    image_watch_dogs_2-31974-3615_0001.jpg
    88.2 KB · مشاهده: 33
  • image_watch_dogs_2-31974-3615_0002.jpg
    image_watch_dogs_2-31974-3615_0002.jpg
    186.8 KB · مشاهده: 36
آخرین ویرایش:
تو آپارات یه گیم پی 1 ساعته از بازی روی پلی 4 دیدم چقدر باحال بود بازی
رنگبندی عالی
انیمیشنهای شخصیت خیلی نرم و روون بود
دورنمای بازی هم عالی بود اولش کنار یه اسکله ایستاده نمای دور عالیه . جزییات آب خیلی زیبا کار شده و قایقهایی که تو آب بودن با جزییات کامل طراحی شدن
ساختمونها ،آسفالت،دیوارهای رنگ آمیزی شده،درخت،چمن،گل،آسمان همه عالی..از همه بهتر سایه اجسام کار شده .. نیم ساعت از بازی میگذره نزدیک غروب میشه اونم واقعا چشم نوازه. نورپردازی در شب خیلی عالیه و طراحی محیط تکراری نیست .وسایل نقلیه با جزییات تمام کار شده. فقط حس میکنم کنترل وسایل نقلیه اون وزنی که تو gta v دارن اینجا نداره و خیلی دیگه آرکیده. در کل یه کپی عالی از gta v زدن و اگر داستان خوبی داشته باشه تجربه عالی پیش رو داریم. این کلیپو تو آپارات از کانال محمد باقرنیا دیدم فقط نمیدونم قبل از عرضه اون دوست خارجیمون از کجا آورده بازیو :)

تو آپارات یه گیم پی 1 ساعته از بازی روی پلی 4 دیدم چقدر باحال بود بازی
رنگبندی عالی
انیمیشنهای شخصیت خیلی نرم و روون بود
دورنمای بازی هم عالی بود اولش کنار یه اسکله ایستاده نمای دور عالیه . جزییات آب خیلی زیبا کار شده و قایقهایی که تو آب بودن با جزییات کامل طراحی شدن
ساختمونها ،آسفالت،دیوارهای رنگ آمیزی شده،درخت،چمن،گل،آسمان همه عالی..از همه بهتر سایه اجسام کار شده .. نیم ساعت از بازی میگذره نزدیک غروب میشه اونم واقعا چشم نوازه. نورپردازی در شب خیلی عالیه و طراحی محیط تکراری نیست .وسایل نقلیه با جزییات تمام کار شده. فقط حس میکنم کنترل وسایل نقلیه اون وزنی که تو gta v دارن اینجا نداره و خیلی دیگه آرکیده. در کل یه کپی عالی از gta v زدن و اگر داستان خوبی داشته باشه تجربه عالی پیش رو داریم. این کلیپو تو آپارات از کانال محمد باقرنیا دیدم فقط نمیدونم قبل از عرضه اون دوست خارجیمون از کجا آورده بازیو :)
الان همه دارن بازی میکنن تویtwitch هست ، در کل بازی خوب شده یه سبک فان و جالبی داره

بازی رو سر ظهر خریدم.یه 3ساعتی تا الان بازی کردم.خیلی زوده بخوام نظر بدم ولی تا اینجا:
گرافیک بازی خیلی خوب کار شده و نسل هشتمی هست و مثل نسخه اول مرده نیست.
شهر کاملا زنده هست و هرکس مشغول کاریه و با کوچکترین حرکت شما مردم واکنش نشون میدن.
والا از نظر من برعکس اولین نمره بازی که هوش مصنوعی رو ضعیف دونستن من هوش مصنوعی رو در سطح بالایی میبینم چون حتی از پشت هم که نزدیک دشمن بشی و اون کمی صورتش به بغل بچرخه متوجه حضور شما میشه چه برسه از جلو بخوای دربیای و یا کاور گیریشون و محاصره شما کاملا هوشمندانست و ضعفی نداره.
سیستم اپگرید بازی گستردست و شاخه های زیادی داره و قابلیت های بسیار زیادی به گیم پلی اضافه میکنه.
هک بازی بسیار وسیعه و هرچیزی رو میشه هک کرد.
اکشن بازی نسبت به نسخه اول کند تر شده و دلیلش همین هک زیاد و پیچیدگی یکمی بیش از حد هک و گیم پلی هست.
شخصی سازی ظاهری متنوع هست.
تعداد اسلحه های بازی به اندازه ی کافی هست و هر نوع سلیقه ای رو پوشش میده.
داستان بازی تا اینجا نشون میده توخالی و پوشالی نیست و به خصوص به شخصیت های بازی روح داده و سرسری از کارکترها نمیگذره و هر کدوم داستان و پیشینه خودشو داره.
در کل بازیه قشنگیه و تمام تلاشش رو کرده همه با هر نوع خواسته ای راضی باشن و دست شما در هر نوع پیش بردی باز میذاره چه مخفی کاری چه اکشن چه اون هایی که با بیس اصلی بازی یعنی هک دوس دارن مراحل رو پیش ببرن.
حالا درست و بیشتر رفتم جلو باز توضیح میدم

بازی رو سر ظهر خریدم.یه 3ساعتی تا الان بازی کردم.خیلی زوده بخوام نظر بدم ولی تا اینجا:
شهر کاملا زنده هست و هرکس مشغول کاریه و با کوچکترین حرکت شما مردم واکنش نشون میدن.
والا از نظر من برعکس اولین نمره بازی که هوش مصنوعی رو ضعیف دونستن من هوش مصنوعی رو در سطح بالایی میبینم چون حتی از پشت هم که نزدیک دشمن بشی و اون کمی صورتش به بغل بچرخه متوجه حضور شما میشه چه برسه از جلو بخوای دربیای و یا کاور گیریشون و محاصره شما کاملا هوشمندانست و ضعفی نداره.
سیستم اپگرید بازی گستردست و شاخه های زیادی داره و قابلیت های بسیار زیادی به گیم پلی اضافه میکنه.
اکشن بازی نسبت به نسخه اول کند تر شده و دلیلش همین هک زیاد و پیچیدگی یکمی بیش از حد هک و گیم پلی هست.
داستان بازی تا اینجا نشون میده توخالی و پوشالی نیست و به خصوص به شخصیت های بازی روح داده و سرسری از کارکترها نمیگذره و هر کدوم داستان و پیشینه خودشو داره.
در کل بازیه قشنگیه و تمام تلاشش رو کرده همه با هر نوع خواسته ای راضی باشن و دست شما در هر نوع پیش بردی باز میذاره چه مخفی کاری چه اکشن چه اون هایی که با بیس اصلی بازی یعنی هک دوس دارن مراحل رو پیش ببرن.
داداش اگر ممكنه لطفا بگو ارزشش رو داره بين بازياي جديدي كه اومده اين رو تهيه كنيم؟

چند تا اسکرین شات بزار لطفا.چون من تو یوتوب که نگاه میکنم گرافیک داغونی داره

داداش اگر ممكنه لطفا بگو ارزشش رو داره بين بازياي جديدي كه اومده اين رو تهيه كنيم؟
سلام.والا بازی ها که سلیقه ای هست ولی این بازی قشنگه اما دیگه معرکه نیست.از بازی های جدید بهترینشون بتل1 هست بعد تام رایدر بعد تایتان2 بعدم واچ داگز.
چند تا اسکرین شات بزار لطفا.چون من تو یوتوب که نگاه میکنم گرافیک داغونی داره
شرمندتم من وقت ندارم اما ویدیوهایی که شما دیدی حتما کیفیتشون مناسب نبوده و یا اینکه به صورت مستقیم از بازی ظبط نشدن وگرنه گرافیک بسیار برای یه عنوان جهان باز مطلوب هست و قشنگ

ما که نسخه دیجیتال رو پیش خرید نکردیم این مرحله اضافی رو چطور می تونیم بازی کنیم؟
نسخه های فیزیکی که از دبی پیش خرید شده و توی سطح بازار الان داره به فروش میرسه همشون کد دانلود مرحله اضافی رو داخل باکس داره.

• Like
Reactions: hamid1752

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or